שבוע טוב

שבוע טוב

לי גם היה יום הולדת לא רחוק משרית 13/9 אבל לי לעומתה לא הייתה חגיגה כזו. כלשנה שוכחים אותי חוץ מבודדים ממש שזוכרים . כמעט כל אחיי שכחו והוריי. נורא נפגעתי,אני זוכרת את של כולם,מברכת,קונה מתנות,ואותי שוכחים. אני אמנם רק באותו יום אומרת שישי לי יום הולדת כי אני גם לא מצפה ליותר מידי,אבל זה כואב ועצוב ששוכחים אותך. לא מעיניין אותי מתנות אלא עצם ההתייחסות,תשומת הלב. אני לא אחת שדורשת תשומת לב רבה,אבל שזה מגיע ליום הולדת זה מינימום ואני רגישה מאוד ונעלבתי קצת כן. לא חגגתי,לא ממש הרגשתי שיש לי יום הולדת וככה קרה לי שנה שעברה. אני לפעמים מקנאה בשרית שחוגגים לה,שזוכרים אותה בכל שנה. זה מאוד חשוב היחס מכל דבר שאי פעם אקבל ואני לא בן אדם חומרי בכלל. אבל שאומרים לך "מזל טוב" ההרגשה אחרת,אתה אומר "הנה לא שכחו אותי אני קיים". במקרה של המפורסמים בעיניין הזה,אני מקנאה הלוואי שאותי ככה היו זוכרים ומברכים. אבל כנראה שזה לא יקרה וככה העולם ,ואסור להיות יותר מידי טובים.

אז נאחל לך עכשיו מזל טוב ../images/Emo65.gif

ואת ממש לא שונה מאף אחד ומשום אומן.. כולנו אותו הדבר כולנו בני אדם. אז בהזמדנות זו נאחל לך מזל טוב עד 120
עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא
שיהיה רק טוב הלוואי

תודה מותק

אתה צודק. כולנו בני אדם בלי קשר. אבל התכוונתי שאתה סלבס אפעם לא שוכחים אותך ביום ההולדת זה היתרון. מגיע לי יום הולדת בלי קשר שאני לא אומנית או משהו. אך אמרתי זה היחס שהם מקבלים בפורם גדול.

R o T e M18

New member
מזל טוב מותק../images/Emo65.gif

כמו ששי אמר את לא שונה מאף אדם. את כמוני וכמו שרית בידיוק
אין אדם מיוחד,ואין אדם מושלם. סורי שלא פתחנו לך שרשור מזל טוב
לא ידענו אם היינו יודעים היינו עושים זאת
אבל אף פעם לא מאוחר
שיהיה לך המוןן מזל טוב
המון בריאות
אושר
עושר
יושר
אהבה
והצלחה בכל
וכל שתירצי לו יהי
אמן.

תודה

אני יודעת שאני לא שונה ולכן נעלבתי שלא ברכו וחגגו לי כמו שצריך. והזכרתי את שרית שהיא לא שונה כי היא בן אדם בדיוק כמונו רק שהיא מפורסם והשוני הקטן הזה,גורם לה ליחס בפורום גדול יותר. והמון אנשים באים לחגוג איתה ומה שבטוח בחיים לא ישכחו אותה. ככה ביננו שאנו גדלים שוכחים או חוגגים במצומצם לזה הכוונה.

מזל-טוב מותק../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif

כמו שאכן אמרו..את אכן לא שונה,אך בהחלט חמודה
שיהיה לך יום הולדת מקסים
מי שלא רוצה לאחל לך,לא עושה לך טובה
שיהיה לך המון מזל-טוב
בריאות
אהבה
עושר
כושר
אושר
יושר
הצלחה
מזל
ו.. כל שתבקשי לו יהי
אמן

תודה מותק

נעים לשמוע,זה בהחלט מרגש ומשמח אותי. אני יודעת שאני לא שונה אבל תמיד מפורסמים זוכים להמון תשומת לב שיש להם יום הולדת לזו הכוונה.

למעלה