שבוע טוב

moncha

New member
שבוע טוב

הפנו אותי לשאול פה בפורום נהניתי לסרוג את הקטנטנים האלה ואני רוצה לתת במתנה להורים לפגים או פגייה. אשמח אם מישהו מעוניין בהם ו/או יעזור להפנות אותי לפגייה שזה יכול לשמש אותה. אפשר גם במסר. אשמח גם לדעת אם יש הגבלות מסויימות (אולי השאלה קצת באיחור אבל לפחות לא אמשיך לסרוג עוד) המידות הקטנטנות ביותר של הנעליים כ- 5 סמ' והגדולות 7 סמ' תודה

ירדני35

New member
איזו מחשבה יפה! כל הכבוד לך ../images/Emo140.gif

המגבלה היחידה שאני יכולה לחשוב עליה היא בסוג הצמר (משיל חוטים כן/לא). נראה לי שהרבה הורים ישמחו לקבל וכן כל פגיה שתבחרי. במקרה שלנו יש לי סורגת צמודה שכל חורף דואגת לנעלי בית סרוגים לכל המשפחה.

זה רעיון מקסים , תודה ..../images/Emo140.gif

יש פגיות שאני יודעת כבר מקשות על הבאת סריגים מבחוץ.. בעיקר בגלל בעיות זיהומים [ בני חלה מאוד בגלל כובע סרוג וזיהום שחדר לגופו בגלל פטריה במכונת הכביסה ]. לדעתי אם הורים לפני שחרור ירצו זה ממש יהיה מקסים.

ettt

New member
"אצלנו" בפגיה

לא נותנים להכניס לבוש מבחוץ מחשש לזיהומים. אבל זו יכולה להיות "ערכת שחרור הביתה" מאוד נחמדה- גם כשיוצאים הביתה במשקל 2 קילו יש מעט מאוד בגדים שיתאימו (והם עולים הון קטן)

הדרה5

New member
בפגיהבבי"ח מאיר

מביאים כובעים ושמיכות מאיזה בית אבות ונותנים אותם מתנה כשמשתחררים, לפעמים גם משתמשים בהם בפגיה. תבררי שם לדעתי הם יישמחו

moncha

New member
תודה לעונים

חשבתי בעצמי על הבעיות שיכולות להווצר מסוג הצמר והסטריליזציה, בית החולים לא מכבס בעצמו? נראה לי שבמשקל 2 קילו הסריגים האלה כבר יהיו קטנים מידיי. אני אבדוק במאיר, תודה על ההפניה. שבוע נפלא לכולכם

anguly

New member
בשערי צדק משתמשים

בכובעי צמר כאלה, את יכולה לנסות לתרום אותם שם. בשערי צדק דרך אגב אפשרו לי להלביש אותןן בבגדים מהבית

רינתפ

New member
בפגיה ברוטשילד

או בשמו החדש בני ציון בחיפה (אולי) גם ישמחו לקבל. גם שם יש כובעים ושמיכות סרוגות. כל פג חדש שמגיע מקבל שידה עם חפצים שהם רק שלו עד השחרור זו יכולה להיות ערכת קנגרו נהדרת.

למעלה