שבוע טוב ../images/Emo9.gif
לסיכום השבת הנחמדה שהיתה לי בביתי הקט עוד בהיותי כמעט לבד... אתמול בערב יהודה שלי הלך לעבוד לילה ...
עוד באותו הזמן הגיעו אליי חבריי יקריי שירן ומיקי...
, שירני היתה קצת עיפה ונרדמה לה על הספה בסלון ואילו מיקי ואני ראינו סרט חבל"ז קוראים לו "המשימה קרלוס" סרט שהיה משודר בערוץ 2 לדעתי סרט גדול דרך אגב לפני ששירנושקה נרדמה לה היא היא בעצמה המליצה לנו על הסרט הזה אפילו ציינה שהלכה (בעבר) לראות במיוחד את הסרט בקולנוע... שריני נשמה הסרט היה אחלה תודה על ההמצלה בשעה 02.45 הערנו את ירנוש כי היא היתה חייבת לחזור הביתה ל
(נלי) שהיתה לבד בבית..אם לאמר לכם ת´אמת לא היה איכפת לי ששירן תשאר לישון אצלי יש מקום ב"ה לא חסר... אבל..
(נלי) היתה לבד וזה לא טוב. בשעה 03.00 הם כבר לא היו אצלי ואני נכנסתי מהר מהר למיטתי ונרדמתי עד 06.30 בבוקר ואז.. הלכתי לפתוח ליהודה את הדלת ונרדמתי עד 09.30 את ארוחת הבוקר אכלתי אצל ההורים שלי כמנהגימידי בוקר שבת. ובערב מרין ואריאל התקשרו לאמר לי שהם רצו וא אליי אתמול בערב רק ש.. מרין נרדמה.. לא נורא מרינושקה את מוזמנת בכל עת!! זהו עכשיו יש לי אורחים שירן ומיקי... כןןןןןןןןןןןןן עוד הפעם הם באים אני פשוט אוהבת אותםם אתם שומעים שירן ומיקי אני אוהבת אותכם....
לסיכום השבת הנחמדה שהיתה לי בביתי הקט עוד בהיותי כמעט לבד... אתמול בערב יהודה שלי הלך לעבוד לילה ...