שבוע טוב

נועם@בת

New member
שבוע טוב

השבוע עבר לו מהר. התחיל לא רע אבל הדרדר מיום ליום
. השכרתי אתה דירה שלי לדיירים קרציות שלא מפסיקים לנג'ז. לפני שנכנסו לדירה הם קשרו שם את הכלב שלהם שלא הפסיק לילל והוציא את אמא שלי מדעתה. מה שגרר התפרצות איומה מצד אמא שלי. עד שהצלחתי לשקם את היחסים שלי עם אמא שלי הכל נהרס. אולי השבוע החדש יביא איתו שינויים לטובה סופסוף? שבוע טוב בתיה ~שיודעת שזאת לא שעה נורמלית לגלוש~

a17

New member
שבוע טוב ומתכון קליל, מרענן וטעים והעיקר מהיר

לוקחים גביע יוגורט טבעי (דנונה 3 אחוז, או יופלה הלבן עם הפרח או יוגורט כבשים - מה שבא...) העיקר שיהיה קר וצונן.
מרוקנים את הגביע לצלוחית ומוסיפים : 2 כפות שמן זית קצת שום כתוש לפי הטעם (אני משתמשת בקפוא הכתוש של דורות) קצת פטרוזיליה כנ"ל קצת פלפל שחור ומלח לפי הטעם
מערבבים הכל היטב
- בתאבון !
אצלי זה לצד סלט ירקות בארוחת צהרים זריזה יחד עם טבעול איזשהו... זה גם דיאטטי עם משתמשים ביוגורט דל, וגם בריא
לבריאות ובתאבון והעיקר שבוע נ ה ד ר !!!

נועם@בת

New member
אנחנו מוסיפים ליוגורט פרי רך מאודה

והרבההה סוכר
. כשרמי קונה פירות זה תמיד בכמויות, אז תותים, דובדבנים, קיווי וכיוצא בזה אני פשוט מנקה וחותכת ושמה בפריזר. ואז, כשנזכרים להתפנק, מפשירים ומאדים קצת במיקרו, מוסיפים סוכר ומתלקקים. זה טעים, משמין ומהנה (אמרה בתיה שהמשקל שלה בירידה מתמדת). בתיה

a17

New member
../images/Emo9.gif באמת נשמע טעים רעיון מעולה

אגב - מאז שילדתי (לפני שנתיים וחצי +) פשוט "נשארתי בהריון"...ועם אני לא אתחיל לעשות משהו עם שרירי הבטן שלי ולשמור קצת על המשקל - אני פשוט לא אסתכל יותר בראי...אני נראיית זוועה, ראיתי תמונה שלי בבגד ים באילת ופשוט הייתי בשוק מעצמי (ולא שהייתי פוטוגנית אי פעם), אבל אני לא מצליחה להפטר מהבטן. ופה מדברת מי ששקלה 45 ק"ג ביום טוב עד לפני הטיפולים....אני פשוט לא יודעת איך עושים דיאטה....

אנחנו התחלנו את השבוע עם ילד חולה

גרון מודלק - חום בקיצר ילדון שפוף לגמרי - קיבל אוגמנטין לשבוע - היום חזר לקייטנה - חבל שאתמול הפסיד את מסיבת הסיום (כרגע הוא במסגרת הצהרון - הקייטנה הסתיימה אתמול)

טילי2

New member
גם אני חזרתי חולה עד העצם. אם איזה שפעת

ושני ילדים משועממים הרובצים מול הטלויזיה. לצערי הרב אין לי את היכולת להתמודד עם זה עכשיו. היום הם בני שש. את המסיבה לילדי הגן עשינו כבר ברוב הדר וליצן באחד הפארקים שבעיר. יום הולדתם היהודי הוא י"ג אב ואז נקח אותם למסעדה ונקנה להם אופניים. ב-24 ביולי ימלאו שבע שנים למותו של בני הבכור. לפי תאריך עברי הוא נפטר ב-ד' אב והתאומים נולדו 11 ימם אחרי יום השנה הראשון למותו. אני זוכרת שאמרתי לדור (הרופא שעשה לי את הילדים) שלא אלד לפני מלאת שנה לבכור והוא אמר ומה תעי עם יתקפו אותך צירים? ואני הגעתי למועד הניתוח בלי שום ציר. אני טוענת שאם לא היה לי ניתוח קיסרי אלקטיבי הייתי ממשיכה להיות בהריון עד היום הזה. וכמו שאני טוענת שאם יעבור לידי ציר, אני לא אדע שזה הדבר האמתי. ומענין לענין באותו ענין: איך אתם משעשעים ילדים משועממים?

נועם@בת

New member
איי טילי

איך את שוזרת ימים ותאריכים כאילו שאלו רק מילים... אגב צירים, אחרי שתי לידות אני לא יכולה לזכור איך מרגישים צירים. אני מניחה שאם יתקפו אותי שוב אזהה אותם, אבל אני פשוט לא זוכרת אותם בגוף שלי. מתביישת להגיד שאני מפתה את ניצן לראות עוד קלטות. אני מחורפנת לגמרי, אין לי כוח לכלום רק ל"דני הוליווד" באתר של YES. רמי לקח את נועם וניצן נרדמה מול הטלוויזיה. מזל שלילדים שלי יש גם אבא, אחרת באמת הם היו סגורים בבית כל היום. חוצמזה, אם רק תתנו לניצן איפור היא תעסיק את עצמה לנצח. בתיה

סגלה

New member
ברוכה השבה

תרגישי טוב כשאני קוראת על ימי ההולדת של בנייך ומותו של בכורך אני לא יכולה שלא להתרדש ולהעריץ אותך .. אני מתקשה בחיי יום יום לתפקד כשיש משברון כמו השבוע שהודיעו לבעלי שהוא מפוטר וגם לי העבודה שהבטיחו התבטלה. דרך אגב גם אצלי אף לידה לא התחילה עם צירים 2 עם ירידת מים ו3 עם זירוז. אמנם הרגשתי מהם צירים ואני בטוחה שלגבי צירים חזקים אי אפשר לפספס.

טילי2

New member
סגלה יקירתי צר לי לשמוע על בעיות הפרנסה שלכם.

אנחנו מתמודדים עם שאלות כאלה יום יום. אומנם לא פיטורין אבל בעיות כלכליות של זוג שעזב קיבוץ בשלהי שנות ה-49. זה לא שאני מתמודדת עם משברים, אני יודעת שאין מי שיאסוף לי את השברים וירפא אותם. הבנים שלי הצילו את חיינו ולכן אני חבה להם המון. הם הסיבה היחידה שאני לא מתפוררת מול בעיות ותסכולים שחיי מלאים בהם. אני מנסה בלא הצלחה להעלות תמונה שלהם מהקיץ.

שושי @:-)

New member
ברוכה השבה

צר לי ששבת חולה. איך היה בשיקגו? אם תרגישי טוב אשמח להפגש איתך באיזה פארק שבו אורית תוכל לנוסע על הרולר בליידס שלה והתאומים ירדפו אחריה.... תתקשרי אלי כשתוכלי ונדבר.

סגלה

New member
תודה על התגובה

לבעלי יש קרובי משפחה בשיקגו חלק דתיים וחלק "חצי" דתיים ,הוא ביקר אותם כשנסע מטעם העבודה לשיקגו ב2002

טילי2

New member
מי הם הקרובים, סביר שבעלי מכיר אותם, הוא היה

מדריך נערץ בבני עקיבא וכל הילדי ם הדתיים למדו באותו בית ספר באותם שנים.

טילי2

New member
מי הם הקרובים, סביר שבעלי מכיר אותם, הוא היה

מדריך נערץ בבני עקיבא וכל הילדי ם הדתיים למדו באותו בית ספר באותם שנים.

סגלה

New member
שמות הקרובים

פיליפ איזקסון שלי גיינור (לבית רוזנר)(שלי נשואה לראובן ויש להם בת אחת)

סגלה

New member
הבוס לשעבר של בעלי לפני 6 שנים

גם היה משיקגו ושמו אפריים בורו

למעלה