שבוע טוב!

רוי6לי

New member
שבוע טוב!

יוו..תמיד זה קורה לי...!אני כבר למעלה משנה בשידוכים ותמיד או שאיזה חודש אינ הצעות ואז בשבוע אחד מציעים לפחות שלשה בחורים משלשה מקומות שונים ואז אני מסתבכת..:-( ..מוכר למישהו?
 
אל תתרגשו מחר אתם יכולים למצוא את

עצמכם בלי שום הצעה כי הם לא מתאימות לכם..... זה גם קורה אבל כמובן שהיא אפשר לדעת מתי זה יקרה אז אולי הפעם?! העיקר שילך בקלות.
 

רוי6לי

New member
ועם ה`שדכנים` המהוללים..באמת שה כ ל

יכול לקרות..אבל האמת שאני בכלל לא אצל שדכנים..שונאת אותם..ההצעות מגיעות מאנשים שמכירים אותי..וגם זה לא תמיד עוזר;-)
 

שומר 23

New member
אז תכירו גם את זה..

מכירים את זה שיש לכם שנה שלמה לפחות חמש הצעות בשבוע ואז יש איזה שבוע שאין הצעות ? נכון זה לא מלחיץ.. האמת שיש פה שאלה גדולה.. אני למשל אין לי שום ענין שיציעו לי כ``כ הרבה אני רוצה את האחת שלי וכל השאר זה סתם בזבוז זמן.. ויש לי חברים שמרגישים דפוק כי לא מציעים להם.. זו שאלה גדולה מה עדיף שיש מלא הצעות או שיש פעם ב.. ?
 
למעלה