שבוע טוב

ניקולי

New member
שבוע טוב ../images/Emo9.gif

לסיכום השבת הנחמדה שהיתה לי בביתי הקט עוד בהיותי כמעט לבד... אתמול בערב יהודה שלי הלך לעבוד לילה ...
עוד באותו הזמן הגיעו אליי חבריי יקריי שירן ומיקי...
, שירני היתה קצת עיפה ונרדמה לה על הספה בסלון ואילו מיקי ואני ראינו סרט חבל"ז קוראים לו "המשימה קרלוס" סרט שהיה משודר בערוץ 2 לדעתי סרט גדול דרך אגב לפני ששירנושקה נרדמה לה היא היא בעצמה המליצה לנו על הסרט הזה אפילו ציינה שהלכה (בעבר) לראות במיוחד את הסרט בקולנוע... שריני נשמה הסרט היה אחלה תודה על ההמצלה בשעה 02.45 הערנו את ירנוש כי היא היתה חייבת לחזור הביתה ל
(נלי) שהיתה לבד בבית..אם לאמר לכם ת´אמת לא היה איכפת לי ששירן תשאר לישון אצלי יש מקום ב"ה לא חסר... אבל..
(נלי) היתה לבד וזה לא טוב. בשעה 03.00 הם כבר לא היו אצלי ואני נכנסתי מהר מהר למיטתי ונרדמתי עד 06.30 בבוקר ואז.. הלכתי לפתוח ליהודה את הדלת ונרדמתי עד 09.30 את ארוחת הבוקר אכלתי אצל ההורים שלי כמנהגימידי בוקר שבת. ובערב מרין ואריאל התקשרו לאמר לי שהם רצו וא אליי אתמול בערב רק ש.. מרין נרדמה.. לא נורא מרינושקה את מוזמנת בכל עת!! זהו עכשיו יש לי אורחים שירן ומיקי... כןןןןןןןןןןןןן עוד הפעם הם באים אני פשוט אוהבת אותםם אתם שומעים שירן ומיקי אני אוהבת אותכם....

angel151

New member
ניקולי רשמתי לך מסר מתוקה../images/Emo186.gif

אז היה לך שישי שבת עמוס והיה לך מכל טוב מכל הצצדדים הה.. יופי אני שמחה שהם מתארחים אצלך ואוהבים לבוא אליך ושאת אוהבת לארח כמובן.. סימן שהם מרגישים שיש להם בית חם אצלך. לי יש עדין דרך ארוכה מאוד מאוד מאוד . בנוסף יש לי אנשים בעבודה שאני פשוט לא יודעת איך לחלק את אהבתי לכולם כך שאף אחד לא יהיה מקופח!! כתבתי לך במסרים פחות או יותר את אשר קרה. בכל אופן אני קופאת מקור עכשיו.. מחר יום קשה עמוס ואני חייבת להיות ערה . ראיתם את פוני? נדבי? מה?? ג´יסי איזה יופי הה .. אוהבת אנתילה

angel151

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif בטח שגם אותך אני אוהבת

סליחה סליחה חמודה איך יכולתי לשכוח אותך .. פשוט שימי לב לשעה .. אני כבר לא יכולה להחזיק מעמד יותר .. ויש לךיום הולדת עוד מעט..יהוו שבוע הבא יש לנו ימי הולדת גם חברה שלי הרוסיה בת 22 . יווו מממ צריך לחשוב על משהוא.. גם לשירנשקה, מיקי, ניקול,קרוס פייס ,מי עוד. מוס .. נו בת הים. קנגורית,אבחי שעובר עכשיו משהוא .. גם לו כתבתי ..בשרשור ומי שעוד לא הזכרתי כאן אז לא בכוונה כי גם קר וגם מאוחר, וגם צריך עוד לרדת עם הכלב שלי פוני. לילה טוב

lifie

New member
sorry

אבל ההודעה הקודמת שלי בשירשור הייתה מופנית לניקולי

ניקולי

New member
אוריתוש

נו תנחשי מה נראה לך ???
כמובן שכןןןןן איך שאומרים אצלינו בבוודאייי חמודה שלי תסליחי לי שאני לא מתקשרת פשוט..... אני לא עובדת וזה קשה כרגע.. אבל ל דאגה תמיד ב
י

lifie

New member
אני יודעת...

מתוקה שלי ... אל תדאגי המצב עד ישתפר... אני רק מקווה ששבוע הבא תזכרי להתקשר (המבין יבין )
בכל אופן אם את צריכה אותי אני פה ... אנג´ל... זה לא שאני לא ... אני פשוט לא מכירה ... אני לא יכולה ל... בנאדם שאני לא מכירה... SORRY בכל אופן להתראות לכם אורית

angel151

New member
זה בסדר אני פשוט מרגישה אהבה ../images/Emo23.gif

כלפי כולם אחד אחד בלי לפגוע .. אני מחוברת אלכם ולא כל כך מכירה כל אחד כאן ,לפעמים מתבלבלת גם בשמות אבל באמת אני אוהבת לתת מאהבתי לכולם.. אני צריכה להיות יותר קמצנית באמת.. תודה

קנגורית

New member
לייפי מתוקתי../images/Emo24.gif

רק רציתי להגיד לך שאני אוהבת אותך ולהודות לך על שאת החברה הכי טובה בעולם... שתמיד שמחה בשימחתי ונותנת כתף למשען כאשר אני עצובה... אז אהובתי משכבר הימים מיסרי ד"ש לחיו´ש ובריאות!!!! ואני חולה עליכם על כולכם!!!

למעלה