שבוע טוב!

YARDEN268

New member
שבוע טוב! ../images/Emo75.gif../images/Emo80.gif

11/09/10 19:02 שיר השבוע של פארמור: שיר השבוע לא של הלהקה: השבוע היה כיף כי: השבוע היה באסה כי: תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע: תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: משהו שאתם לא מצפים לו: משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים):

2MayaN2

New member
שבוע טוב../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif

שיר השבוע של פארמור:the only exception
שיר השבוע לא של הלהקה:הרבה של לינקין פארק,מקפליי,30STM all time low-jasey rae all time low-therapy וגם נדבק לי Nothing On You - BoB Feat Bruno Mars השבוע היה כיף כי:לינקין פארקבאים לארץ ויש לי כרטיס^$%&%^*^&%*
, הספקתי להשלים את כל הפרקים של יומני הערפד (זה כזה ממכר
) השבוע היה באסה כי:לא היה לי זמן לכלום בגלל העבודה הזאת ובסוף היא לא קיבלה אותה$^&%$&, הייתי חולה. תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע:
יומני הערפד
,שנות ה-70,פרייז'ר. אני לא מאמינה שלא קראתי ספר בכיפור
זה מה שקורה כשלא צמיםXD תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא:סוכווווותD: משהו שאתם לא מצפים לו:כל הימים לפני סוכות. משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים):
יומני הערפד. Damon: It's Founder's Day. I'm here to eat cotton candy and steal your girl. Jeremy: Even if I can't remember why, I still feel empty, alone. Making me forget won't fix it. Stefan: I haven't spent 145 years obsessed with you. Katherine: Based on your choice of women, I'd say otherwise. Damon [to Stefan]: Are you worried that all the forest animals will band together and fight back? After all, they talk. Stefan: Maybe they're ninja turtles. Or zombies. Werewolves. Damon: This is reality, and there's no such thing as werewolves

yaaruka

New member
חברה שלי מכריחה אותי לראות יומני הערפד ../images/Emo6.gif

לא התחלתי לראות, אבל אני מניחה שאני אראה בהזדמנות
תמונה מדהימה

2MayaN2

New member
כן תראי! זה יפה*-* ../images/Emo221.gif

אלא אם את לא אוהבת ערפדים,על טבעי וכל הדברים האלה
גם אני ממש אהבתי אותה

HaDaRoSh

New member
הווו חחח

" Are you worried that all the forest animals will band together and fight back? After all, they talk" דיימון דיימון כ"כ אוהבת אותו D:

2MayaN2

New member
../images/Emo45.gifהוא ענק../images/Emo6.gif +../images/Emo58.gifליומני הערפד ../images/Emo221.gif

בסוף העונה הראשונה כשהוא וקת'ריין התנשקו ממש רציתי שזאת תיהיה אלנה

HaDaRoSh

New member
וואלה? חחח |ספויילר|

אני דווקא שמחתי שזאת לא הייתה היא
אני מעדיפה את קת'ריין
מרושעת אני חחחחחחחחחחח היה קטע עם דיימון שממש הצחיק אותי חחחח בעונה הראשונה עם המורה להיסטוריה שהוא נתן לו בוקס ואז דיימון אמר "Happens" והמשיך לשתות חחח אין עליו! יההה אני כבר לא יכולה לחכות לפרק 3

2MayaN2

New member
אני מעדיפה שהיא תעלם../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif

וכן חחחחח נקרעתי בקטע הזהXDD

shaharEB

New member
לא הבנתי מה זה בתמונה ..? ../images/Emo9.gif ואהבתי את

הציטוטים של יומני הערפד

נסטי XD

New member
שבוע טוב חבררררררררההההההה

שיר השבוע של פארמור: fences, thats what you get, teenagers של היילי שיר השבוע לא של הלהקה: כל המזרחית שאתם יכולים לדמיין XD הפכתי להיות ערסית קטנה XD katy perry- teenagers dream dynamite וכמו שאמרתי : דודו אהרון, שלומי סרנגה, רגב הוד...ב"ש לא עושה לי טוב XDDD השבוע היה כיף כי: הוא נגמר XD השבוע היה באסה כי: למה שיהיה באעסה? החיים דבש :) תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע: קאטרינה של אהרון אפלפלד, כי זה לבגרות בספרות XD תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: מסיבה, חתונה, חופש משהו שאתם לא מצפים לו: להגיש מיליון ואחת עבודות שאלוהים יודע איך אני אספיק אותן...מורים מטומטמים.. שיהיה שבוע קסום חברה :) משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים):

yaaruka

New member
שמעתי את זה עכשיו, זה שיר שלה? זה לא קאבר?

כאילו, לא שמעתי מישהו אחר שר את זה, אבל אני לא מכירה את השיר חח

2MayaN2

New member
אם הבנתי נכון זה שיר שלה שהיא עשתה ../images/Emo221.gif

לפקסול של סרט. אבל אני לא בטוחה כי אני לא מכירה את זה><

yaaruka

New member
אם זה נכון אז סופר מגניב ../images/Emo252.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif

2MayaN2

New member
Jennifer's Body זה בטוח סרט ../images/Emo221.gif

אני רק לא סגורה על עצמי אם זה מקורי שלה...

2MayaN2

New member
teenagers?../images/Emo12.gif ../images/Emo221.gif

אף פעם לא שמעתי את זה
~רצה לשמוע~ איך יכול להיות שאני לא מכירה את זה?
בכל מקרה שיר נחמד
שמעת את הקאבר שמקפליי עשו לdynamite? ממש אהבתי
http://www.youtube.com/watch?v=JSdCOrAxJpk אחלה שבוע,תהני

למעלה