שבוע טוב הייתה לי שבת רעה עברה בגעגועים ועשיתי כמה פאדיחות נוראיות חח שיהיה שבוע מצויןן
M Mr Slider New member 29/7/06 #1 שבוע טוב ../images/Emo70.gif הייתה לי שבת רעה עברה בגעגועים ועשיתי כמה פאדיחות נוראיות חח שיהיה שבוע מצויןן
שבוע טוב ../images/Emo70.gif הייתה לי שבת רעה עברה בגעגועים ועשיתי כמה פאדיחות נוראיות חח שיהיה שבוע מצויןן
ד דוקטור קלינית New member 30/7/06 #3 שבו"ט ומבורך ספר לנו על הפדיחות זה יכולהיות מצחיק מה עשיתם בשבת אנשים?
ה הכלטובה New member 30/7/06 #4 שבוע טוב!!!! הייתה שבת משעממת...כל השבת בבית...אבל היא הייתה שקטה לחלוטין! ב"ה...חוץ מכמה אזעקות שהיו אזעקות שווא..
שבוע טוב!!!! הייתה שבת משעממת...כל השבת בבית...אבל היא הייתה שקטה לחלוטין! ב"ה...חוץ מכמה אזעקות שהיו אזעקות שווא..
א איילתוש16 New member 30/7/06 #5 שבוע מדהים!! וואי הייתה שבת מדהימה!, היינו אצל סבתא שלי כל הבנות דודות והיה פשוט שולט!!, היה ממש מצחיק..נהניתי בטירוף! שבוע טוב לכוולם!!
שבוע מדהים!! וואי הייתה שבת מדהימה!, היינו אצל סבתא שלי כל הבנות דודות והיה פשוט שולט!!, היה ממש מצחיק..נהניתי בטירוף! שבוע טוב לכוולם!!
C cסופסופ New member 30/7/06 #6 שבוע טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איזה כיף... יש לי סמנריון של"פ שלוש ימים
שבוע טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איזה כיף... יש לי סמנריון של"פ שלוש ימים
E elivnat New member 30/7/06 #8 שבוע מצוין בע"ה../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif הייתה שבת כיפיתתת מולי, ספר על הפדיחות שלך.. וסופי, דברי איתי
שבוע מצוין בע"ה../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif הייתה שבת כיפיתתת מולי, ספר על הפדיחות שלך.. וסופי, דברי איתי
N never afraid New member 30/7/06 #10 שבוע טוב ושקט! ( אוי.. אני נשמעת כמו השדרני חדשות האלה... "ושיהיה לנו ערב שקט.." ) מיש'ו שמע על הסרט "משחק ביתי"? הסרט הזה על המאבק של נוער הגוש? היו הודעות עליו בכל העיתונים... ב'עולם קטן', מקור ראשון..
שבוע טוב ושקט! ( אוי.. אני נשמעת כמו השדרני חדשות האלה... "ושיהיה לנו ערב שקט.." ) מיש'ו שמע על הסרט "משחק ביתי"? הסרט הזה על המאבק של נוער הגוש? היו הודעות עליו בכל העיתונים... ב'עולם קטן', מקור ראשון..