שבוע טוב.,

toosh23

New member
שבוע טוב.,

רציתי לשתף אותכם במשהו שקרה לי...לפני חצי שעה היו דפיקות בדלת ביתי, אני פותחת וממולי עומד בחור ישיבה...(כאחד שבא לפגישה)התפלאתי מאד...הבחור לא היה מוכר...והוא שאל אם אחת בשם .,נימצאת כאן אז אמרתי לו, שלא...מיסכן הוא היתבייש...הוא כנראה היה צריך להגיע למשפחה 2 בינינים לידי שאותה שם משפחה שלי שכנראה האחות של האבא שגר שם היתה אמורה להיפגש איתו!הבעיה שלי היא שנידלקתי על הבחור!הוא לא יוצא לי מהראש...אוף למה זה קרה לי...אלוקים תעזור לי!

קליט

New member
אחותי ! זה קורה לכולנו

*תבדקי אם יש דרך להשיג את הבחור. *אם לא - אז תצטרכי להתמודד עם זה, וזה יעבור לך במוקדם או במאוחר .

שימי120

New member
פאדיחוה אמיתית

בס"ד ומה עם אותן שאנו פוגשים באוטובוס? זה חלק מהחיים צריך להתמודד. אבל אם יש אפשרות שתדעי מי זה ותגרמי לפגישה בינכם זה יהיה מצויין.

מסעיר

New member
אני לא מאמין.. נראה לי שזה הייתי אני..

חחח סתם..
וכמו שכתבו קודמיי, תנסי להשיג את זהותו, ותריצי פגישה.. מי יודע.. אין מקרה בעולם

קליט

New member
אולי תשלחי את השאילה הזאת לעוד

אתרים מובילים ב``תפוז`` וכו` ותימצא האבידה ? . . . . *זה שנדלקת עליו - לא אומר שאתם מתאימים .

מישהי68

New member
חיצוניות כלל לא מעידה...

את יודעת 'דליקה זה שריפה',אין מושג של אהבה ממבט ראשון.. אנו רואים מידי יום מאות אנשים ויש הרבה מדליקים..נו ואז?! נרצה להפגש עם כל אחד??? זה כנראה הרצון שלך להתחתן יותר מהרעיון של ההידלקות,תשתחררי מזה, ומאחלת לך למצוא את בחיר ליבך בעתו ובזמנו בקרוב מ-מ-ש!!!

toosh23

New member
לכל המגיבים...........

לא "נידלקתי" עליו דוקא בגלל החיצוניות שלו........... הוא היה ניראה לי בחור לענין................... זה לא כמו סתם שרואים ברחוב...........

Corall

New member
וכל זה,

ראית בשתי שניות שנתקלת בו? פאטתי וילדותי.

למעלה