שבוע טוב

סגלה

New member
שבוע טוב

מה קרה לפרשת השבוע טילי? מנקה לפסח ?????????? (אני בכל אופן עוד לא התחלתי) השבת היינו בשבת התכנסות של המשפחה המורחבת. מאז שאבא שלי נפטר לפני 5 שנים אנו עורכים שבת התכנסות של כל המשפחה באיזשהו מקום. היה מוצלח!

טילי2

New member
אני עומדת לעשות שבת משפחתית בשבת הבאה

ביום שישי הבא ימלאו שנתיים למותו של אבי והזמנתי את אחותי ומשפחתה להתארח אצלנו לשבת אחרי ההזכרה. לא הספקתי להכניס קטע פרשת השבוע, כי הגעתי מאוחר הביתה. יש לי שוב הירהורים בדבר נחיצותו של של הפורום שאף אחד לא כותב בו אלא אם עני לא יוזמת פעילות. יש לי הרגשה שאף אחד לא מרגיש שזה הבית הוירטואלי שלו. טילי

סגלה

New member
לטילי

שבת לפני פסח את מזמינה אורחים? כל הכבוד,למרות שאני מבינה את הנסיבות ובמצבים כאלו טוב שהמשפחה ביחד. לגבי נחיצות הפורום כבר נכתב על זה,מה שנכון שבזכות הנוכחות שלך הפורום לא שובק חיים ואני מכירה פורום ששוקק חיים אבל מתפקד הרבה יותר טוב כשמנהלות נמצאות. בכל אופן לפי דעתי יש לך אישיות מאד מיוחדת.

טילי2

New member
סגלה, תודה../images/Emo25.gif

אבל את מבינה את התסכול שלי. אם אני לא מעלה נושא, אף אחד למעט אולי האמא של נתנאל, לא יספר על מה שמתרחש בחיים שלו על היום יום וזה הופך את המקום ללא בית.

סגלה

New member
האמת

שאני לא מבחנה בניהוול פורומים יתכן שאם יהיה מפגש זה ישתנה אפשר לעשות גם סקרים אנסה לחשוב על משהו.

וחבל שזה ככה

זה הפורום היחיד שאני מרגישה בו בבית אולי בגלל שכל המשתתפות קרובות אלי בגיל

למעלה