דולר י ר ו ק
New member
שבוע טוב
יש לי מספר שאלות ואשמח אם אוכל להעזר בחברי הפורום המנוסים. רק לפני שבוע גילית שקיים "עולם וירטואלי" "אמיתי" ברשת לאחר קריאת כתבה בעיתון בה נכתב שבוצעו פיגועים וירטואלים בסקנד לייף.הסקרנות הרגה את החתול ומפני שאני לא חתול נכנסתי לסקנד לייף להרוג את הסקרנות ולבנתיים הרגתי רק את החתול (טבעתי אי שם בים,"דמותי" הפשוטה אבדה במצולות
שאלותי הם כאלה. -האם אתם חושבים שניתן לעשות שם תשואות גדולות בהתאם להשקעה (השקעת כסף גדול=תשואות גדולות??),ולחידוד השאלה להכנס לסקנד לייף בתור השקעה ולא למשחק שדבר,או שמה אין קשר בין הדברים ואפשר להבנות שם גם "מאפס"?? -האם אתם צופים עולמות וירטואלים כאלה גם בישראל (שנוצרו בישראל,בעברית וכו') בשנים הקרובות?? -האם מסוכן להעביר כספים ברשת?? פה המקום לציין שאני מגיע מפורום בורסה ושוק ההון ועל כן החשיבה העסקית.
יש לי מספר שאלות ואשמח אם אוכל להעזר בחברי הפורום המנוסים. רק לפני שבוע גילית שקיים "עולם וירטואלי" "אמיתי" ברשת לאחר קריאת כתבה בעיתון בה נכתב שבוצעו פיגועים וירטואלים בסקנד לייף.הסקרנות הרגה את החתול ומפני שאני לא חתול נכנסתי לסקנד לייף להרוג את הסקרנות ולבנתיים הרגתי רק את החתול (טבעתי אי שם בים,"דמותי" הפשוטה אבדה במצולות