שבוע טוב

tamarfts

New member
שבוע טוב

שאלתי בקשר לכדור האנרגיה ואפחיד לא טרח לענות לי... אז אני שואלת שוב: מה זה בעצם כדור אנרגיה? האם זה משו מוחשי? איך עושים כדור אנרגיה? למה הוא משמש? וגם: האם היהדות מתנגדת לכל העניין של מאגיה וכישוף? תודה וכישוף נעים

אוכל לענות..

..רק על "האם היהדות מתנגדת למאגיה וכישוף" מאידך גיסא יש את הרבנים שמשתמשים במאגיה בחיי היומיום כבכל אמצעי אחר העוזר לשמור על איזון ולעזור להם... ומחד גיסא יש את הרבנים שמתנגדים נחרצות לאומנות הכישוף הרי לא אמר אלוהים "מות תמות אם תעלה באוב"(או משהו כזה:)) לשאול כאשר הלך לבעלת האוב שתעלה לו את שמואל ? מורכב... שלך,
נ.ב אגב כדורי אנרגיה, סורי שלא עניתי..פשוט אין לי מושג...

אוכל לענות...

..על השאלה :" האם היהדות מתנגדת למאגיה וכישוף" ובכן... מחד גיסא הרבנים משתמשים במאגיה כדיי ליצור איזון ובכלל משתשמים בו כאמצעי רגיל בהחלט ליומיום בעולם הגשמי והרוחני.. ואידךגיסא ישנם הרבנים המתנגדים נחרצות לאומנות הכישוף ...הרי כה אמר אלוהים :.."מות תמות אם תעלה באוב"..(או משהו כזה:)) לשאול כאשר הלך לבעלת האוב כדי שתעלה את שמואל... מורכב לא? שלך
נ.ב סורי שלא עניתי לך על כדורי האנרגיה..אבל יש לי רעיון אולי תפנה לפורום של דרך הלוחמים ואו שמאניזם פאגאניזם... מי יודע אולי זה יעזור? :)

tamarfts

New member
תודה רבה!

ואני מאוד אשמח אם מישו יענה לי על השאלה על הכדור אנרגיה... תודה!

למעלה