שבוע טוב

שבוע טוב

זהו קמפיין פרסומי .... שהוציאה כנסיה בסינגפור...... מדהים.... כל שבוע הם שמו מודעה בעתון עם אימרה אחרת.... מיותר לציין שהקמפיין זכה להצלחה יוצאת דופן... * בבקשה אל תשתה ותנהג, אתה עדיין לא מוכן להפגש איתי. אלוהים. * האם אתה יכול לדמיין את המחיר שהיית צריך לשלם על אויר, אילו היה מסופק ע"י ספק אחר? אלוהים. * מה אני צריך לעשות בכדי לקבל את תשומת ליבך? לשים מודעה בעיתון? אלוהים. * יצורים ארציים, אל תנהגו בי כאילו אני חוצן. אלוהים. * אם אתה מתגעגע לזריחה שעשיתי הבוקר, אל תדאג, אני אעשה לך עוד אחת כזאת מחר. אלוהים. * איך אתה יכול להגיד שאתה אדם שבנה את עצמו? אני זוכר ספציפית שעשיתי אותך. אלוהים. * אל תשכח את המטריה שלך היום, אני עשוי להשקות את הפרחים. אלוהים. * אני חושב שאתה האדם הכי נהדר בעולם... אבל... אני נגוע.... אלוהים. * אנחנו צריכים לדבר! אלוהים. * אם תמשיך להשתמש בשמי לשוא, אני אדאג שהפקק יתארך. אלוהים. * אהבתי את החתונה. הזמן אותי לנישואים. אלוהים. * הקטע ההוא עם "ואהבת לרעך כמוך"... די התכוונתי לזה. אלוהים. * האם הדרך עליה אתה נוסע, מובילה אלי? * לך אחרי. אלוהים. * תאוריית המפץ הגדול... אתה צוחק עלי... אלוהים. * ואתה חושב שכאן חם? אלוהים. * האם קראת את הספר הכי נמכר שלי? יהיה מבחן. אלוהים. * האם יש לך מושג לאן אתה הולך? אלוהים. * אל תכריח אותי לרדת אליך! אלוהים.

למעלה