שבוע טוב

שבוע טוב

אני במחשב של נתנאל, המחשב שלי קרס לא רוצה להידלק צריך לקחת לתיקון מחר איזו בעאסה חוץ מזה שבת עברה טוב היה חם ויצאנו קצת עם הילדים לטייל לאורך נחל לכיש מחר מתחפשים שיהיה לכולנו יום מקסים

דינהלה1

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo142.gifבוקר טוב ואביבי לכולם../images/Emo141.gif

ראיתי כמה מבצעים בחנויות הבגדים את מי שזה מעניין: בסולוג סוף עונה לילדים קניתי חליפות חורף מפוטר כל פריט 30 שח', בגולף יש חליפות מקסימות לתינוקות לאביב ולקיץ כל פריט 20 שח'. ונותרו להם פריטי לבוש סוף עונה לחורף למשל ראיתי מעילים מקסימים ב 60-70 שח' לפעוטות. אתמול היה ממש חםםםםםםם! יצאנו רק לקראת צאת השבת לפארק גבעתיים, גל ואופק זחלו להם על הדשא בכיף, לאחר מכן קינחנו את הטיול בגלידה בקניון ובסיור קצר בקניון גבעתיים. מצידי שיבוא כבר האביב אני עם החורף סיימתי...

אם ככה אז את גרה קרוב לעבודה שלי....

המשרדים ממוקמים במורד הרחוב מקניון גבעתיים על דרך השלום

דינהלה1

New member
הלואי והייתי גרה שם....

מקום מקסים שם...חיפשנו דירת 5 חדרים בזמנו המחירים היו בסביבות 2 מליון שקל פלוס...אנו אוהבים לנסוע לשם בימי שבת כי יש שם פארק מקסים ובצמוד לפארק יש את קניון גבעתים בו קומת הפאסט פוד פתוחה בשבת כך שבתי תמיד מקנחת את הבילוי בגלידה...אני גרה קרוב למקום העבודה שלך אבל בדיוק בכוון הנגדי....בתל אביב

דינהלה1

New member
רעיון טוב רק שאני צריכה למצוא סידור לילדים

בכלל בכל פעם שאני עוברת שם וליד בית הורד (בדרך כלל לסופר פארם לקנות בדחיפות איזה תרופה לילדים...)ואני רואה את כל האנשים שיושבים שם בבית הקפה ובמסעדה אני מנסה להזכר מתי בפעם האחרונה ישבתי ככה עם חברה בבית קפה...משום מה אני לא זוכרת, מעניין למה...
איפה את ממליצה לשבת?

אפשר בגו'

אני יכולה להזמין אותך או אפילו בחדר האוכל במשרד אני לא יושבת בטאטי ושות - מטעמי כשרות

דינהלה1

New member
יבוא לי טוב לצאת קצת להתאוור...

אחרי שיעבור השבוע עם כל ארועי פורים והחפש של הבת שלי מהגן...אני גם צריכה להשלים איתה קצת זמן של אמא ובת...נדבר לקראת שבוע הבא.

a17

New member
תזמינו גם את ביתי החיילת ../images/Emo8.gif

היא בבסיס מעבר לרחוב

ובהמשך לשרשור קודם - המחשב לא עונה?

המחשב נעלב קשות לראיה - הדיסק הקשיח הלך פייפן... אני רק מקווה שיצליחו להציל את התמונות - כל השאר כפרה

בקר טוב...

שלנו המחשב חזר מטיפול נמרץ של שלושה שבועות. מאחלת למחשב שלך החלמה מהירה.... וספרו איך היו התחפושות . את אוּרי אנחנו מחפשים ביום ג'.... יום נהדר ופורים שמח

נעה התחפשה לפיה

מקסימה ויפהפיה - לאכול אותה נתנאל הפך לשודד ים מרושע עם מלא צלקות על הפרצוף.... תמונות בתקווה שבערב או רק אחרי שהמחשב יחזור לחיים

הלך הדיסק הקשיח

הטכנאי ינסה לחלץ מהדיקס הפגוע את התמונות כל השאר לא חשוב אבל התמונות של הילדים - לא גיביתי הכל התמונות מהשנה האחרונה כולל יום ההולדת של נעה לא מגובות אם הוא לא יצליח לחלץ אותן אני לא יודעת מה אני אעשה התיקייה של השירים שהצלחתי לשחזר גם כן תלך פייפן נצטרך להוריד הכל שוב מחדש - נראה לי שבקטע הזה אני אוותר מה זה לא מתאים לי מחשב מקולקל עכשיו...

ר ע נ נ ה

New member
התחפושת מוכנה!

היום תפרתי את הנקודות השחורות של החיפושית על החולצה האדומה. מחר נצלם. איזה כיף שלא צריך לדאוג שיהיה פילים במצלמה! אני עוד לא סגורה לגביי האיפור - איך מאפרים חיפושית???

למעלה