שבוע טוב

Mr Slider

New member
שבוע טוב ../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

ושיהיה לנו באמת שבוע שקט ורגוע , אמ-ן

למה להיות בידכאון?

בס"ד ובהשדתלותינו הכל לטובה!
[וגם מקרך, עכשיו כבר תדעי עם מי את מתעסקת, לא?]

isilme

New member
שבוע טוב! ../images/Emo205.gif

זה לא להאמין עם כמה אנשים אני מסוגלת לריב במשך שבוע אחד... יהיה טוב...

Hodaya b

New member
שיהיה שבוע מצוין=]

אני השבוע בים המלח ושבת בע"ה בפסגת זאב!! :)

Mr Slider

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

אוףףףףף איזה חיים !!

שבוע טוב צדיקים ../images/Emo13.gif

אחחחח איזו שבת כיפית!!! זה התחיל מפעולת ער"ש שכל הדרך אליה הייתה מצחיקה,כי הדרך לסניף שלנו עוברת ברובה בשטחים פתוחים (שזה אומר כביש ומדרכה ומשני הצדדים שדות ענקיים וריקים) וכל הזמן תהינו מתי יפגעו בנו הקטיושות
, אחר כך בסניף היה ממש טוב כי הגיעו מיליון בוגרים מגניבים שלא ראיתי איזה שמונים שנה! והיום חגגנו אצל סבא וסבתא יומולדת לחצי משפחה בערך עם ארוחת צהריים מטורפת של סבתא ועוגה מדהימה של אמא :] אמממ ואחהצ הלכתי לסניף להביא עוגה לאח שלי (השבט שלו הפתיע אותו, חגגו לו יומולדת עם ממתקים וכו') ואח"כ אילתרנו כאן בבית סעודה שלישית עם 2 חברות שלי...ואח"כ הלכתי לי להתפלל ועכשיו סבבה
קיצר שבוע מעולה אנשים יקרים!!

Hodaya b

New member
בעעע

לי היתה שבת ממש מעצבנת!! בגלל שהיתה שבת מדריכים בערב שבת בקושי היו אנשים כל מי שהיו בפעולת ערב שבת כמעט היו רק שבט נצח מהשבט שלי היו רק 2 בנים ו 6 בנות כולל אותי... והיו עוד כמה משבטים בוגרים יותר בשבת עצמה הלכתי בערב להתפלל בבית כנסת שליד הסניף תמיד חברות שלי באות לשם ומשום מה השבת אף אחת לא באה אז אחרי התפילה חזרתי לי הביתה לבדי...:( בקיצור היתה שבת מממש מעצבנת!! ב"ה שהיא נגמרה והשבוע הזה הולך להיות כיףף בעז"ה

Hodaya b

New member
יונת

אני לא אמרתי שהשבט שלך רע אני רק אמרתי שאף אחד לא היה כמעט מהשבט שלי וזה היה ממש מבאס

שומו

New member
שבוע טוב../images/Emo70.gif

אירחנו השבת את סניף נתניה. אלנתן, חסרת
.

למעלה