שבוע טוב....

may24

New member
שבוע טוב....../images/Emo25.gif

שיהיה לכן אחלה של שבוע ומה עם מפגש בקרוב, מי בעד???. אני בעד מפגש לבראנ'ץ או שאפשר גם בערב אבל בצהרים אפשר להסתובב באיזה קניון ולראות בגדים..... שרשרו... .
מאי

Agnetta

New member
../images/Emo45.gif כבר מזמן צריך

הכי טוב לקבוע באיזה בית קפה בקניון...עזריאלי/רמת-גן, משהו גדול כזה.

DREAM111

New member
אכן דיברנו על מפגש

מצטערת שעוד לא גיבשתי את זה כיוון שלצערי יש קצת בעיות בעבודה. קבלתי הבוקר שיחה מהבוס הגדול שאני מוזמנת לשיחה אצלו היום בערב ואז אהייה יותר חכמה ואדע איך אני יכולה להכין תוכניות שכולל בהן זה המפגש שלנו. לא שכחתי את הנושא של מפגש.

silvey

New member
מחזיקה לך אצבעות לי..לך../images/Emo24.gif

שאי ראשך בגאון, מה שיהיה, יהיה לטובה,

DREAM111

New member
תודה צ. ../images/Emo24.gif

כבר מיום חמישי אני הוכלת בגאון הראש מורם והבטחון מלא. אומנם הבנות כועסות על כך בעבודה אבל זו אני. לא אתן להם לרגע את התענוג של ידיעה שחוסר עבודה זה לא מה שמתאים לי עכשיו ולא אתן להם לרגע להרגיש את הצורך שלי במידה והם יחליטו לפטרני ההפסד בראש ובראשונה יהיה שלהם.

may24

New member
דרימושששש שיהיה לך בהצלחה מאמי

ואנחנו נמתין לך עד שתיפגשי עם הבוס שלך יהיה בסדר אל תדאגי, לא נראה לי שיוותרו עלייך כל כך מהר.... וניפגש ככה גג עוד שבועיים חייבים להיפגש כבר! שלך,
מאי

DREAM111

New member
תודה מאיוש התגעגעתי את חסרה

מה קורה איתך
את דיי שקטה לאחרונה. אני מאוד מקווה שזה מכל הסיבות הנכונות.
נראה מה יהיה הערב בשיחתינו ואכן אין ברירה יהיה בסדר ונסתדר עם הכל. לגבי הויתור אם הם כן יוותרו הם גם יודעים על מה הם מוותרים והם יודעים שהם מפסידים כי את כל הקידומים שהם העניקו לי מן הסתם הם לא הציעו כל פעם. אבל יהיה מה שיהיה. מבטיחה לעדכן בפרטים המלאים בלילה. לגבי המפגש בשמחה ועזריאלי זה רעיון נפלא. לגבי עוד שבועיים זה לא יצא מתאים לדעתי כיוון שביום חמישי בעוד שבועיים יש את היום הולדת של כן אני שמנה בערב אז אולי שבוע אח"כ נוכל לעשות זאת.

מקווה מאוד מאוד בשבילך שיהיה טוב

מנסיוני האישי, אני כבר חצי שנה מובטלת וזה קשה למצוא עבודה בימינו ובדיוק היום הודיעו לי שהתקבלתי לעבודה, אבל זה היה באמצעות קשרים. על כל פנים, קשרים או לא, אני שמחה, כי כבר שכחתי מה זה לעבוד וזה כל כך חסר לי החברה, התעסוקה ובמיוחד אך לא פחות: הכסף. לכן אני מקווה מאוד שזה יסתדר לך ומחזיקה לך אצבעות.

silvey

New member
זר איחולים, מי יתן ותצליחי../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif

המלצה../images/Emo3.gif

אני מקווה שלא תגיעי למצב של פיטורים. אבל במידה וחס וחסה כן.. אני ממליצה עלייך בחום על תפקיד מנהלת שיווק בחברת מידות גדולות כולשהיא...את בטח תהיי גדולה בתפקיד!!!! מיאווו חתולה

DREAM111

New member
תודה לכולן ../images/Emo9.gif

אז כן פוטרתי ואני מחר צריכה לחזור לשם ולסגור את כל הדברים ונראה מה הלאה. אז קודם ניקח נשימה ארוכה ונמשיך הלאה כמו גדולים. תודה על התמיכה של כולן אתן מקסימות. אוהבת אותכן לילך

יקירתי,

אמנם לא נעים אבל לא נורא.... תנסי בינתיים לקחת לך חופש קצרצר ותהני ממנו ואז תתחילי בחיפושים מה קורה איתך הלאה... אני מאמינה שכל דבר שבא וקורה בסופו של דבר בא לטובה!!! GOOD-LUCK מיאווו חתולה

may24

New member
../images/Emo7.gif מצטערת לשמוע..

אבל אומרים שהכל בא לטובה ואולי תמצאי עבודה הרבה יותר נוחה וטובה, אני מאחלת לך רק טוב והמון בהצלחה, אולי באמת תמצאי את ייעודך בעסקי האופנה?.... בינתיים קבלי חיבוק ענק,
מאי

DREAM111

New member
בנות יקרות המון תודה על כל התמיכה

והאהבה שאתן נותנות זה שווה הכל. אז אכן גם אני מאמינה שזה לטובה. היום שהלכנו כל הבנות שפוטרו להנהלה כדי לקבל את הפרטים אמרנו לעצמנו דלת אחת נסגרת ושתיים נפתחות, אני מאמינה שזה מה שיהיה והדברים יבואו רק לטובה. אז בנתיים אני עד אחרי עצמאות יושבת לי בנחת ונהנית מחופש ואח"כ נתחיל לבדוק מה קורה בשטח. תודה שוב על כל התמיכה והעידוד. אוהבת אותכן

may24

New member
../images/Emo45.gif אני בעד

רעיון מצויין או קניון ר"ג או עזריאלי
מאי

leprechaun3

New member
אפשר לבקש את עזריאלי?

כי אני מגיעה מרחוק (מזכרון) ולעזריאלי מגיעים ישר בכרבת. לעומת זאת אין לי מושג איפה זה קניון רמת גן ואיך מגיעים לשם.

DREAM111

New member
קרוב לודאי שהמפגש אכן יתקיים

בעזריאלי וזה בגלל הנגישות הנוחה.

למעלה