שבוע טוב

שבוע טוב ../images/Emo24.gif

מה שלומך? איך עברה השבת? מי הלך לים? מי עשה פיקניק? מי סתם נחחחח לו בבית? (ימותו הקנאים
) מאחלת לכולנו שבוע נפלא מלא הצלחה, בשורות טובות בריאות ואושר

eden74

New member
אנחנו הינו בגן החיות התנכ'י בירושלים - מומלץ

היה מאוד נחמד, עד עכשיו אני מצרגישה את השרירים בישבן , כנראה שבאמת הלכתי הרבה. הכל היה בסדר עד שה את הראל עקצה
הוא קצת בכה והכל היה כרגיל. רק שהחגיגה התחילה בערב , הוא בכה שכואב לו והוא לא ממש היה שליו בשינה. אבל היום הוא רגוע והוא היה בגן . הוא אומר שה
אכלה אותו. חה הח

שנהביי

New member
מה שלום גבי ../images/Emo35.gif

הפיל החדש
היינו שם לפני שנה בערך, לקחנו יום חופש ביום של סקירת מערכות, נסענו לרופא בירושלים ולפניו הלכו לגן החיות! כל כך נהנינו שם, ובמיוחד מ"גבי הפיל החדש", אז בדיוק הוא היה בן חצי שנה בערך
היה מדהים

מעולם לא הייתי בגן החיות התנ"כי בירושלים

מתה להיות!!!!!!!!!!!!!!! אולי זה רעיון נפלא לאיזה יום בילוי..........!

eden74

New member
אני חושבת שיותר גדול אבל

יש הבדל כי בספארי אפשר להשכיר רכב קטן ממונע ובירושלים אין , אז היה קצת קשה ללכת . .

יפעת*

New member
אכן רעיון נפלא

אני אוהבת אותו יותר מאשר את הספארי הוא גדול מספיק אבל לא מדי, מגוון, והכי חשוב. אוויר הרים ...

יפעת*

New member
הייתי בקונצרט חלומי

בפסטיבל אבו גוש כמובן שעל הדרך עשיתי קניות קצת ואיך לא, חומוס באבו שוקרי המקורי ממומלץ: מיקיס תאודורקיס CANTO GENERAL אורטוריה לסולנים מקהלה ותזמורת למילים של המשורר הצ'יליאני פבלו נרודה

באמת קונצרט חלומי

אחלה חולמים איתו. באמת תהיתי לא פעם מי הם ואלו הם שהולכים לכל מיני קונצרטים עם שמות מלחינים ומבצעים שלמוגבלים כמוני קשה להגות. אבל חומוס..... ררררררר.... גם אני רוצה פעם אבו גוש. נו טוב העיקר שנהנית.

למעלה