מגבת+שמפו ומברכך+תחליב רחצה+ קרם ידים. אז כנראה מחר בבוקר אלך לקניון לקנות מתנה אחרת. (כי קניתי כל דבר בנפרד והעירו לי על הצבע של המגבת וכו'.. אז מקוה שיש בקניון בכלל וכו'..)
דבר שני אם את בקניון את יכולה להכנס באמת לחנויות כמו סבון של פעם, או בודי שופ ולהרכיב שם קרמים וסבונים. דבר שני שחשבתי עליו, פעם עשיתי לחברה הכי טובה קניתי לה חלוק ומאחורה רקמתי(נו רקמו בשבילי) משפט כלשהו מצטערת לא זוכרת.. זה גם יכול להיות רעיון
אם היה לי זמן והייתי בטוחה שתלבש חלוק והייתי יודעת איפה יש מקום שרוקמים הייתי עושה. יש אצלינו בקניות חנות סבון של פעם וגם בודי שופ. רק שאני רוצה משהו של סבון, שמפו, מגבת וקרם ידים מון- יש חיה כזאתי בכלל? או שעדיף לי לא לדמיין.
בכל מקרה בבודי שופ יש אריזות מוכנות... לדעתי שמפו יהיה קשה להשיג, לדעתי גם עדיף להחליף את זה לקרם גוף/חמאת גוף. את אומרת איזה מוצרים לדעתך עדיף, ובכמה כסף והם עושים לך אריזות ממש יפות.... רק תזהרי לא להתבלבל מרוב ריחות... אני מסתחרחרת מזה
מבודי שופ: סבון גרגירים, שמפו וקרם גוף עם קופסא יפה שעטפה אני כולי מאושרת שהצלחתי לקנות מתנה יפה לחברה והיא אהבה אותה לבד!! (טוב נו עם חותי אבל זה לא נקרא היא רק דחפה אותי לעשות מה שבא לי.)