שבוע טוב שבוע טוב מלא בימים יפים ובשורות טובות!
ע עָנת New member 5/11/05 #2 שבוע מצוין לכולם../images/Emo24.gif השבוע יהיו לי הפרטים המדויקים על מועד הבליינד דייט שלי עם התינוקת שלי שיהיה לכולם שבוע עם בשורות טובות עם התפתחויות חיוביות בלבד מירב,יום רביעי הקרוב,את לא שוכחת נכון נהיה בקשר
שבוע מצוין לכולם../images/Emo24.gif השבוע יהיו לי הפרטים המדויקים על מועד הבליינד דייט שלי עם התינוקת שלי שיהיה לכולם שבוע עם בשורות טובות עם התפתחויות חיוביות בלבד מירב,יום רביעי הקרוב,את לא שוכחת נכון נהיה בקשר
מ מירבי* New member 6/11/05 #3 שבוע נפלא!! השבוע, סופסוף יש ועדה, כל כך הרבה אנשים מחכים בקוצר רוח לועדה הזאת ואני מאחלת לכולם בשורות טובות ובכלל שבוע נהדר ענתי אני לא שוכחת חלילה את יום רביעי, את תראי שהכל יהיה בסדר.
שבוע נפלא!! השבוע, סופסוף יש ועדה, כל כך הרבה אנשים מחכים בקוצר רוח לועדה הזאת ואני מאחלת לכולם בשורות טובות ובכלל שבוע נהדר ענתי אני לא שוכחת חלילה את יום רביעי, את תראי שהכל יהיה בסדר.
ר רחלי555 New member 6/11/05 #5 שבוע נהדר לכולםםםםםםם ובהצלחה לכל הנגשים לוועדה גם לך ענת הצלחההההההההההה רחלי
ע עָנת New member 6/11/05 #6 תודה רחלי../images/Emo24.gif איך את מרגישה את שבוע לאחר החזרת העוברים נכון
ר רחלי555 New member 6/11/05 #7 תודה ענת כן אכן ביום חמישי שעבר עשיתי החזרה של עובר אחד בקפריסין, הזוג שלי לא רוצה יותר מילד אחד ולכן החזרנו רק עובר אחד... אני אמורה לעשות בדיקה במהלך השבוע, אעדכן אותכם... אני פוחדת מהתשובה... רחלי
תודה ענת כן אכן ביום חמישי שעבר עשיתי החזרה של עובר אחד בקפריסין, הזוג שלי לא רוצה יותר מילד אחד ולכן החזרנו רק עובר אחד... אני אמורה לעשות בדיקה במהלך השבוע, אעדכן אותכם... אני פוחדת מהתשובה... רחלי
ט טליה321 New member 6/11/05 #8 רחלי מאמי היי חזקה יהיה טוב האמיני בעצמך מחזיקה לך אצבעןת וים של נשיקות
ר רחלי555 New member 6/11/05 #9 תודה מקסימונתתתתתתת תודה נשמה על כל העידוד והאכפתיות אצלך זה בא מהלב... דרך אגב - עוד לא דיברנו היום??? נשיקות נדבר מאוחר יותר רחלי
תודה מקסימונתתתתתתת תודה נשמה על כל העידוד והאכפתיות אצלך זה בא מהלב... דרך אגב - עוד לא דיברנו היום??? נשיקות נדבר מאוחר יותר רחלי