שבוע טוב!

../images/Emo78.gif../images/Emo80.gif

הרכזים יכולים לקפוץ. גם אם יכינו 20,000 פעילויות למדריכי מעפילים ונבט"צ השאווים, זה לא פוטר אותם מלהתייחס כבני אדם לאנשים מסוימים, מלהישמר מלשון הרע, מלהישמר מירידות מגעילות על חניכי שבט יובל ומדריכיהם, זה לא פוטר אותם מחובות מוסריות כאלה ואחרות רק בגלל שהם קורעים את עצמם. ואני מאוד אשמח אם תקראי את מה שכתבתי לגבי הסיפור עם יובל ב"הכנה", ואח"כ תסבירי למה אנחנו אשמים בבעיה הזו.

coolit

New member
../images/Emo26.gif

אף אחד לא מושלם, שמעת על זה? אני לא רכזת ובכל זאת ממש נפגעתי פגיעה אישית מהזלזול הזה. אם לא מוצא חן בעינייך מה שהולך לכי ותשני!! כולנו אשמים בזה שהמודעות אצל חניכי מדריכי ובוגרי בנ"ע לשבטי יובל היא לא מספיק גבוהה, וכן, גם בזה שהמודעות במחוז\הנהלה\מה שתרצו לא מספיק חזקה. לא קולטת אתכם. אם משהו מפריע לכם לכו ותשנו אותו, מי יעשה את זה אם לא אתם?!?! אם חשבתם שההכנה היתה דפוקה, למה שלא תלכו ותצעקו את זה לכולם בפנים?!

אני מזלזל? או הרכז הזה שלמשמע "שבט יובל" אמר "האלה של המפגרים?"? או אולי זה בכלל אותם רכזים ששאלו אותי את מי אני מדריך, וכששאלתי יובל נשאלתי "מה אתם עושים פה?!". לא יודע, איכשהו נראה לי שהמזלזל במקרה הזה הוא לא אני. אנחנו הולכים ומשנים. אנחנו מעבירים פעולות בסניפים, העבודה שעשינו בסמינריון דרור הייתה מדהימה ב"ה (יכול להבטיח שאם היו מחברים את ה"הכנה" שלנו להכנה של הרא"ה היה שיתוף פעולה מדהים ומוצלח), אבל חטפנו זפטה כל כך רצינית לפנים ב"הכנה" הזאת, שזה כואב. לגבי השורה האחרונה שלך: לא צעקנו את זה בפנים של אף אחד, צרחנו! לצערי זה הגיע לסוג של מתקפה לא נכונה על הרב בני שלא ממש היה מודע לסיפור, וראש מחלקת המפעלים (שכחתי את שמו.. יאיר אני חושב) גם קיבל מקלחת די קרה (וגם לא כ"כ בצדק אני חושב) על הדבר הזה, ולא בטוח שזה היה הדבר הנכון כיוון שאי אפשר להאשים את הרמטכ"ל בזה שב-ש.ג היה מחדל. יהיה טוב. זה יקח זמן, אבל בע"ה זה יצליח ואני בטוח בזה לחלוטין.

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo54.gifתראי,

יכול להיות שאני לא מכירה אותם אבל זה לא אומר שאני לא יכולה לשפוט אותם לפי מה שאני רואה!! הם הרסו לכמה חניכים טיולים שהיו,ועל מה?! אני לא אומרת שהם לא משקיעים הפעילויות אבל בכול זאת..

coolit

New member
אוקיי מצחיקה,

אבל "הם" זה המון אנשים.. את לא יכולה להאשים את כולם בלי להכיר אף אחד מהם! ולא, את לא יכולה לשפוט אנשים בלי שיש לך מושג מה הם עשו.. תחשבי שהיו שופטים אותך על דברים שא. לא את עשית ב. זאת לא היתה אשמתך שהם יצאו ככה.. מישהו כנראה אשם, אבל את לא יודעת מי ולמה.

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo54.gifאוי,נו על תתפסי אותי על כול מילה.

כשאני אומרת "הם" אני יותר מתווכנת לאנשים שעשו בלאגן לסניף שלי,לא לרכזים אחרים שבחיים לא שמעתי עליהם. ומה לא הייתה אשמתם?בואי אני יתן לך דוגמא אחת: במסע פסח ביום השני בבוקר,הרכזים צעקו ללכת לאוטובוסים אז הלכנו. לפני שיצאנו לדרך הקומונרית שלי התקשרה לאחד הרכזים ואמרה לו שאנחנו יוצאים עכשו והוא אמר לה שזה בסדר. התחלנו תמסלול,ובסוף המסלול היה מקום כזה אז ישבנו שם קצת ואז הגיעו כמה סניפים והרכז,הוא התחיל לצעוק על הקומונרית שהיא יצאה ראשונה ולא חיכתה לכול הסניפים,והחליט שהסניף שלי נשאר עד שכוללל הסניפים+מאספת נוסעים משם בתור "עונש" לא עניין אותו שהמדריכים תיכננו להגיע לחומ"ש באותו יום והוא לא הסכים להקשיב לאפחד. אז תגידי לי את-זאת התנהגות?אנחנו אשמים הטעות שהוא עשה? והיו עוד כמה סיפורים שאין לי כוח לכתוב עכשו.

כולנו יודעים לשנוא הכללות, "את לא יכולה להאשים את כולם בלי להכיר אף אחד מהם", אבל כשזה מגיע לערבים/כל מיעוט אחר זה מאוד נוח לנו. מוסר כפול או שסתם חלמתי חלום? אני לא מכליל את כל הרכזים כמובן, דיברתי רק על אלו שהיו ב"הכנה". אבל יש תופעה הולכת ומתרחבת במפעלי בני עקיבא (ששמתי לב אליה), שכל מיני רכזים ואנשים כאלה ואחרים על כל פוזת ה"צדיק" שלהם, לא מסוגלים לשמור על בין אדם לחברו הכי בסיסי בעולם.

בפעם הבאה שתזרוק עליי פלאפון

אני באמת אכניס אותו לכיס.
אבישי, יהיה כלכך כלכך טוב. באמת, תראה! אני עוד אהפוך שולחנות שם!

טוב, סיכום שלי. ../images/Emo13.gif

עליתי לאוטובוס במרכזית המפרץ שבחיפה ב9 וחצי [אני חושבת
] בבוקר, נסענו רבע שעה, הגענו למרכזית חוף הכרמל ועלה מיודענו היקר אבישי.
[לא שכחתי אותך, ח"ו!דווקא התרגשתי.
] הוא הנעים את זמני בנסיעה ודי הצחיק אותי.. הגענו ליער עופר, התמקמנו מעט, ואז ראיתי מישו, ולא הייתי בטוחה אבל שאני מכירה אותו. קראתי לאבישי ונעמדנו מולו. פתאום הוא פקח עיניים מופתעות ו.. נחשו מי זה היה?! מיודענו איתמר!
דיברנו איתו מעט לאחר שהוא תירץ את השיחה איתנו כ"פגישת עסקים" [אנחנו עדיין צריכים לקיים אותה
], ברח לנו ו.. טוב, ואז התחיל כל הבלאגן עם יובל שממש, אבל ממש עצבן אותי. ושימו לב, זה מתועד: אחרי שאני אסיים את ההדרכה אני הולכת להציק להנהא"ר בנוגע לשבטי יובל. [זהו אבישי, הכרזתי, אין מנוס!] טוב, ואז חברה שלי התחילה להרגיש לא טוב, ואבישי הצדיק [!!!] עזר לנו להחזיר אותה הבייתה בשלום, באמת תודה.
בבוקר אבישי הלך, ונשארתי בדד במחנה ללא אח ורע [כי איתמר היה עם חברים שלו ולא היה לי נעים להציק לו.], ואז התחלתי באמת לאהוב את הרובע שלי.
הם היו כ"כ נחמדים אליי!!! ואז איתמר הופיע [אל תדאגו, הייתה שם נדנדה שסחפה את איתמר ואת חבר שלו אליה ובמקרה הייתה מול הרובע שלנו, בלי קשר אליי.
] ודיברנו קצת.. ועשינו מסלול סטלני ביותר היום, השתגעתי עם המוראלים והיה לי נהדר.
איתמר, תורך.

coolit

New member
אוי, חבל שלא ראיתי אותך..!

פרטי נמקי הסבירי והדגימי לגבי שבטי יובל כי לא הבנתי למה את מתכוונת.

כי זה לא מוצא חן בעיני אבישי

ואני לא רוצה לאכזב אותו. וחוץ מזה, שאני מתכוונת להשקיע את כל כולי כרגע בחניכות שלי. ואני לא אפרט לגבי שבטי יובל-כי אבישי כבר עשה את זה מעליי. [פרה אדומה 2, ההודעה שכותרתה היא "
"] היית בצוות יער או משהו כזה?

coolit

New member
הא? האם יש סיכוי לקבל הסבר למשפט הראשון?

[כן הייתי בצוות יער] אני לא מקבלת את הקטע של "להשקיע את כל כולי בחניכות שלי".. אם את מדריכה את צריכה להוות דוגמא לערכים של בנ"ע, והערכים של בנ"ע זה בין השאר לצעוק כשמשהו קורה לא כמו שצריך לקרות, זה לקחת יוזמה ולשנות. זה א'-ב' של להשקיע את כל כולך בחניכות, לענ"ד.

תראי, אני מסכימה

וכן, אני מכירה את הקלישאות [הנכונות!] שהמדריכים של נבטים הכי משפיעים עליהם בעתיד וזה.. את צודקת. באמת. אני פשוט לא מוצאת את עצמי כרגע עושה את זה. אני מבטיחה לעצמי שבעתיד הקרוב אני באמת הולכת לעשות משהו עם זה. להוביל מהפכה, משהו.. באמת. למרות שאני לא רואה בעצמי סוג של מנהיגה [אולי רק בעיני החניכות שלי, לא מעבר לזה..], אני חושבת שמישהו צריך לקחת את העניינים לידיים ולא להתייאש, כי כמו שאני רואה את מדריכי יובל ומשיחות איתם במחנה [בזכות אבישי יצא לי לדבר עם כמה מהם..]-הם מיואשים. להם באמת אין כח להילחם. הגיע הזמן שלמישהו מבחוץ יהיה אכפת. ולגבי השורה הראשונה-אבישי לא מרשה לי לעשות שום דבר, הוא אומר לי כל הזמן: "עזבי את זה". די מדרבן, אבל אני מכבדת רצונות, אז אני אפעל בשושו.

למעלה