שבוע טוב

טטי123

New member
שבוע טוב

שבוע טוב לכולם! קמתי היום עם החלטה- שלא אכנס לדכאון בגלל יום הנישואין שלי ובגלל החגים ובמקום לחשוב רק על זה שבעלי ואמא שלי כבר לא איתי אשתדל לחשוב גם על כל הדברים הטובים שהיו לנו ביחד. מאחלת לכולנו שבוע טוב וקל והנאה מכל ההכנות לקראת החגים.

yamkachol

New member
כל הכבוד לך.

נראת לי החלטה נהדרת. בריאה. הם ציוו לנו את החיים, ואם נצליח להנות ככל יכולתנו - אשרינו. הרי הם אהבונו - ורצו באושרינו - אז קדימה... שיהיה לנו בהצלחה.

טטי החלטה מבורכת!!!

אף אחד לא ירווח אם אנחנו מדוכאים ..רק נפסיד מכך , בחרי בחיים ולמדי ממני אני ביום הנשואים פנקתי את עצמי בספא .. וליום האזכרה(שנתיים) מתכננת למחרת לצאת לטיול נופשון .... מתנות שנותנת לעצמי ..כי מגיע לי ..... (WOW עד שלמדתי להגיד מגיע לי ...) טלי.

גאה בך ../images/Emo24.gif אני עוד מתלבטת

זה החלטה שתעזור לך לעבור את החגים בצורה טובה יותר אני השנה נורא בהתלבטות חג צמוד לשבת וזה מסבך את הדברים קשה להחליט מה לעשות לותר לקרובים לנסוע בחג, ואז לא צריכה לעמוד להכין כלום לערב החג או לעשות את החג לבד אני נוטה לעשות את החג לבד אבל זה אומר שאני צריכה לעמוד לבשל אין מצב שאני אתקפל לכל החג , צריכה לסחוב חצי בית עמי וזה לא לעניין .

אולי תתפשרי על "חצי חצי" תסעי בערב החג ותחזרי

למחרת, קחי איתך קופסאות איחסון, ותביאי איתך אוכל הביתה... כך גם תתארחי וגם לא תצטרכי לבשל....

מחר אכין אוכל פשוט

היום קניתי ירקות לסלט ושניצלים הכנתי והקפאתי אולי לערב חג אליך כי אם אני לא אלך אז גם דודה שלי לא תלך ובעזרת השם נגיע ואיך שהוא נחזור הביתה בלילה התברר לי שאני תרוץ לגרור אותה מהבית לשם אז אני אסע אליה ויחד נגיע לבית של בן דודתי החיים לפעמים עושים דברים עבור אחרים זה הכח של המשפחה ואני יודעת ששם אוהבים אותי מאד

תפסקי להתלבט וארזי חצי בית וסעי לחג ...

לא טוב היות האדם לבדו ,קצת ספונטניות לא תזיק לך... ותראי דודתי סעודית מחוברת לבלון חמצן הגיע אלי כי נשבר לה מהבית .. שהתה עימי שבוע ואמש דאגתי להסיעה אותה לביתה.... גם נחה וגם נהנתי מחברתה........ חג שמח לך

למעלה