שבוע טוב

שבוע טוב

היי פסטיבל שרית חדד ונדמה שחוזרים לשגרה. שגרה ??? יש דבר כזה ?? ידידיי . כל יום הוא חג. שתחייה את חייך כאילו אלה הימים האחרונים שלך על פני האדמה. ובכול מקרה עשה הכול . רק שלא תגיע למצב שבו תצטער שלא עשית. שהרי ידוע ומפורסם הוא שאת הזמן את להשיב . ואולי זה נדוש ובנאלי.ה פשוט כך. אני חייב לציין שבכול פעם שאני נכנס לפורום אני מתחזק ובסהכ אני חש טוב. מצוייד בכוחות חדשים. שבוע נפלא שיהיה לכולכם

היי יערית

אכן זו התורה כולה. ובשביל זה לא צריך לחכות לנופש. חופש. נסיעה לחול וכו. זה כאן ועכשיו.זה פשוט ונגיש. ואם זו תפישת עולמך .בטוח אני שיודעת את לחיות נכון. יודעת את לחיות טוב עם עצמך . ואפילו מאושרת. יום טוב יערית

חופשי

נפלאות בעיני ההודעות שלך יודע לחיות את החיים ולתת להם משמעות,כי הרי אנו אלה שבוחרים איך יראו חיינו. שמחה שהפורום מחזק אותך וחושבת שבסך הכל הוא עושה טוב לכל אחד מאיתנו,שאם לא כן לא היינו כאן. שולחת לך
לשבוע נפלא

היי ניצת

מה שלומך ? אני תמיד מעדיף לראות את החיים בצדדים הפשוטים שלהם. שהם לדעתי הצדדים הנכונים והאמתיים. לפחות בעיניי. כל הנסיונות לחפש משמעויות . לחדור לעומקים. לנבור. להציב שאלות שמלכתחילה ברור שאין להם תשובות . בדכ נדונו לכישלון במקרה הטוב. ואני מדבר על איך להשתלב בזרימת החיים שאופפת אותנו בכול שעות היממה. יש בהחלט תחומים שצריך וחייב להתעמק בהם. ולא על כך אני מדבר. החיים משולים בעיניי לנחל זורם. שכול אימת שאתה שם בו מכשולים זה מאיט את קצב הזרימה ובמקרים קצוניים בולם את הזרימה. החיים זורמים וזו עובדה.ואנו צריכים לראות איך אנו משתלבים בזרימה ובודאי שלא מתנגדים לה. אולי זה נשמע גדול ובומבסטי. אך לא. זה בה לידי ביטוי בדברים הקטנים של היום יום. כך אני נוהג וזו תפישת עולמי. שולח לך חיבוק חם. יום טוב ניצת

ניצתי....חסרים לי כאן אייקונים של..

מקורות מים.. אין ים אין נחל אין אין אין ואיך אפשר ככה לתפקד????

והנחל הזורם....../images/Emo121.gif

גם תמיד מביא אותנו למקום הנכון, ולא משנה כמה פיתולים היו בדרך והדרך, עמוסת חוויות חלקה שקטה...זורמת....ורוגעת.... ולעתים, בהיצרות של הנחל המים רוגשים וגועשים מביאים לנו ריגושים וחיוך אחחחחחח, החיים, מביאים לנו מכל טוב רק נותר לנו לזקוף הראש ולהנות מהדרך שיט נפלא לכולנו

רק תמיד עלינו לזכור

לא להאחז באבנים או שיחים אשר נמצאים בדרך פשוט להסחף עם הזרם שמן הסתם יוביל אותנו לחוף מבטחים

למעלה