שבוע טוב

שבוע טוב ושוב הילדדודס ...

היי חברים
,כמו שהותקים זוכרים אני אלמנה כבר 4 שנים ..עם שלושה מתבגרים ...כבר כמעט שנה בקשר(אך שהזמן עובר)..."שידוך"של הבן הצעיר ..בני ובנו היו חברים טובים ...לימים כזכור הקשר שלהם התנתק ... כיום אני בדילמה ..בני הצעיר (11) מסרב לדבר ולהשמע לי .. המצב הגיע לזה שפנה לפני שבוע לעו"ס בבקשה לעזוב את הבית ...עם אחותו גם הסתכסך ..ועם בכורי החייל שהיה איש סודו ..שהזעקתי מהצבא מסרב לדבר ... וכל זאת בכדאי שאתנתק מחברי ...חברי שהיה לו חבר בהלם!!! בני פשוט מקנא בבנו ...מוכן לקבל אץת חברי ללא בנו ... ואני איני רוצה לאבד את בני .... אנחנו בדילמה ...הפסכולוגית שלקחנו לטיפול לחיזוק הקשרים טוענת שצריך לתת מרחב ...בני לא מגיע למפגשים איתה ובנתיים עבר לגור אצל אמי ..שגם היא לא מצליחה להגיע אליו ... וכל שמבקש בני זה את אביו ..מרבה ללכת לבית העלמין ...מרבה להאשים אותי במותו ...בבגידה בזיכרו ... ואני שבורה ....

טוליפקה

New member
ליטל

קראתי וצר לי כל כך ועצוב לי שזה כך ואני מנסה לחשוב מה אפשר לעשות ויש לך פסיכולוגית ויש לך עצות ממש לא פשוט. אולי לנסות לבדוק מה קרה בין בנך וחברו? אולי קשה לו מאד שם במקום שנתקע? והלוואי שתספרי לי בפעם הבאה שאפשר מעט לחייך כי פתרתם את המבוך.

ליטל יקרתי האהובה ..../images/Emo24.gif

המצב הסתבך ולא אחת דברנו על כך ... אבל מו שאמרתי לך על אהבה שלך אסור לך לותר ...מי כמוני רואה כמה טוב עושה לך האהבה הזאת ... יש לך ילדים מקסמים ..תני זמן סבלנות ,ואל תצרו מעורבות של הילדים בקשר שלכם .. תחגגו בלעדיהם ..לא חיבים לכל סוף שבוע ,ונסעה לצרף אותם ... אני מכירה את שאיפתך שכל אהובייך יהיו ביחד ,אבל זה קשה להם..תני זמן לדברים להתבשל ...חיי את אהבתך לאיש בלי לצרף משפחה בנתיים .. ומצאו זמן איכות כל אחד עם ילדו ,אולי זה יפחית את המתחים ... לדעתי רצתם מהר מדי ... בהצלחה אוהבת טלי

מושך את האבל עוד קצת

לכל אחד יש את הזמן שלו למשוך את האבל, להפרד מההורה שנפטר עושה הרושם שהבן שלך מתקשה להפרד מהאב ונכנס למצב של דכאון אולי זה הזמן להחליף מטפל/ת דמות שהוא יוכל לתקשר עמה מאחלת לך שתמצאי את הדרך להוביל אותו לצמיחה ולהתחבר לחיים אולי השהות אצל הסבתא תעזור לו להרגע ואז ליצור קשר אחר עמו אין ספק שקשה ליצור קשר עם ילד שמסתגר ומתרעם ורוצנ את אביו המון סבלנות ותזכרי מים רכיםם ישברו אבן , המון סבלנות וסובלנות כלפיו זה הפתרון

למעלה