שבוע טוב

• פותח הנושא MADRI
  • פורסם בתאריך

MADRI

New member
שבוע טוב

שבוע טוב לכולם! בשבוע שעבר דיברנו על שנה אישית של כל אחד . היום אנחנו נדבר על יום הלידה שלכם. לדוגמא: 13.6.1968 - מה אומר לנו המספר 13 . לפי יום הלידה נוכל לדעת מה הם הצרכיים הרגשיים שלכם, על כישוריכם ושאיפותיכם. אתם סקרניים לדעת? תרשמו לי את תאריך הלידה שלכם ומבטיחה לענות לכל אחד באופן אישי.

נרקי

New member
04/10/1982

מחכה לתשובה

MADRI

New member
נרקי שלום

חשוב לך היציבות והביטחון. קפדנית, אחראית, אוהבת פשטות ויופי. יודעת לעבוד קשה. מסורה למה שאת עושה. יודעת לנהל ולארגן דברים.לא מסתדרת עם הפתעות חשוב לך שהכל יציב, זורם כמו שצריך. כשמשהו משתבש ויש אלמנטים לא מוכרים נלחצת. חרוצה, מצפונית, אפשר לסמוך עליך, בעלת משמעת עצמית, רצינית, ישרה, כנה, סבלנית, נחושה, דבקה במשימה, פועלת למרות קשיים, לא נוטה להרים ידיים. מעשית, רציונאלית, נוטה להתביית על פרטים במקום לראות את כל התמונה. יש זהירות, חששנות. לא אוהבת שמלחיצים אותך. לומדת מניסיון. בהצלחה אדריאנה

MADRI

New member
שלום לכולם

יש לי מבול של בקשות לענות עליהם . אז מקווה שתסלחו לי אם זה יקח קצת זמן. אני אשתדל לענות כמה שיותר מהר. אם מישהו חשוב לו מוזמן להכנס לקומונה שלי כי שם זה הולך יותר מהר. תודה וסליחה אדריאנה

אצלי בסדר....

מחר אני בת"א ולא מרצון. צריך להגיע למשרדי תפוז לקבל משהו. מבזבז לי את כל הבוקר. חוץ מזה באמת שהכל בסדר, יהיה יותר בסדר כשיסתיימו המבחנים ויירד העומס.

למעלה