שבוע טוב rat room 2 בריחה תהנו
3 3שרונית New member 11/6/06 #4 היי מקס..התחלתי עכשיו לא מוצאת פנס הכל חשוך, אני מקליקה על כל המסך בתקוה למצוא משהו.....
3 3שרונית New member 11/6/06 #13 מצאתי בקבוק,חוט, שקית , בובה סיגריו וגפרורים ועוד משהו שנראה כמו מסחטה ....
3 3שרונית New member 11/6/06 #20 תודה אבל סודקו אחד הספיק לי חחחח אולי אני אנסה שוב מאוחר יותר מהבית....
I ilanama1 New member 11/6/06 #8 אם לוחצים כמו בציור הראשון כשהספר נפתח ואחר כך עוד מילמטר בערך שמאלה התמונה נראת מוארת מעט זה הכל עד עכשיו זה משהו שקשור לספר אני חושבת
אם לוחצים כמו בציור הראשון כשהספר נפתח ואחר כך עוד מילמטר בערך שמאלה התמונה נראת מוארת מעט זה הכל עד עכשיו זה משהו שקשור לספר אני חושבת
I ilanama1 New member 11/6/06 #10 הסתכלי בתמונה המצורפת ושימי לב איפה נמצאת היד שם תלחצי ויפתח לך ספר אבל לפני זה לחצי שוב מעט מאד שמאלה ואז הספר יהיה מואר יותר
הסתכלי בתמונה המצורפת ושימי לב איפה נמצאת היד שם תלחצי ויפתח לך ספר אבל לפני זה לחצי שוב מעט מאד שמאלה ואז הספר יהיה מואר יותר
3 3שרונית New member 11/6/06 #11 מצאתי את הספר, בדיוק כמו שאמרת כשאני מקליקה עליו הוא נפתח , ניסית להקליק ואז הוא נעלם שוב....
מ מקס6 New member 11/6/06 #14 היי לכולם ניראה לי שעובדים עלנו ,, את זה ראיתי גם אתמול בערב אבל לא הצלחתי יותר אז היתייאשתי