שבוע טוב

שבוע טוב ../images/Emo39.gif

איזה שבת זוועתית!!! יום שישי יצאתי להפלגה של שעתיים (המסויטות בחיי) ולא הפסקתי להקיא... מאז אני לא יכולה לקום מהמיטה. יש לי סחרחורות ובחילות איומות

odery

New member
אולי את בהריון?!

הרבה יותר כיף חום כאבי ראש ושיעולים מבחילות. ננה בננה.|לשוןןןןןןן| תדעי לך שאם בורבה היה כותב לך אלהי אברהם אלהי יצחק ואלהי יעקב ושם אייקונים של המבורגר הכל היה עובר לך.. פלאים.

בורבה

New member
../images/Emo21.gifשמור והצל את עמך ישראל אהוביך מכל רע

אלהי אברהם, אלהי יצחק ואלהי יעקב. שמור והצל את עמך ישראל אהוביך מכל רע, בתהלתך, כאשר שבת קודש האהוב עובר, השבוע, החודש והשנה יבואו לנו לאמונה שלמה, לאמונת חכמים, לאהבת חברים, לדביקת הבורא ברוך הוא. להאמין בשלוש עשרה עיקרים שלך. ובגאולה קרובה במהרה בימנו. ובתחית המתים. ובנבואת משה רבינו עליו השלום. רבונו של עולם, אתה הינך הנותן ליעף כח. תן גם לבני ישראל אהוביך כח להודות לך ורק לך לעבוד ולא לאחר חלילה. השבוע , החודש והשנה, יבואו לנו לבריאות ולמזל טוב ולברכה ולהצלחה ולחסד ולבני, חיי אריכי ומזוני, רויחי וסיעתא דשמיא לנו ולכל ישראל, ונאמר אמן. שבוע וחודש טוב ומבורך שבלולה רפואה שלימה אודרי

קיבלתי זריקה ב...

חבר של אמא שלי רופא אז קיבלתי שירות עד הבית... ועכשיו קצת יותר טוב.

../images/Emo140.gifשבוע טוב אנשים..

איך עברה עליכם השבת? מאחלת לכולכם שבוע מדהים ומלא בחיוכים וסיעתא דישמיא בכל התחומים...

ליגה76

New member
שבוע טוב גם לך

הייתה שבת מצוינת ב"ה. שבוע טוב ומבורך לכווווווווולכם!! התגעגעתי!! אולי נארגן מפגש?

ווייש, לחשוב ששבוע חדש מתחיל...

ועוד אני הולך לישון ב-5 בבוקר וקם עוד שעתיים. נראה לי אני יורד מהארץ בשביל לא לעבוד גם ימי ראשון :) מי בא איתי?! נקים לנו איזה מדינה של גרושים גרושות, נחוקק מלא חוקים בעדינו לפי מה שנראה שבלולית תהיה נשיאה לפחות לקדנציה הראשונה אח"כ נעשה בחירות מסודרות. ונראה לי שזאת ההודעה האחרונה שאני כותב ברבע לחמש, כי אחרי שאני אלחץ על הכפתור שלח, אני בטח ארגיש די מטומטם... אההה, ושבוע טוב לכולנו

למעלה