שבוע טוב!

ח אלפשה

New member
שבוע טוב!

תהיתי ביני לביני אם יש לי מה לחפש ביניכם וזאת לאור העובדה שאני גם רווק, גם זקן וגם כדתי לא ממש נכון להגדיר אותי - השם ירחם - אז איך היחס כאן לנטע זר מסוגי?

touti

New member
שבוע טוב:)

אם מענניין לך אצלינו-תישאר:) קפה? עוגה? מלווה מלכה?

ח אלפשה

New member
קפה? תודה. עוגה? סבבה. מלווה מלכה???

הייתי מעדיף את הנסיכה רק שנראה לי שהיא נפלה מהמגדל ונמצאת עכשיו בידים טובות יותר (מקווה בשבילה). בינתיים אני חש בצורך להחמיא למי שעושה את הפורום למה שהוא שאפו גדול!

רגע רגע רגע שאני אבין

אנחנו מקבלים דרישת שלום מנסיכה? אם היא בידיים טובות היום - אני שמחה בשבילה
ומאחלת לכולנו תמסור לה שתיכנס להגיד שלום לפעמים

ח אלפשה

New member
אפילו שעה../images/Emo8.gif אבל דרישת שלום-עדיין לא-מה לעשות

לוגיקה- אלמנטארי כל יצור חי הולך מהיכן שרע לו לאן שטוב או מאין שטוב למקום טוב יותר ואם היא לא כאן אז היא איפושהו במקום אחר, וידיים טובות זה משאלת לב שאני מפרגן לה. נראה לי שהיא ראויה לקצת נחת ונזכרתי בה בעקבות הזמנתה הנדיבה של טוטי אותי למלווה מלכה

ח אלפשה

New member
במחשבה נוספת אולי כן דרישת שלום

מה אני כבר יודע? אולי אני הדוור שמוסר מכתב מבלי לדעת מה יש בו נסתרות דרכי האלוהים

touti

New member
זה בדיוק המזל שלי!../images/Emo6.gif

שאני אזמין למלווה מלכה ויזכרו באחרת. מתיי אללי מתי אללי יזכרו בי? יראו אותי? ימסרו לי דש ממני?
אבללל אני בטוחה שגם אתה תימצא בידיים טובות יום אחד, לא? :)

אני נזכרתי ../images/Emo24.gif

קבלי ד"ש וחיבוק
ככה כדי שלא תרגישי שלא נזכרים בך

touti

New member
../images/Emo25.gif

לקח לי רגע כדי להזכר במי את נזכרת

תותי, קודם תפסיקי להעלם לנו ורק אח"כ תתלונני

שלא זוכרים אותך. לכתוב אצל המתחרה יש לך זמן ולבקר אותנו ממש אין לך זמן

touti

New member
ראיתי נוף אחר בשבוע האחרון../images/Emo13.gif

נוף פסטלי עם קפטריה צמודה
התגעגעתי גם אני:)

touti

New member
באזור המרכז../images/Emo13.gif

הנס קפה שלהם משו משו דליקטס:) והסנדוויצים תאווה לחיך, חטא לא לאכול אותם:) חחחח דווקא אמרו שרזיתי מהפעם האחרונה שהייתי שם:) חוץץ מזה להיות מלאה זה אין. מצטערת הסטטיסטיקה האישית שלי אומרת שבפרק ב הגברים אוהבים מלאות:)

ח אלפשה

New member
הלו הלו! לא לאבד פרופורציות. כבר אי אפשר

להתבדח? זה כולה היה בהומור גם אם לא הכי מוצלח. וזה שנזכרתי באחרת לא אומר שאת כבר מחוץ לזיכרון ולראיה ההודעה שתי שורות מעל ואם כבר אז לא ממש נראה לי שבגילי המתקדם צומת לב ממני זה בדיוק מה שאת מפללת אליו. מכל מקום התגובות מראות שדווקא זוכרים אותך ויום יבוא שבו ייזכר בך גם האחד שיצדיק את כל הטירחה והתסכולים- מנת חלקך לפי שעה

touti

New member
../images/Emo6.gif

גילך המתקדם???? פחחחח ואותי לימדו שזה לא הגיל אלא התרגיל

ח אלפשה

New member
אהלן קרן!

מתנצל שלא הגבתי עד כה. פשוט לא הבחנתי במסר עד עתה. לגופו של עניין- ככל הנראה היו לך מורים יותר טובים משלי. ואם כבר אז כל הכבוד על זה שעם כל הבאסה והמצוקה את עדיין שומרת על פאסון. האמת היא שאני תוהה איך אשה בגילך התוסס (דתיה או מה שלא יהיה)מצליחה לשמור על שפיות עם כל האילוצים שכופים עליה 4 צאצאים וצורך לשמור על דימוי נאות מחד מול הצרכים החברתיים והגופניים (סליחה על הבוטות)- מנת חלקו של כל יצור אנושי חי- מאידך. ואם כבר אז כשאני עובר על המסרים בפורום שמשקפים מציאות קורעת לב (באמת!!) אני לא יכול שלא להתפעל מגדלות הרוח שמפעילה את הפירגון ההדדי והתמיכה הנפשית והרגשית שתמיד זמינה שם ולך יש בזאת חלק לא קטן (גם אם אני לא ממש בטוח שבגד חביב ואיפור זה מה שמעלה חיוך הרי שהכוונה שמאחורי הדברים בהחלט רצויה). לא יודע למה ציפית במסר הנ"ל אבל רציתי שתדעי שלמרות התגובה המתבכיינת ההיא שלך על מזלך הרע (ועל זה שאת מזמינה ונזכרים כביכול באחרת-זוכרת?) שבעקבות המסר ההוא לא נתקררה דעתי עד שלא השגתי בדרך לא דרך את מספר הטלפון שלך ויום אחד מי יודע אולי אפתיע
0 (עכשיו את סקרנית הא? תודי!) תותי יקרה! לא יודע איפה את בחג ואיך את מתכוונת להעביר אותו אבל אם אין לך תכניות מיוחדות אני פתוח למסרים ואם זה מה שיעזור להמנע מטיפוס על קירות כבר הרווחנו ואולי כבונוס אלמד משהו על התרגיל שאני לא יודע
שיהיה לך אחלה יום, שבוע ושנה

למעלה