שבוע טוב!

מצב
הנושא נעול.

שיר5520

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifמתפקדים

שבוע טוב!
במהלך השבת הצטרפו אלינו עוד אנשים,אז לכבודם אני מחזיר את שירשור ההיתפקדות.כי אני כבר שכחתי מי נגד מי...
מתפקדים
לבקשת הקהל- החלטנו להתפקד שוב. אז קדימה, אנחנו רוצים להכיר את כולם. זה הזמן לכל המתחבאים והמהססים לצאת מהארון. נשמח לשמוע עליכם ואיפה אתם נמצאים בתהליך. בהצלחה לכולם!

אז אנחנו....../images/Emo150.gif../images/Emo68.gif

מתפקדים
לבקשת הקהל- החלטנו להתפקד שוב. אז קדימה, אנחנו רוצים להכיר את כולם. זה הזמן לכל המתחבאים והמהססים לצאת מהארון. נשמח לשמוע עליכם ואיפה אתם נמצאים בתהליך. בהצלחה לכולם!
אז אנחנו....

אז אני "מלח של פלפל"
והבעל האוהב של "פלפלת האחת"
אנחנו, נכון להיום, בהיריון בשבוע 23+4. ההיריון הושגה בסיבוב ראשון, במסלול בני-ציון
רומניה עם ד"ר קלדרון. יש לנו
ית מקסימה
, שכל הזמן בועטת לה בפנוכו של פלפלת
ובעוד כ- 16 שבועות תיצא לאויר העולם
. אנחנו מתים ל
אותה כבר.

sagivkr

New member
מתפקדים../images/Emo13.gif

מתפקדים
מתפקדים

אנחנו יפעת ושגיב. אני הפעילה בפורום מבין שנינו, אבל שגיב מתעדכן בהתרחשויות כל יום! ולענייננו: אני בת 29 ושגיב בן 30, נשואים 3 שנים (כמעט...) מסלול: אסותא - קייב. הרופא המטפל: פרופ' משיח. התחלנו בטיפולים במרץ 2004, אז הייתה הנסיעה הראשונה שלנו לקייב, ובעקבותיה הגיע הכישלון הכי צורב. למרות שעברה בקושי שנה מאז, זרמו המון מים בנהר מאז... אחרי 4 כישלונות, בנסיון החמישי הגיעה סוף סוף גם ההצלחה! אנחנו בשבוע 13, בעיצומן של כל הבדיקות הנדרשות. מאחלים המון המון הצלחה לכולם! יפעת ושגיב

מתפקדת ../images/Emo13.gif

מתפקדים
מתפקדת

בת 45. מנסה מגיל 39 להרות. 9 נסיונות הזרעה שלא צלחו - בקופ"ח לין / בי"ח כרמל בחיפה. 4 החזרות של עוברים מתרומה אצל מדיקל סנטר בראשל"צ, מתוכם 1 הריון לפני שנה וחצי אך העובר היה פגום ונאלצתי לעבור בוארו (לידה מוקדמת)
לפני יומיים לקחתי את העוברים שנותרו לי ממדיקל ועברתי לבי"ח בני ציון. חבל שאין כאן איקון של ניגוב זיעה
לתאר את הרגשת הרווחה שחשתי כעזבתי אותם. ביום ראשון אני צריכה לעבור היסטרוסקופיה (שוב) כדי לוודא שלא נשארו לי הידבקויות ברחם מחומר הזירוז שקיבלתי בעת הבוארו. בחודש הבא אמורה לעבור החזרה

מיסתובבת ברקע כל הזמן

מתפקדים
מיסתובבת ברקע כל הזמן
בת 40+ (הרבה פלוסים בעצם). מבחוץ אני נראית צעירה מגילי, אבל בשחלות כנראה הכללים עובדים אחרת
. מטופלת במדיקל סנטר בראשון (לא מתה עליהם, אבל קופת חולים לאומית משלמת). בנתיים היתבשרנו שיש לנו 4 עוברים קפואים משיתוף פעולה (עסקי בלבד
) של בעלי ואשה רומניה עלומת שם
. גם 4 עוברים וגם מוקפאים זה חידוש היסטרי אצלי. בקרוב מתחילה לקבל אסטרופם ומנסה לעכל שאוטוטו החזרה. כל כך הרבה זמן הייתי מחוץ לעיניינים שקשה לי לצאת מההדחקה הנעימה שעוטפת אותי. מאחלת לכולנו כאן הצלחה
רגליים

שרון123

New member
גמני

מתפקדים
גמני
אמא לירדן ספונטנית מקסימה בת 8 כמעט. בגיל 3.5 התגלה שהיא חולה במחלה גנטית. כדי להימנע מלידת ילדים חולים נוספים, פנינו לתרומת בייציות, ממנה יש לנו תאומים - שקד וגיא בני 2.7 שנוצרו בזיגי שבקפריסין. לאחרונה אני מסתכלת בערגה על תינוקות ומדמיינת את 5 המוקפאים שלנו הופכים לבנות יפות כמו שקד וגיא....(טוב, נו, רק חלק מהן)

גולה1

New member
מתפקדת

מתפקדים
מתפקדת
בת 32 בעלי בן 35 נשואים 8 שנים באושר ואושר ואשור אבל ללא הריון. 13 הפריות ותרומה אחת בזיגי שנכשלה. 4 מוקפאים יום לפני הטיסה לשם התברר שלא החזיקו מעמד. לפני נסיעה לפעם השניה האחרונה המיוחלת והסופית אמן ואמן.

אדוינה

New member
מתפקדת

מתפקדים
מתפקדת
בת 39,נשואה 3 שנים,אחות במקצועי.עברתי טיפול אחד לפני כ שנה וחצי בספרד. לפני כן לא עברתי טיפולי ivf בגלל הענות שחלתית ירודה. לקחתי פסק זמן ארוך .החלטתי לחזור לטיפול ב 1.1.2005 שייכת לקופ"ח כללית.את הטיפול הבא, עדיין לא משוכנעת היכן העבור. רציתי לבקש:נא לא לשרשר הודעות שלא קשורות להיתפקדות. ברשותכן אני העביר ההודעות הלא קשורות ,למקום אחר. תודה.

ayoosh

New member
מתפקדת גם...

מתפקדים
מתפקדת גם...
בת 33 (מהמסלול הישיר לתרומת ביצית), נשואים שנה וחצי. ב- 3/04 עברנו טיפול ראשון בפדיוס- קפריסין שלא הצליח, אחריו עברתי ביופסיה של המבנה ההורמונלי של רירית הרחם שהיתה תקינה והראתה שהחלבונים החשובים להשתרשות מצויים ברחם בימים הרלוונטיים (אז נרגעתי...). החלפתי רופא ו.. ביולי נסענו שוב לפדיוס... לטיפול המוצלח
. אני בתחילת שבוע 16. שיהיה רק אושר, הצלחה ובריאות לכולנו

גם מתפקדים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מתפקדת גם...
בת 33 (מהמסלול הישיר לתרומת ביצית), נשואים שנה וחצי. ב- 3/04 עברנו טיפול ראשון בפדיוס- קפריסין שלא הצליח, אחריו עברתי ביופסיה של המבנה ההורמונלי של רירית הרחם שהיתה תקינה והראתה שהחלבונים החשובים להשתרשות מצויים ברחם בימים הרלוונטיים (אז נרגעתי...). החלפתי רופא ו.. ביולי נסענו שוב לפדיוס... לטיפול המוצלח
. אני בתחילת שבוע 16. שיהיה רק אושר, הצלחה ובריאות לכולנו
גם מתפקדים

נשואים קרוב ל-8 שנים הורים לירין בן 4 (בעוד שבוע) שנולד אחרי הריון ספונטני חודש אחרי שקעבלנו את הבשורה על הצורך בתרומת בציות. חזרנו למסלול של הטיפולים כבר לפני 10 חודשים אחרי סבב של תרומה במדיקל שנכשל ועדיון חוסכים כסף לתרומה של עוברים טריים דרך ד"ר קלדרון מאחלת לכולן בהצלחה .

lulavi

New member
מתפקדת

גם מתפקדים

נשואים קרוב ל-8 שנים הורים לירין בן 4 (בעוד שבוע) שנולד אחרי הריון ספונטני חודש אחרי שקעבלנו את הבשורה על הצורך בתרומת בציות. חזרנו למסלול של הטיפולים כבר לפני 10 חודשים אחרי סבב של תרומה במדיקל שנכשל ועדיון חוסכים כסף לתרומה של עוברים טריים דרך ד"ר קלדרון מאחלת לכולן בהצלחה .
מתפקדת
בת 46. בגיל 45 עברתי נסיון IVF אחד שלא צלח. בגיל 40 הריון טבעי שנסתיים בהפלה מלאכותית עקב התפתחות לא תקינה. כרגע מצויה במסלול תרומת ביצית - קייב. אני לאחר שני נסיונות שנכשלו. עומדת בפני טיפול שלישי להחזרת עוברים מוקפאים, מתוכנן מתישהו בנובמבר.

מתפקדת

מתפקדת
בת 46. בגיל 45 עברתי נסיון IVF אחד שלא צלח. בגיל 40 הריון טבעי שנסתיים בהפלה מלאכותית עקב התפתחות לא תקינה. כרגע מצויה במסלול תרומת ביצית - קייב. אני לאחר שני נסיונות שנכשלו. עומדת בפני טיפול שלישי להחזרת עוברים מוקפאים, מתוכנן מתישהו בנובמבר.
מתפקדת
בת 41 נשואה 13 שנה 18 הפריות מבחנה הריון אחד טבעי אך בשבוע ה8 לא היה דופק עשיתי גרידה, טיפול במדיקל שפעם ראשונה בחיי הפסקתי באמצע את הזריקות משום שלא הרגשתי טוב וחשבתי שאני עומדת לקבל. בכל זאת ביום של התוצאות עשתי בדיקת דם ובטא 140 אך זה לא החזיק. למדתי לקח של החיים לעולם לא להפסיק טיפול. רירית סרבנית כבר תקופה ארוכה בצעתי הסטרסקופיה הכל בסדר העברתי עוברים מהמדיקל לבי"ח בני ציון מחכה החודש לקדרון שישוב מרומניה ומקווה מאוד שהפעם זו הפעם. לי ולכולנו.

שיר5520

New member
עכשיו תורי

מתפקדים
עכשיו תורי
בת 30. אחרי 4 טיפולים מתרומה במדיקל סנטר שלא הצליחו החלטנו לאמץ מחו"ל והיום אנחנו הורים מאושרים לנגה המדהימה.
והעבר היותר רחוק - לויקמיה בגיל 19. בעקבות הטיפולים במחלה הופסקה אצלי הפעילות השחלתית. בקיצור - מנפאוזה מגיל 19. תרומת ביציות היא כרגע האופציה היחידה שלי להרות ואני מאמינה שנחזור בשלב מסוים לטיפולים, אחרי שנרגע מהאושר שנחת עלינו. את האמת? אנחנו היינו מאמצים עוד כמה ילדים במקום לחזור לטיפולים, אבל מאוד יקר לאמץ ולכן כנראה נחזור לטיפולים בשלב מסוים.

מתפקדת

מתפקדים
מתפקדת
בת 43.5, בן 11 מנשואים קודמים ללא בעיות. נשואים שניים לפני כ5 שנים, בעל רווק, 2 הזרעות, 12 טיפולי הפריה, 4 תרומות ב. 2 במדיקל רשל"צ. 2 הריונות ספונטנים בין הטיפולים, ואחד מת.ביצית כולם הסתיימו סביב השבוע השביעי. עברתי למשיח - מאד מקצועי, צריך להיות לו למזכירה!! בשבוע 8 - 2 עוברים, דופק!!! משיח, קייב. הפעם עשיתי דיקור, קלקסן אספרין ותזונה נכונה כמה שאפשר. תבחרו מה שתרצו... עיפה ללא הפסקה בטוחה שכל אחת מאיתנו תצליח בסוף,

בת אל5

New member
מתפקדת.

מתפקדת
בת 43.5, בן 11 מנשואים קודמים ללא בעיות. נשואים שניים לפני כ5 שנים, בעל רווק, 2 הזרעות, 12 טיפולי הפריה, 4 תרומות ב. 2 במדיקל רשל"צ. 2 הריונות ספונטנים בין הטיפולים, ואחד מת.ביצית כולם הסתיימו סביב השבוע השביעי. עברתי למשיח - מאד מקצועי, צריך להיות לו למזכירה!! בשבוע 8 - 2 עוברים, דופק!!! משיח, קייב. הפעם עשיתי דיקור, קלקסן אספרין ותזונה נכונה כמה שאפשר. תבחרו מה שתרצו... עיפה ללא הפסקה בטוחה שכל אחת מאיתנו תצליח בסוף,
מתפקדת.
בת 46. בגיל 30 התגלה אצלי סרטן השד. עברתי כריתה חלקית, הקרנות וכימותרפיה. מנסה להרות מגיל 37. עברתי הזרעות, ניתוח קשה לכריתת שרירנים, שוב הזרעות והפעם בתוספת הורמונים. היה מיותר. 4 פעמים I.V.F רגיל. יבול ביציות דל ולא איכותי. עברתי לתרומת ביציות. ההמלצה היתה לרופא פרטי שהומלץ ע"י רופאי דאז. פרו', שלא אזכיר את שמו המחליא, שעבד עלי בצורה מגעילה. עברתי רופא. לאחר חודש פרחו וצמחו להן שוב שרירנים (שחלקם "צומקו" ע"י הרופא הקודם). שוב ניתוח עם פתיחת בטן, פעמיים תרומת ביציות בארץ, כשבינהן I.V.F. במחזור טבעי (לא זוכרת כמה. אבל כמעט כל חודש) עד שהרופא הרים ידיים. הפסקה של שנה כדי לחסוך כסף. נסיעה לזיגי לתרומת עוברים טריים, אחרי מס' חודשים נסיעה להחזרת המוקפאים שנותרו ו...שום כלום, אף פעם. עכשיו
אם אני אחכה עד שאחסוך מספיק כסף לנסיעה הבאה, אני אגיע לגיל 50. מה לעשות??? לא יודעת. איזה יאוש

br p

New member
מתפקדת

מתפקדים
מתפקדת
בת 44 נשואה כמעט 10 שנים - נשואים ראשונים לבעלי ולי. 4 הריונות ספונטניים שהסתיימו בהפלה ספונטנית בשבוע 7-8 1 הריון כימי 1 הריון מהזרעה - 2 שקי הריון וגרידה שבוע 7 1 הריון ספונטני - הפלה ספונטנית 1 הריון מ-IVF - גרידה שבוע 6-7 בכל ההריונות העובר לא הגיע למצב של דופק. היעד הבא תרומת ביציות - בודקת אפשרויות... מאוד פסימית - על סף הרמת ידיים מהאפשרות ללדת. אם לא לי, צר לי על בעלי שאיני יכולה לשמח אותו ביוצא חלציו. בין השאר משמשת משפחה אומנת לנערה מזה 5 וחצי שנים. מאחלת בהצלחה לכולם במשך חמש וחצי שנים משמשת משפחה אומנת לילדה מתבגרת

שרון991

New member
גם אני במתפקדים

מתפקדת
בת 44 נשואה כמעט 10 שנים - נשואים ראשונים לבעלי ולי. 4 הריונות ספונטניים שהסתיימו בהפלה ספונטנית בשבוע 7-8 1 הריון כימי 1 הריון מהזרעה - 2 שקי הריון וגרידה שבוע 7 1 הריון ספונטני - הפלה ספונטנית 1 הריון מ-IVF - גרידה שבוע 6-7 בכל ההריונות העובר לא הגיע למצב של דופק. היעד הבא תרומת ביציות - בודקת אפשרויות... מאוד פסימית - על סף הרמת ידיים מהאפשרות ללדת. אם לא לי, צר לי על בעלי שאיני יכולה לשמח אותו ביוצא חלציו. בין השאר משמשת משפחה אומנת לנערה מזה 5 וחצי שנים. מאחלת בהצלחה לכולם במשך חמש וחצי שנים משמשת משפחה אומנת לילדה מתבגרת
גם אני במתפקדים
בת 33 , רווקה, עם כשל שלחתי מגיל 15 (המסלול הישיר לתרומת ביצית). נכנסתי לראשונה לפורום בסוף חודש פברואר עם התלבטות רצינית : החבר עימו יצאתי וידע על הבעיה, יצא באולטימטום : "קודם תהיי בהריון ואח"כ נתחתן" אגרוף בבטן...בכי ללא הפסקה...תחושת השפלה והכי גרוע כמעט השלמה שאולי זה מה שמגיע לי??? אבל לא!!! בזכותכם הבנתי שאני איתו מתוך פשרה ענקית בגלל מצבי ושאני בכלל לא אוהבת אותו ושעם אולטימטום כזה לא בונים זוגיות וגם כמובן שתרומת ביצית היא לא סוף העולם ויש הצלחות ולמרות הקושי הרב אספתי כוחות ושלחתי אותו לדרכו !!! מאז הספקתי ללמוד את נושא תרומת ביציות לעומקו, לעבור קופ"ח והכי חשוב לארגן לבנות הפורום הצעירות קבוצת תמיכה מ...ד...ה...י...מ...ה!!! מצאתי לי חברות לחיים ואני מרגישה יותר מתמיד אופטימית והכי חשוב -שווה!!!! חזרתי לאהוב את עצמי ולהעריך את המיוחדות שבי (עם או בלי ביציות...) אין לי מילים לתאר את חשיבותו של הפורום בחיי ואת האפשרות שניתנה לי להתמודד עם הבעיה שבמשך שנים רבות פשוט הודחקה ובגדול . עד כניסתי לפורום הידע שלי בנושא היה מועט ביותר והריון ואמהות היו בעיני פנטזיה ודבר שקורה אצל אחרים ולא יקרה אצלי. כיום אני מאמינה ביכולתי להצליח ולחבוק ילד ואפילו...חלמתי על עצמי בהריון (דבר שלא קרה לי בחיים). כיום אני ממקדת את האנרגיות שלי במציאת בן זוג טוב ואוהב שיאהב אותי בזכות עצמי ולא בזכות הביציות שלי !!! מצטערת שיצא ארוך...

Yaldi

New member
../images/Emo42.gifטוב אז גם אני../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

מתפקדים
טוב אז גם אני

בת 33 נשואה שנתיים וקצת במסלול הישיר לתרומה דרך המדיקל ניסיון ראשון אמא לעידו בן שנה ו4 חודשים והמשך יבוא ביום רביעי,בעזרת השם (כדאי לחכות)

מתפקדת

מתפקדים
מתפקדת
אני בת 32 נשואה לי ילד בן 6 מהריון ספונטני אך לאחר הלידה הסתבר שלוקה בתסמונת גנטית שנים של טיפולים עכשיו קצת מתחילים "לנשום" ולראות מעט את האור שבקצה המנהרה, לאחר כל השנים האינטנסיביות במרוץ אחרי החיפוש של טיפול מתאים וטיפול מתמיד הגענו פחות או יותר ליעד שהצבנו לעצמנו ואז החלטנו שאנחנו סוף סוף רוצים ומוכנים לקבל לחקינו עוד ילד אך מבדיקות שעשיתי גיליתי שהשחלות מאד מאד מאד לא מתפקדות אספנו את עצמנו עם כל הצער ובדקנו את המסלולים שפרושים בפנינו, החלטנו על מסלול רומניה אנחנו אמורים לנסוע בנובמבר אך בגלל שהרופאים בחו"ל אנחנו ביקשנו בדיקות של X שביר לפני שאנחנו מנסים אך טרם נעננו החלטנו לדחות את הנסיעה לעוד כחודש חודשיים עם המון אופטימיות ומקווים לטוב

צוקה1

New member
מתפקדת

מתפקדת
אני בת 32 נשואה לי ילד בן 6 מהריון ספונטני אך לאחר הלידה הסתבר שלוקה בתסמונת גנטית שנים של טיפולים עכשיו קצת מתחילים "לנשום" ולראות מעט את האור שבקצה המנהרה, לאחר כל השנים האינטנסיביות במרוץ אחרי החיפוש של טיפול מתאים וטיפול מתמיד הגענו פחות או יותר ליעד שהצבנו לעצמנו ואז החלטנו שאנחנו סוף סוף רוצים ומוכנים לקבל לחקינו עוד ילד אך מבדיקות שעשיתי גיליתי שהשחלות מאד מאד מאד לא מתפקדות אספנו את עצמנו עם כל הצער ובדקנו את המסלולים שפרושים בפנינו, החלטנו על מסלול רומניה אנחנו אמורים לנסוע בנובמבר אך בגלל שהרופאים בחו"ל אנחנו ביקשנו בדיקות של X שביר לפני שאנחנו מנסים אך טרם נעננו החלטנו לדחות את הנסיעה לעוד כחודש חודשיים עם המון אופטימיות ומקווים לטוב
מתפקדת
בת 46 והתחלתי הכל מאוחר
נשואה מיוני 2000 (תעשו את החשבון) וגדולה מבעלי בכ-4 שנים. התחלתי טיפולים לאחר שנה של נישואים.קודם עם הזרעות (נראה לי שגם אני וגם הרופאה שלי היינו סתומות או שפשוט נרדמנו וכך ביזבזתי הרבה זמן יקר). אח"כ 4 IVF - יבול ואיכות הבציות היו דלים ולא נעשתה מעולם החזרה אלא פעם אחת, אז נשאבה ביצית אחת שהופרתה והפכה לעובר יפיפה (בעל 8 תאים ללא שברים )העובר נקלט ו..היה הריון כימי
. תרומת ביצית בארץ פעמיים וחצי( חצי-משום שהטיפול נפסק באמצע)גם פה היה יבול דל של עוברים ואיכות לא משהו (כאילו שלא הספיק לי משלי)והיום אני לקראת תרומת ביצית שנדחתה לצערי כנראה בגלל השרירן הגדול שלי
. כרגע אנו ממוקדים בעניין השרירן ומיד אח"כ כשהתאפשר נחזור לתרומת ביצית. שבת שלום

מצב
הנושא נעול.
למעלה