שבוע טוב
ס ס22ית New member 22/12/07 #4 שבוע טוב אינשאללה../images/Emo57.gif כי את, מה שהלב שלי בחר אחרי כל מה שהוא עבר כן את, מה שהלב שלי בחר ואל חיקך תמיד חזר [מה שהלב בחר - קובי אפללו] איזה שיר רומנטי
שבוע טוב אינשאללה../images/Emo57.gif כי את, מה שהלב שלי בחר אחרי כל מה שהוא עבר כן את, מה שהלב שלי בחר ואל חיקך תמיד חזר [מה שהלב בחר - קובי אפללו] איזה שיר רומנטי
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 22/12/07 #6 שבוע טוב../images/Emo70.gif../images/Emo57.gif בשורות טובות א--מ---ן !!! יאללה הגיע הזמן שדברים יתחילו להסתדר לי!!!!
שבוע טוב../images/Emo70.gif../images/Emo57.gif בשורות טובות א--מ---ן !!! יאללה הגיע הזמן שדברים יתחילו להסתדר לי!!!!
T TzutZ New member 22/12/07 #8 שבוע טוווווב../images/Emo70.gif../images/Emo57.gif "מדמיינת מציאות במקום אחר יושבת מול הים עם איש אחד חזק שומר עלייך... מחכה לו שיבוא, מחכה לו שיבוא ויציל אותך מכל המכשפות והשדים מכל האנשים שמדברים.." [מחכה לו- דנה ברגר] שבוע של בשורות טובות
שבוע טוווווב../images/Emo70.gif../images/Emo57.gif "מדמיינת מציאות במקום אחר יושבת מול הים עם איש אחד חזק שומר עלייך... מחכה לו שיבוא, מחכה לו שיבוא ויציל אותך מכל המכשפות והשדים מכל האנשים שמדברים.." [מחכה לו- דנה ברגר] שבוע של בשורות טובות
ל לי לו ש New member 22/12/07 #12 ../images/Emo41.gifחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo41.gif כואב...
S soofgania New member 23/12/07 #26 מה את עושה עצמך לא מבינה העתקת ת'שבוע טוב והחמסה מאסף,חיפשו,צוץ ואפילו מיעלי ומאמי האג שכתבו אחרייך!