סיגל , שבוע טובשבוע טוב
אנו אמורים לטוס לקייב בסוף אפריל דרך אסותא. האם ידוע לכם איך מתבצע התשלום ומתי? לפני / אחרי הנסיעה? בש"ח או בדולר? האם אני קונה כרטיס טיסה לבד או שהכל נעשה דרך אסותא? תודה רבה
תודה לך סנשייןסיגל , שבוע טוב
ראשית אני מאוד אוהבת את השם הזה, כך שזה כבר לטובה.. התשלום באסותא מתבצע לפני הטיפול,את צריכה לעשות את ההעברה בדולרים דרך הבנק שלך, קלריסה תיתן לך את הפרטים,את קונה את הכרטים לבד ,יש סוכנות שאסותא עובדת איתם,אפשר דרך הטל' בכרטיס אשראי,כך שלא צריך לגשת לשם, אם את רוצה בכל זאת, אז הם יושבים בבן יהודה. בהצלחה
קצת תשובותתודה לך סנשיין
האם טופלת דרך אסותא? האם גם בהכנה לתרומת ביצית עלי לקבל זריקות כמו בהפריות? האם ההחזרה נעשית בקייב או בארץ? יש כ"כ הרבה שאלות ואין את מי לשאול... תודה רבה
כשבוע לפני מתקשרת אלייך קלריסהשבוע טוב
אנו אמורים לטוס לקייב בסוף אפריל דרך אסותא. האם ידוע לכם איך מתבצע התשלום ומתי? לפני / אחרי הנסיעה? בש"ח או בדולר? האם אני קונה כרטיס טיסה לבד או שהכל נעשה דרך אסותא? תודה רבה
ואם רוצים לנסוע למלון אחר?שבוע טוב
לא ידוע לי.בדרך כלל חשוב להיותואם רוצים לנסוע למלון אחר?
אני שואלת כי בעלי ואני חשבנו לעשות מכל העניין הזה גם טיול שיהיה לנו קצת מרווח נפשי עם כל התהליך (מה גם שקייב זה מקום שלא היינו בטח יש מה לראות חוץ מהמרפאה) יש מצב כזה? אנחנו רק בדוקים אפשרויות כרגע עוד לא דיברנו עם הרופאים אפילו אני רק בשלב של קבלת מידע וכמה שיותר.
חופשואם רוצים לנסוע למלון אחר?
אני שואלת כי בעלי ואני חשבנו לעשות מכל העניין הזה גם טיול שיהיה לנו קצת מרווח נפשי עם כל התהליך (מה גם שקייב זה מקום שלא היינו בטח יש מה לראות חוץ מהמרפאה) יש מצב כזה? אנחנו רק בדוקים אפשרויות כרגע עוד לא דיברנו עם הרופאים אפילו אני רק בשלב של קבלת מידע וכמה שיותר.
שיהיה בהצלחה! את נוסעת עם דור?חופש
אנחנו נשארנו עוד מס' ימים בקייב לטייל,קייב מאוד יפה,יש מוזיאונים רבים לראות. ומופעים רבים לראות ומאוד בזול,אופרות וקירקסים, אסותא העמידו לרשותנו מיניבוס עם מדריכה שהסבירה לנו באנגלית עילגת על ההיסטוריה של קייב, באופן כללי מאוד נהננו. המלון היה בסדר גמור-3-4 כוכבים , אנו הסתפקנו בזה תלוי מה אתם אוהבים תחשבי על זה, בהצלחה
תודה על התשובותשיהיה בהצלחה! את נוסעת עם דור?
אני ממחזור פברואר-מחזור מאוד מוצלח עם 70% הריונות!!! את צריכה להתחיל לקחת גלולות והרופא אומר לך עד מתי- וזה בשביל הסינכרון בינך לבין המחזור של התורמת. הרופא עושה לך תוכנית מדוייקת של לקיחת התרופות, איתה את פונה לקלריסה והיא נונת לך הנחיות מדויקות מתי להתחיל כל תרופה ומתי לעשות u.s. היא גם אומרת לך בהמשך מתי את מתבקשת להיות בקייב, כל אחת לפי היום בו צפויה העברת העוברים לרחמה. המלון שהשתמשו בו בפברואר-ליביד- נחמד ומרכזי. 3 כוכבים, נקי, צוות אדיב. לפי תימחור באנטרנט עולה 105 דולר ללילה כולל א.בוקר טובה. אין מה לדאוג למי שנוסעת "עם הקבוצה" הכל מתנהל כמו טיול מאורגן: לוקחים אותך לכל מקום ומחזירים אותך. קייב יפהפיה, לא טיילתי בגלל קוצר זמן, אבל בהחלט שווה טיול. אבל שווה להיות במלון עם כולם: החוויה טובה, התמיכה אדירה, מדברים חופשי על הנושא שלא כל אחד בארץ מבין אותו. ואחר כך בימי ההמתנה הקשים לבדיקת ההריון יש תמיכה הדדית אם יש מזל, עם הבנות מאותו מחזור. אני מאוד נהניתי! אשמח לענות אם יהיו עוד שאלות. אורלי
מסר...תודה על התשובות
אנו ניסע עם פרופ' משיח בסוף אפריל-תחילת מאי קשה להשיג את אסותא טלפונית, כל הזמן תפוס/לא עונים יש טל' ישיר של קלריסה? תודה רבה
מתחילה כבר להחזיק אצבעותשבוע טוב
לסיגלשבוע טוב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.