שבוע טוב

שמים1

New member
שבוע טוב ../images/Emo48.gif../images/Emo141.gif

שיהיה השבוע הבא עלינו לטובה שבוע רגוע ושקט ללא נפגעים. שיהיה ערב נעים ..וטעים
..אני הולכת לחסל רבע אבטיח ובולגרית
.

שבוע טוב שמים ולכולם ../images/Emo24.gif

את לא תאמיני חחחחחחח אבל זה מה שאני אוכלת עכשיו..קערת אבטיח עם בולגרית. ושתי פרוסות עוגת שוקולד לקינוח
יאמי יאמי.

odo13z

New member
אהלןן....קוסמים....../images/Emo66.gif

שבוע נהדר ואופטימי על כולנו...... נראה את חלק הכוס הריקה.......האאאאא ? ---- למשל (:) איך היא עושה זאת בקלות אני מרגיש כבחלום לא מנסה להתגבר איתה .... כל יום ויום כל הזמן אני חושב עליה, עליה ומנסה להתרכז איך היא חודרת לתוכי בעיניה, עיניה ראשי מסתחרר מילים יוצאות מתוך הלב פשוט תדעי אני אוהב חיבוק גדול אהובתי בואי אלי...... היי נא לי....... האאאא ????? מבט אופטימי. שבוע נהדר לכם......... לכווווווווווווווווווווולם.

שמים1

New member
חומדת לקחה פסק זמן מהערבוש ..

עם הקטיושות.. ונסעה קצת להינפש עם הילדים המתוקים במרכז הארץ .

פה.

קרובה אליך [גיאוגרפית, שלא תבהל לי] יותר ממה שאתה חושב... רציתי לספר לך שאתמול הגעתי הביתה, אחרי שלא בקרתי בו שבועיים. באתי כדי לארוז כמה דברים כי נשברתי, כי החלטתי שאני רוצה קצת שקט. כשנכנסתי הביתה, למבצר שלי ופרצתי בבכי, פורקן כזה. זרקתי למזוודה כמה דברים הכרחיים וב-23:00 יצאנו למרכז. השקט והחושך עד לטווח הירי, הפחידו אותי... ואז הגעתי לעולם אחר. בתי קפה פתוחים, ישנם אפילו פקקי תנועה!!! אנשים עושים ג'וגינג בחצות כל הדברים שנראו לי פעם בנאליים. עכשיו אני אצל חברה. היא כל כך משתדלת להנעים לי את הזמן מפנקת מחבקת מקשיבה אבל אני מתגעגעת הביתה. מה שלומך?

צילוש43

New member
שבוע טוב לכולם../images/Emo24.gif

שבוע של בין המיצרים.. כנראה נותן מין תחושה כזו קשה אי שם בפנים... אך יודעת אני שזה רק שבוע ולא יותר ונחזור לאחר מכן לחייך. השבוע גם כל המדינה נראת כמרקחת אולי יש משהו בדברים. אנני יודעת??? שיהיה לנו שבוע שקט. שבוע שיעבור בטוב ושחילנו ישובו בבטחה לביתם ללא כאב מיותר. ואומר אמן להכול שבוע טוב.

יום טוב.

ועמדתי על חוף הים אתמול הבטתי לשמים וראיתי אותם 2 מסוקים בדרך ללבנון ובליבי תפילה לחזור בשלום. וחיכיתי וחיכיתי וכשהם חזרו חזרתי לביתי. יום טוב.

שמים1

New member
יום טוב גבר ../images/Emo221.gif../images/Emo42.gif

בתקווה שכעת כולם ישובו הביתה בשלום

שבוע טוב ובוקר טוב ../images/Emo42.gif

לבריאות שמים,נשמע טעים.כסוכן מיומן אני חייב לשמור על הגזרה,חחח. בוקר נפלא לכולם.

למעלה