שבוע טוב!

שבוע טוב! ../images/Emo39.gif

מחר בבוקר [מוקדםםם, עוד לפני שתספיקו לשפשף את העיניים.
] אני נוסעת להכנה למחנה נבט"צ, ואני מאמינה שגם איתמר.. בכל מקרה, שיהיה שבוע בסט חבר'ה, אתם מוזמנים "להטריד" בSMSים אם יתחשק לכם..

ליחנוש 1

New member
/tapuzforum/images/emo163.gif/tapuzforum/images/emo54.gifשבוע מעולה..:)

תהני מחר../tapuzforum/images/emo140.gif

../images/Emo78.gif../images/Emo80.gifואני עז

הבנתי. שבוע נפלא לכולם. יוצא גם כן להכנה של יובל יחד עם נבט"צ, בע"ה נפגוש את נוית ואת איתמר (נוית תעזור לי למצוא איכשהו את איתמר). מחכה עוד לסיכום שבת של רוני על שבת הר"ה בטבעון. שבוע נפלא לכולם

שומו

New member
תהני, ואת מוזמנת "להטריד" אותי בשעות השיעמום.

שבוע טוב
אני נוסע מחר לחופשה משפחתית ליד ירושלים, ואחזור רק ביום רביעי. מי שצריך אותי, שיבקשה מהדר את המס' שלי. אגב, הלכתית מותר לבקר בגן הבהאים

HoDoSh 16

New member
וואי

הפורום הולך להיות שומם אף אחד בערך לא יהיה פה..=\ מי עוזר לי להחיות אותו?

תשובה

מתוך 'שאל את הרב' בכיפה: תוכן השאלה שלום וברכה! אני ומשפחתי מעוניינים לערוך טיול בחופשת הקיץ ושמעתי חילוקי דעות לגבי ביקור בגן הבאהים-חלק אומרים שאסור להיכנס בכלל למתחם הגן ורציתי לדעת את דעת הרב לגבי העניין תודה מראש! תוכן התשובה ב"ה כ"ב טבת תשס"ד שלום רב! בעיקרון לא ידוע שהבהאים הם עובדי עבודה זרה, אלא שגם לגבי דת שאינה עובדת עבודה זרה יש להמנע מלהתקרב לבית תפלתם, ניתן לעיין בשו"ת ציץ אליעזר חלק י"ד סימן צ"א, האוסר להכנס למסגד ואפילו לחצרו, כיון שמדובר בבית של דת אחרת, שאנו איננו מקבלים אותה כדת האמת. הוא הדין לגבי גן הבאהים שיש להמנע מלהגיע לשם. בברכת התורה בניהו ברונר צפת

sivanscom

New member
וואההה וואההה

יש לכם רכזים תתחיםםם משה ישראלי,פיני,אביעד אשתר --הם בין הרכזים של המחנה שלכם.. הם מכפ"ש
תותחים משו

sivanscom

New member
שבוע מעולה ../images/Emo13.gif

היה לנו השבת שבת נוסטלגיה אחרי שבועיים מתישים,אני רגועה :) היה פשוט מעולה :) אחת השבתות הטובות.. ובמוצ"ש-- באו גם מלאאא בוגרים מבוגרים [בני 47 בערך !!]שהיו בעצם אלו ממש הקימו את הסניפ! והיינו איתם בערך עד עכשיו.. ועשינו איתם מפקד בכפר (!!!) איי היה פשוט טוב

../images/Emo78.gif../images/Emo80.gif../images/Emo10.gif

איכס. פשוט איכס. אין שום דרך אחרת לתאר את הגועל נפש והאכזבה שיש לי מכל המוסד הזה של בני עקיבא אחרי הסו קולד "הכנה" הנפלאה ממש שהייתה למדריכי יובל. כולי תקווה שמישהו שמה בכלל ישים על הביזיון הזה, ויתקן. אני את האמון שלי במערכת הזאת די איבדתי, ואני מאוד מתלבט אם להוציא את החניכים בכלל למחנה. חזרתי משם פגוע, מאוכזב ונגעל. הדברים היחידים הטובים היו שפגשתי את נוית (זאתי שאני אוהב לזרוק עליה את הפלא' שלי. כפרעליך), איתמר הגבר-גבר וקיבלתי כיפה חדשה ומדהימה.

barakgl

New member
זאת התנועה.

זה מתחיל מזה שמפעל כזה עצום תלוי בבן אדם אחד [בת אדם , ליתר דיוק] וממשיך בזה שכולם באו בגישה של "יהיה בסדר" למרות שהיה ברור שלא יקרה כלום וישלחו אתכם הביתה לא לומדים לקח

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo54.gifקודם כול-

אתה חייב להוציא את חניכים שלך,על תעשה טעויות!! ומה קרה לך שם?

../images/Emo78.gif../images/Emo80.gif

ליחן, תסבירי לי דבר אחד פשוט: באתי להכנה למדריכי יובל וגיליתי שגם המיעוט שיודע בכלל מה זה שבט יובל ולא הגיב בציניות מזלזלת (אבל לצעוק אידיאלים ולהתלונן על התנהגות מדריכים הם יודעים יופי), לא ידע בכלל שאנחנו כאן ושיש לנו הכנה. טירטרו אותנו החל מהבוקר. העלו אותנו לנבטים-ניצנים, הורידו אותנו להכנה של מעפילים ופשוט שמו אותנו עם מעפילים (וגם זה ב-15:00 בצהריים) כדי שלא נתעצבן שאנחנו נמרחים בלי שומדבר, מה שלא עזר כי זה פשוט היה חסר טעם לחלוטין עבורנו. נוסף על כך, הרכזת הארצית שלנו הייתה חולה, הסגנית שלה לא יכלה לעשות כלום ונשארנו ת'כלס לבד מול כל הרכזים והאנשים, וכמה שניסיתי לנסות לתפוס משהו בידיים ולהוציא משהו מההכנה הזאת, התחמקו ממני ויש גבול לכמה אני מסוגל ללחוץ על רכזים ואנשים כאלה ואחרים. לקח להם עד 19:00 בערב להגיד לנו שפשוט אין שום תוכנית או משהו שקשור לשבט יובל בהכנה הזאת, ואז כבר דרשנו (כולל ויכוח שלצערי הגיע עד לראש מחלקת מפעלים ולרב בני) לצאת מפה מחר בבוקר, איכשהו אחרי כמה שעות שכנענו. כמובן שגם זה לא יכל לעבור בלי הערות עוקצניות, ציניות ומטומטמות (עזבו עליי, איי דונט קייר, אבל על החניכים שלי!?! אתה מכיר אותם? אתה יודע מי הם? יצא לך לדבר עם אחד מהם? אידיוט) למדי של אותם צדיקים טהורים שכמה שניות קודם עמדו והתנדנדו כמו בובות נחום-תקום בתפילת מנחה, אבל על הבין אדם לחברו הכי בסיסי לא שמעו. ת'כלס, הייתי בטוח שאנחנו בכיוון הנכון, אחרי שהרבה מאמצים בסמינריון דרור נשאו פרי ומדריכי הרא"ה לשמחתי גם הבינו את החשיבות העצומה של שבט יובל, הפסיקו לפחד וגם הוכיחו את זה בשטח בצורות כאלה ואחרות, אבל כרגיל הגיעה הזפטה הזאת בפנים שהחזירה אותי כמה צעדים טובים אחורה. ליחן, איך אני אמור לסמוך על מישהו עכשיו? מאיפה לי הביטחון לצאת עכשיו למחנה עם שבט מעפילים ולא לגלות ששלחו את 2 החניכים שלי בכסא גלגלים לטפס על צוקים? מאיפה לי הביטחון שהם לא יספגו הערות משפילות, מבטים מוזרים/מפחדים וזלזול מוחלט מצד רכזי המחנה והאנשים? מאיפה לי היכולת להוציא אותם למחנה אחרי שלא קיבלתי אפילו את ההכנה הכי בסיסית שיש למחנה איתם? אין לי. בייחוד כשככל הנראה ייקח עוד זמן עד שהרכזת הארצית שלנו תחזור לפעילות מלאה, ובינתיים אנחנו צריכים להתמודד לבד. אני די מיואש בעניין הזה, וקצת מיואש מתנועה שלוקחת את אחד הפרויקטים הכי מדהימים שקמו בתנועה הזאת, ובמקום למנף אותו ולקדם אותו מעיפה אותו בבעיטה בתחת. (ולמי שצריך להבין את חשיבות השבטים האלו - זה לא על רגל אחת, אבל תמצאו לי עוד מקום שבו ילדים עם פיגור ועם שיתוק מוחין יכולים להשתתף בתנועת נוער, מפקדים, פעולות, ערכים, מחנות ופעילויות כשווים בין כל בני האדם) אגב ברק, שלא תבין לא נכון: שבט מעפילים, שבט נבטים ושבט ניצנים קיבלו תוכנית מושקעת, נכונה ודי חכמה להכין אותם כמה שיותר טוב למחנה. את ה"מוגבלים האלה" (ואני לא מצטט מהראש שלי - שמעתי את המשפטים האלה גם אוף דה רקורד), לעומת זאת, לא ספרו וזה מה שכל כך כואב לי. הלוואי ויהיה טוב, אבל איך?!

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo54.gifוואאוו

באמת כואב..
אם כול הכבוד לבני עקיבא,הרכזים וכול האנשים האלה ממש לא אחראים. לא אכפת להם בגרוש מהתנועה,הם מזלזלים בה יותר מידי. ואני מדברת כי אני יודעת הם גרמו לנו להרבה בלאגן במסע פסח ובסופרלנד..(למרות שהסניף שלי החליט לא לשתוק להם והחזירו להם במילה אחת,בוז!!והמילה הזאת הגיעה להם,למרות שהם "נעלבו" ועשו רעש על זה) אבישי,אני חושבת שגמאני הייתי מתלבטת אם להוציאי אותם למחנה אבל אני חושבות שהייתי מוציאה אותם תחשוב מה חניכים שלך יחשבו כשתגיד להם שאתה לא רוצה להוציאי אותם בגלל שאתם לא מזיזים לבני עקיבא. אבל מה שאני כן בטוחה בו-צריך לעשות משו נגד הדברים האלה!!אני לא יודעת מה,אבל צריך לעשות משהו..התנועה הזאת נהרסת לאט לאט בגלל דברים כאלה.

coolit

New member
חמודונת..[:

"הרכזים וכול האנשים האלה" קורעים את עצמם בשביל שיהיו פעילויות.. נא לא לזלזל.. את יודעת, שינויים יכולים להתחיל מלמעלה ויכולים להתחיל מלמטה.. אם יש בעיה- כל אחד ואחד מאיתנו אשם בה. נא לא להאשים אנשים שאת לא מכירה!

למעלה