שבוע טוב

שבת קשה עברה עלי

כל השבת נחלמתי החום שטיפס אצלי בגוף שלא לדבר על הבחילות הנוראיות \ אז התקשרתי ל*2700 היא שלחה אותח למיון ניסיתי לארגן לי לווי ולא הלך , אז נסעתי לבדי כיסו אותי ב4 שמיכות ועדיים רעדתי כמו נייר לא נדבר על הכאב ברגל ימין שטיפס וגרם לי לבכות עשן US ורק לקראת שעת 3 החליתו לנתח בהרדמה מקומית העניין שנסעתי לבד לא התיחסו בקדימות הנכונה יכולה להגיד לכם שהסנטרים וכח העזר עשן עבודה נפלאה והרופא המטפל לא אמר כלום למרות שצרחתי ונשכתי אצבעות תודה לאל אני אחרי הניתוח לא האמנתי שאוכל לטפס את המדרגות עם הרגל המורדמת אבל הנה אני בבית אחרי כוס תה שהרגיע את הבחילה נוראית והולכת לישון ומחר בבורא צריכה להגיע לקפות חולים להחליף תחבושות לא האמנתח שאני אשרוד את זה , בקשץי לישון קצת עד אור ראשון ולא הסכימו אבל תודה לאל אני בבית ואכלתי פיתה יבשה עם כוס תה וזה עזר לבחילות ועכשיו פורשת ליון לא יודעת איך אקום מחר לקופת חולים להחליף תחבושות ולא תאמינו אסור לי להתקלח יודעים איזה עונש זה תודה לפשושית שעזרה בפון , הקול שלך עזר לי מאד לחוש יחד וחבל שאת לא גרה לידי , את כמו אחות מסורה ואמיתית עבורי

אין שם19

New member
../images/Emo24.gifהיי נסיכה המון בריאות

נשמע שעברה עליך שבת לא קלה בכלל לק קל להיות לבד במצבים כאלה מזל שעברת את זה איך שהוא ועכשיו את בבית ולאט לאט תחזרי לעצמך

נסכתי

צר לי לשמוע על מכאובייך מקווה שתחושי טוב יותר . המון בריאות טלי

yamkachol

New member
היי נסיכונת,

הצטערתי לקרוא את קורותיך. זה באמת מאוד קשה. כל הכבוד לך על ההתמודדות! מאחל לך בשורות טובות. חגי

em0854

New member
החלמה מהירה

לנסיכה, צר לי על השבת שעברת, מקווה שמעתה המצב רק ישתפר. תמיד תזכרי שיש לך אותנו. עדנה

שיבולת7

New member
../images/Emo101.gifאוי..מקווה שהתאוששת מעט../images/Emo201.gif

החלמה מהירה מהירה!

../images/Emo24.gif הצלחה מתוקה

שיהיה בהצלחה בדירה החדשה הפעם זה יקח הרבה זמן לצערי 22 שעות מ24 שעות היממה אני בשכיבה והצרה שאין אף אחד שיכול להיות איתי להביא כוס מים או כוס תה על אוכל הפעם אני מוותרת ניסיתי להעזר בשכנות זה לא עובד אצטרך למצוא מטפלת צמודה עד שאוכל לקום מהמיטה בקלות כרגע כל קימה מהמיטה זה סיכון שלא אפות כי כולי תפוסה , והרגל הימנית חבושה ואסור להתקלח והתסכול קשה כי ריחות הגוף הם נוראיים , ואסור להתקלח רק לרחוץ במגבת וזה לא יעיל במיוחד מיכילי לראשונה בחיי אני התייאשתי , שוכבת במיטה בוכה חסרת אונים

עונה לכולם

תודה על האחוילם את הניתוחון עשו במוצאי שבת אתמול הקפיצו אותי דחוף למיון \ הדימום בעיב חזק מדי הייתי שם עד 9 בערב וואכשיו אני רתוקה למיטה בקודת הרוםא לצערי גם השרפיים נשברו אז אני אתאפק כמה ימים וחודת למיטה

למעלה