שבוע טוב:)

שבוע טוב:)

יש לי מספר שאלות ואשמח אם אוכל להעזר בחברי הפורום המנוסים. רק לפני שבוע גילית שקיים "עולם וירטואלי" "אמיתי" ברשת לאחר קריאת כתבה בעיתון בה נכתב שבוצעו פיגועים וירטואלים בסקנד לייף.הסקרנות הרגה את החתול ומפני שאני לא חתול נכנסתי לסקנד לייף להרוג את הסקרנות ולבנתיים הרגתי רק את החתול (טבעתי אי שם בים,"דמותי" הפשוטה אבדה במצולות:) שאלותי הם כאלה. -האם אתם חושבים שניתן לעשות שם תשואות גדולות בהתאם להשקעה (השקעת כסף גדול=תשואות גדולות??),ולחידוד השאלה להכנס לסקנד לייף בתור השקעה ולא למשחק שדבר,או שמה אין קשר בין הדברים ואפשר להבנות שם גם "מאפס"?? -האם אתם צופים עולמות וירטואלים כאלה גם בישראל (שנוצרו בישראל,בעברית וכו') בשנים הקרובות?? -האם מסוכן להעביר כספים ברשת?? פה המקום לציין שאני מגיע מפורום בורסה ושוק ההון ועל כן החשיבה העסקית.

Liran Ling

New member
שמח שלא טבעת (אי אפשר) :)

בקשר לשאלות. לדעתי: - ניתן לעשות תשואות גדולות בהתאם להשקעה בתנאי שאתה מתכוון להשקעה כספית. לא חושב שאפשר לעשות יותר מידי כסף אפילו אם תשב מהבוקר עד הערב (אלא אם תמצא משהו שכל משתמש בSL ירצה לקנות).. אבל ה-כ-ל אפשרי.. כמובן :) -אתה יכול להתחיל מאפס. תלוי לאיזה כיוון אתה הולך. אתה יכול לסגור עם מישהו שיש בבעלותו שטח, להעביר אליו אחוזים ולהשתמש בשטח שלו. מאוד תלוי מה אתה עושה. -בישראל? נהה... לא חושב. בשביל מה? לא חושב שמישהו ישקיע בקהל הזה. מדובר על השקעה מטורפת בחוות שרתים, משאבי רשת וכו'. והקהל הישראלי ידוע ב"קרירות" שלו בכל מה שנוגע בהוצאת כספים אונליין. פשוט חבל :) אבל אם מישהו ירים את הכפפה, שיהיה לו בהצלחה. -לא יודע אם מסוכן להעביר כספים. לא מבין בזה
לאיזה כיוון חשבת להתפתח שם?..

לגביי "ההתפתחות"

כמו שכתבתי בהודעה הקודמת,אני מגיע ממגזר כלכלי יותר מאשר ממגזר השחקנים עצמו וקראתי מספר כתבות באתרים כלכלים כגון הנחיות שהנהלת IBM העבירה לעובדיה לגביי פגישות עסקיות שמתנהלות ב-SL,הנחיות שהעבירה אינטל לעובדיה,רשתות גדולות שפתחו שם חנויות וירטואליות (אם הבנתי נכון) שככול הנראה מדובר לא פחות באקט פירסומי וכו'. לא יודע לגביי "התפתחות" שם,עדיין צריך ללמוד את הנושא לעומק (רק בשבוע שעבר הורדתי את התוכנה ועדיין לא מצליח לעשות שם כלום:) אבל עדיין חושב ומאמין שיש פוטנציאל בדבר "אבולוציה וירטואלית",קראתי איזה מחקר שאומר שב-5 שנים הקרובות 80% מגולשי הרשת ינהלו "אורך חיים" כזה או אחר בעולם וירטואלי,לדעתי התחום עדיין נמצא בחיתולים למרות שהוא לא ממש חדש,הטכנולוגיות רצות מהר קדימה ואין לדעת איפה זה יעצור,מצד שני זה גם יכול להיות סתם בלון שיתפוצץ. קראתי גם (קורא הרבה:) שיש אנשי מקצוע שעושים משכורות חודשיות שם ומחזורי העברת הכספים נעה על מאות אלפי דולרים ביום (אם לא יותר),היה חשד שארגוני טרור מעבירים שם כסים וכו'. בקיצור אני קורא יותר מידי:) אבל עצם העובדה שיש כ"כ הרבה כתבות (ובאתרים כלכלים רציניים ולא רק באתרי משחקים) אולי מלמדלת משהו על הצפי העתידי של התחום. לבנתיים יש לי עוד הרבה מה ללמוד,לפחות ללמוד איך לא להזרק החוצה אחרי דקה וחצי (לשמור על גלישה תקינה),להחליף בגדים (אני בלבוש של לוזרים:) וכו',לאט לאט ובזהירות,אחרי שאלמד קצת יותר אוכל להבין במה באמת מדובר,בכל אופן זה אכן מסקרן אותי,מקווה שאצליח להשתלב:)

Liran Ling

New member
בהצלחה לך :)

גם אני די חדש, רק כמה שבועות... ירוק לגמרי (דומה לדולר שלך) :) אם תחפש שותפות (כשאני יושב על כסא המתכנת) תן קריאה. ובכלל.... בהצלחה.

Liran Ling

New member
USD?

אמממ לדעתי אתה יכול לקנות את כל השטחים הקיימים שם. ואוו, אתה מדבר על סכומים גבוהים מאוד. אתה מבין שאתה הולך לכיוון עיסקי-פיננסי.. או לווא דווקא? 10,000 USD .... אממממ.... אתה מומחה הכלכלי בנינו זה בטוח :) תקים רשת קניונים.. תקח עמלות מכל הרכישות.. סתם משהו התחלתי שאני זורק =] תבנה לעצמך מותג של רשת קניונים הם שם שיהיה מפורסם ברחבי העולם הוירטואלי הזה. שכל מי שירצה לקנות כמו שצריך ידע שהוא יכול להגיע לקניונים שלך. בעצם כשאני חושב על זה.... אין משמעות פה לסניפים... תמיד אפשר לעשות teleport.. לא צריך שמשהו יהיה "קרוב לבית".. אז אולי תקים את "ה"קניון. שאפשר למצוא בו הכל. היזמות שלי בעולם הזה קשורה לתיכנות בלבד, כך שאנני זקוק למקום פיזי כדי למכור "מוצרים", אז עדיין לא חשבתי לכיוון הזה.

לכן גם שאלתי לגביי

הבטחון שבהערבת כספים ברשת,הבנתי שצריך לפתוח חשבון מסויים ששם ממירים את ה-L$ ל-USA$,וכן אני מדבר על מהלך "ארקדי גאידמק" ברשת,לאו דווקא באתר הספציפי הזה,אולי באתר אחר ואולי אף בהקמת משהו עצמאי ויותר דמוקרטי,לבנתיים התוכנה הזאת לא נראת לי ממש אמינה,נופלת לרוב (או שזה רק אצלי) וגם הוציאו משם את הקזינו שעשוי היה לגלגל המון כספים,כנראה שהלכתי רחוק מידי במחשבות כשחשבתי שניתן לבנות שם בורסה מקומית. בתיכנות אין לי שום ידע ושום נסיון.

Liran Ling

New member
הרעיון של בורסה מקומית

עלה לי באחד השלבים אבל.... אני לא מבין בזה הרבה (לא מבין בזה כלום האמת). אומנם הבורסה היא מוסד ממשלתי אם אני מבין נכון, אבל אולי תוכל לחשוב על הקמת בורסה שתהיה בבעלות פרטית. אין לי מושג..... שוב..... אתה המומחה. אם באמת תלך לכיוון של להקים משהו בגדלים כאלה אז תצטרך את ה 10K שלך להשקעה בפיתוח... עיצוב, תכנות וכו'. ואתה צודק בעניין הנפילות. זה לא רק אצלך. יש להם הרבה נפילות של הרשת (GRID) ובעיות שונות. הם מפרסמים בבלוג באתר שלהם פירוט על כל תקלה אומנם, לפחות לא מסתירים. ונגע לי מה שאמרת בנושא של דמוקרטיה. היה נחמד אם היו מארגנים בעולם הוירטואלי הזה משהו שדומה לממשלות, הצבעות... .מדינות עם סוגי משטר שונים... דרכון... וכו' :) אולי זה יגיע מתישהו, לא חושב שאפשר לעשות מיזה יזמות... אתה לבד בעניין, או שיש מאחורך עוד כמה חברים?

Liran Ling

New member
אה כן וקשר לקזינו..

אכן אכן.... לצערם הם נאלצו לבטל את העניין. החוקים של העולם המציאותי היו חייבים להידחף להם לשם. (הגיוני בסך הכל... זה לא באמת מקום וירטואלי, הוא יושב בכמה חוות שרתים עם כתובות מאוד מדוייקות בעולם המציאותי)

כרגע לבד

זאב בודד,לכן גם נכנסתי לפורום,להעזר במי שאוכל במה שאוכל. גם לא קופץ גבוה מידי ולא הולך להשקיע סנט לבנתיים,כמו שאמרתי אני רק לומד את הנושא ונמצא ממש ממש בהתחלה,אפילו פעולות פשוטות לא יודע לבצע ונפילת האתר אחת ל-2 דקות לא ממש עוזרת לי,תן להחליף בגדים,לצאת לקרוע קצת את העיר וללמוד יותר לעומק:)

Liran Ling

New member
אז אנחנו פחות או יותר במצב דומה :)

קפוץ לבקר פה ושם... אולי נלמד אחד מהשני כמה טריקים...

אשתדל

לבנתיים הספקתי לעשות 9$ (וירטואלי) ולא יודע איך אבל גם לאבד את המכנסיים שלי,לאט לאט ובזהירות,תן קצת טיפים איך להתקדם:)

Liran Ling

New member
כמה כמה?..

9$ או 9L$ ? תשמע הפרוטות האלה זה נחמד, אבל אם באים לעשות עסקים אז.....
.. אני בנתיים עושה כמה פרוטות סתם בשביל לבדוק תהליכי קנייה.. להבין את כל סוגי הפרוצדורות של האפשרויות לקנות/למכור משהו. אז חוץ מלהשאיר ת'מחשב שלי מחובר בלילה באיזה camping אני לא מתאמץ להרוויח בנתיים.

Liran Ling

New member
נכון...

הסקריפט שלי כמעט מוכן. יהיה מוכן בעוד שבוע-שבועיים. אם מישהו מוכר מוצרים על בסיס קבוע.... יכול להיות מעניין להשתמש בזה. (אני אפרסם הודעה מסודרת עם הסברים כשזה יהיה מוכן לפרסום)

9L$

ספיק לי יומיים בכדי להבין שמדובר במשחק ולא יותר מזה,עסק זה בטוח לא,לפחות לא בשלב הזה,אני לא הולך להתחיל לשבת על ספסלים בכדי שאוכל לקנות גוף חדש,בגדים וכו',ביזבוז זמן משווע.משחק למשועממים,מתי שהוא זה ימאס גם על המכורים למשחק. בכל אופן שמחתי ללמוד דבר או 2 חדשים,חוזר להתעסק בשוק ההון,גם משחק אבל יותר אמיתי:)

Liran Ling

New member
בכיף :)

אתה מבין שלעשות עסקים שם זה לא בדיוק לשבת על ספסלים בחורשות אפלות נכון? מדובר על פלטפורמה שיווקית שאפשר דרכה למשוך גולשים לאתרי אינטרנט, לשווק שרותים/מוצרים וירטואלים או מציאותיים וכו'. אבל לא תמיד אפשר להתחבר לרעיון הזה, מודה שזה מוזר מאוד בהתחלה..

למעלה