שבוע טוב

A GIFT OF LOVE

New member
שבוע טוב

איך עברה עליכם השבת? מכל מלאי הספרים החדשים שבמדף הספקתי לקרוא חצי מאחד מדהים-``אשתו של הנוסע בזמן`` של אודרי ניפנגר. אם זכור לי נכון שירלי המליצה עליו? והוא אכן ענק! מומלץ! שבוע מקסים שיהיה...

sivosh

New member
שבוע טוב ../images/Emo24.gif

גם אני בדיוק קוראת ספר, שומרת אחותי. ספר קצת קשה עם המון דילמות. ומצד שני אני מאושרת. קיבלו אותי למקום שרציתי ללמוד בו-בעמק יזרעאל. הלך לי חרא בפסיכומטרי ולכן חכתי לוועדת חריגים וקיבלו אותי. עכשיו מתחיל קצת לחץ חיפוש דירה והכל. אבל זה באמת עשה לי קצת טוב, ונותן מוטיבציה לשבוע החדש. שיהיה שבוע טוב :)

A GIFT OF LOVE

New member
איזה יופי שהתקבלת/tapuzforum/images/emo13.gif

בהחלט נותן מרץ לשבוע יפה יותר!

שבוע טוב

שיעבור מהר..אמן אמן אמן...

shirli6

New member
איזה כיף...

אני מפיצה את הבשורה... סיימי לקרוא אותו! מהר!!!

אפרופו ספרים

מישהי שקראה את הספר "האדם מחפש משמעות" לא המליצה לי לקרוא אותו,היא אמרה שהספר מדכא.. אז אם מישהי רצתה לקרוא אותו שתיקח את זה בחשבון..

A GIFT OF LOVE

New member
ללא נושא

אני משערת שהוא מדכא- זה בהחלט סביר, חלק מהספר מתמקד במחנות ריכוז. אבל אני גם חושבת שלא סתם מדובר במחנות ריכוז, מחנות ריכוז זה מקום שאם לאדם אין משמעות שבשבילה שווה לו לשרוד, טוב מותו מחייו. את חושבת שבגלל שהוא מדכא כדאי ישר לפסול אותו? אני יקרא אותו בשבוע הבא ותהיה לך עוד חוות דעת... ערב טוב שיהיה!

מה קשור?

אמרתי לפסול אותו? לא.. אמרתי מי שרוצה לקרוא אותו שתיקח את זה בחשבון,כי לי זה לא מתאים למשל..

A GIFT OF LOVE

New member
לא הבעתי את עצמי נכון

לא אמרתי שחייבת. אבל כן פסלת אותו לעצמך, זאת הבחירה שלך אבל זה חבל שזה בגלל חוות דעת אחת. אני לא אומרת שאותה חברה טועה, לא נחשבת או משהו. אני מתכוונת שפשוט חבל כי יכול להיות שאת יכולה להוציא מהספר הזה את המירב... אבל כמובן שזה כבר עניינך.

אממ..

היא לא חברה שלי,היא מישהי מבוגרת.. והיא מכירה אותי טוב מאוד .. אפשר להפיק מהרבה דברים את המירב אבל העניין אם זה שווה את הדרך או שיש דרכים אחרות.. ואני לא חושבת שמה שטוב בשבילי עכשיו זה דברים מדכאים,ואני בטוחה שזאת לא רק אני ככה..

למעלה