שבוע טוב!

RichardSmith

New member
שבוע טוב!

אח, יושב ב-"הדרכה אישית ללימודי ספרות" או איך שהקורס נקרא ופשוט חושב שאין לי ממש כוח להיות כאן...
שביזות יום א' מישהו?

RichardSmith

New member
בהחלט! |רגליים למעלה|

סתם מדברים על קטעי ניתוח של "לפני שער החוק" לקפקא. אוזן אחת מקשיבה ושאר התודעה גולשת.

יוקאס

New member
אתה לומד ספרות אנגלית או משווה?

קפקא! היה צ'כי! מה הוא עושה בספרות אנגלית?! ביום שאני אצליח לקרוא את קפקא מהתחלה ועד הסוף בלי להשתגע אני אהיה מאושרת! זה פשוט לא הולך לי, לא הולך... איך אתה עושה את זה?

RichardSmith

New member
בעיקר ספרות אנגלית

אני לוקח את "הדרכה אישית בלימודי ספרות" ו-"מבוא לשירה" בספרות כללית והשוואתית (ככה זה נקרא אצלנו). אנחנו קוראים קטעים קטעים... אף אחד לא משוגע מספיק לקרוא את הכל ברצף.

שבוע קסום..

עוד שעתיים לשיעור. בנתים עושה פיקטוגרמות (ש99.9 % שלא אשתמש בהן בסוף). כרגיל, מבזבזת את זמני... אני חזק בשביזות... ואני רואה עוד כמה לילות בלי שינה מתקרבים בצעדי ענק. פף...

בשנה א', שביזות יום א' הייתה באמת שביזות!!

למדתי שני שיעורים רצופים, יוונית ולאטינית למתקדמים. בשלבים המתקדמים של השנה (אז באמת למדתי, לא כמו המצב דהיום...), זה התחיל להיות קשה, וכל טקסט שקיבלתי לשיעורי בית נתפס כ-"שביזות יום א'"... דאנטה

RichardSmith

New member
כתבת:

"למדתי שני שיעורים רצופים, יוונית ולאטינית למתקדמים." זאת בשנה א'. האם ידעת את השפות הללו קודם? או שזה היה בסמסטר ב' לאחר שעשית רמת מתחילים בא'?

כן

התחלתי את לימודי האקדמיים באונ' העברית בירושלים. שם למדתי היסטוריה כללית ולימודים קלאסיים. עקב סיבות אישיות עזבתי את ירושלים ועברתי לב"ש והמשכתי את לימודי שם. דאנטה

יוקאס

New member
העברית ידועה כטובה מאוד במדעי הרוח

בכלל, יש משהו באויר של ירושלים - הוא צלול כיין (ובגלל זה בפעמיים הבודדות שהייתי בירושלים ב7 השנים האחרונות נרדמתי במשך כל הנסיעה בעיר), אני מאמינה שזה משפיע על מדעי הרוח שמה. אח... מה הייתי עושה כדי ללמוד בעברית אנגלית! הכל! אך לדאבוני אחותי הקדימה אותי ב4 שנות לימוד "מהנות" בבצלאל בשנות השיא של האנתיפאדה. עכשיו ירושלים הפכה למוקצה אצלנו בבית (למטרות שהות של יותר משלוש שעות בחודש, ז"א)... חבל... חבל... אבל לא נורא, גם בר אילן זה טוב!

RichardSmith

New member
כפי שפעם אמרתי, אני לומד אנגלית בעברית. ../images/Emo13.gif

אומנם כרגע רק קורס אחד, יצירות מופת. לשמחתנו כבר אין אינתפאדה...

למעלה