שבוע טוב..... איזו שבת קפואה עברה עלי.....
ש ש חף New member 12/1/08 #2 שבוע טוב עלי עברה שבת חולה לא היה לי כח לכלום,רק למיטה... אני מקווה שזה יעבור מהר מהר יש לי המון עבודה השבוע אוף,חשבתי שהחורף הזה המחלות מדלגות עלי כנראה שירושלים עושה לי את זה... שבוע טוב כולם חמים ונעים <די למתקפת השיעולים!>
שבוע טוב עלי עברה שבת חולה לא היה לי כח לכלום,רק למיטה... אני מקווה שזה יעבור מהר מהר יש לי המון עבודה השבוע אוף,חשבתי שהחורף הזה המחלות מדלגות עלי כנראה שירושלים עושה לי את זה... שבוע טוב כולם חמים ונעים <די למתקפת השיעולים!>
מ מלך ארגמן1 New member 12/1/08 #4 שבוע טוב לכולם בכלל ומנהלת שלנו בפרט ../images/Emo189.gif עכשיו אני מבין למה היה פה מאד רגוע כול השבת חחחחחחחחחחחחחח שחף תרגישי טוב ותשאירי את השיעולים לאחרים (כשאת עוברת לידם ומשאירה אותם בלי אויר)
שבוע טוב לכולם בכלל ומנהלת שלנו בפרט ../images/Emo189.gif עכשיו אני מבין למה היה פה מאד רגוע כול השבת חחחחחחחחחחחחחח שחף תרגישי טוב ותשאירי את השיעולים לאחרים (כשאת עוברת לידם ומשאירה אותם בלי אויר)
ש ש חף New member 12/1/08 #5 תודה ../images/Emo184.gif איך הייתי רוצה שמישהו (אחד ומיוחד) יהיה איתי פה עכשיו אז בטוח הכל היה עובר לי אוף זה לא כיף לי ככה <משתעלת על כוווולכם>
תודה ../images/Emo184.gif איך הייתי רוצה שמישהו (אחד ומיוחד) יהיה איתי פה עכשיו אז בטוח הכל היה עובר לי אוף זה לא כיף לי ככה <משתעלת על כוווולכם>