שבוע טוב

YARDEN268

New member
שבוע טוב ../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של פארמור:
שיר השבוע לא של הלהקה:
השבוע היה כיף כי:
השבוע היה באסה כי:
תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע:
תמונת השבוע:
ציפיות לשבוע הבא:
משהו שאתם לא מצפים לו:
משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים):

shaharEB

New member
מסכמש"ת ../images/Emo252.gif

שיר השבוע של פארמור: decode
היה את הקליפ שלו במטיוי בהפתעה וממש התרגשתי
שיר השבוע לא של הלהקה: כל שירי לינקין פארק
השבוע היה כיף כי: שמעתי מלא שירים של לינקין פארק והתרגשתי שהם יבואו לארץ
השבוע היה באסה כי: לא יודעת ,מנסה לא לחשוב על מתמטיקה ופיזיקה
תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\סרט\\\\\\\\\\\\ספר השבוע: מוזר =\ אבל לא ממש יצא לי לראות סדרות השבוע
מבצע וואלקירי - אני ממש אוהבת סרטים על מלחמת העולם השנייה ובטח סרטים של טום קרוז
פרש הברונזה
-דודה שלי לקחה אותו ואני מתגעגעת !! תמונת השבוע: כלשהי של לינקין אין לי כוח להעלות
ציפיות לשבוע הבא: מתמטיקה =\ לינקין =] וחורף,גשם ,טיפה משו ! משהו שאתם לא מצפים לו: המתמטיקה ! משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\\\\\\\מוטו לחיים): אממ...לא ממש

נסטי XD

New member
יהיה טוב

שיר השבוע של פארמור: that's what you get, careful שיר השבוע לא של הלהקה: הרבה מאוד. אינלי כוח לפרט חחח השבוע היה כיף כי: יש עוד שבוע לחופש! || מסיבה אחת הטובות ואחת המפדחות... השבוע היה באסה כי: יש עוד שבוע לחופש...|| http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3959637,00.html זה שני קרובי משפחה של חבר מהכיתה שלי. יהי זכרם ברוך
|| גיליתי כמה שגברים זה חרא של עם... תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע: "שקר לי" - אחת הסדרות! תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: ים, ת"א? ללמוד לתיאוריה כבר... משהו שאתם לא מצפים לו: יש עוד מיליון דברים לעשות...כמו שאני מכירה את עצמי אני אעשה את הכל ברגע האחרון XD משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): גברים זה חרא עם.

HaDaRoSh

New member
שהלהלהלה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של פארמור: Let The Flames Begin שיר השבוע לא של הלהקה: Black Eyed Peas - Where Is The Love
השבוע היה כיף כי: סוכות! הרבה בילויים
והיום הייתי בירושלים! היה ממש כייף
השבוע היה באסה כי: כי מחר חוזרת לעבוד
תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע: The Big Bang Theory התחיל עונה רביעית!!!!!!!!!
תמונת השבוע: המושלמי שלי
ציפיות לשבוע הבא: אין עדין
משהו שאתם לא מצפים לו: עבודה?
משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): Just Google It xDD

למעלה