שבוע טוב

שבוע טובבבב!!../images/Emo24.gif

גיללללל איפה היית אתמול?? דאגנו לך..!! העיקר שחזרת אלינו.. חשבתי שנטשת אותנו לטובת פורום אחר.. מה, לא טוב לך איתנו יותר
שיהיה שבוע מצויין לכולם!

אל תשאלי ...

מצאתי פורם טוראט משהו חבל על הזמן .. רציתי להשאר שם אבל הייתה רק בעיה אחת .... אף אחת שם לא יודעת לבשל .
אז חזרתי לפה .

הלנה

New member
שבוע טוב לכולם ../images/Emo24.gifוהתנצלות קטנה

נכון שהבטחתי להדפיס ולפרסם היום את הרשמים מהמפגש השנתי.... אז לצערי סוף השבוע לא יצא כפי שתכננתי... קודם כל שביום שישי בבוקר נאלצתי ללכת לעבודה בגלל כל העומס שהצטבר... אחרכך במקום להנות מהצהריים החופשי שלי הלכתי עם ליאור והילדים לחמותי כי הבטחתי למיכלי עוד מהשבוע שעבר...וליאור דאג להזכיר לה.... חזרתי הביתה גמורה והלכתי לישון.... בשבת התעוררתי מוקדם....אבל חזרתי לישון עוד קצת.... בערב התארחנו אצל אמא שלי והבטחתי לה להכין סושי....אז את כל אחר הצהריים ביליתי בהכנת סושי וב- 5 כבר היתי אצלה לעזור קצת בהכנות... עכשיו חזרתי הביתה.... עייפה אך מרוצה...היה סוף שבוע מקסים ומשפחתי מאד...והכי חשוב... אצל אמא שלי בדירתה הלא גדולה... היו 20 מבוגרים ו19 ילדים מכל הגילאים וערן היה נפלא, הפעיל את כל הילדים הקטנים והתנהג למופת (חוץ ממריבה קטנה עם אח שלו, אבל זה נורמלי לחלוטין, לא.?...). אז רק רציתי להודיע לכם שלא שכחתי....

mazy

New member
הלנה...../images/Emo24.gif

שמחה שנהנית בסוף השבוע! יודעת שלא שכחת את תקציר ההרצאות ומחכה בסבלנות... שיהיה לך ולכל המשפחה שבוע טוב ורגוע!!

הלנו'ש!! קבלי ../images/Emo24.gif

שמחה שנהנית בסופה"ש, למרות שקצת התעייפת..
אני ישנתי כל היום.. קמתי ב1 בצהריים, הלכתי קצת לאחותי ושם ישנתי עוד איזה 3 שעות.. חזרתי הביתה, אכלתי ב6 (הארוחה הראשונה והיחידה שלי היום) ואח"כ חזרתי לאחותי.. יום של לא לעשות כלום. הכי כייף שבעולם.. וכל זה רק בגלל שהייתי מתה מעייפות אתמול, ובמקום ללכת לישון מוקדם, יצאתי לסרט (ספיידרמן2, במקום סרט פעולה זה נהפך לקומדיה.. היה ממש מצחיק
) וחזרתי הביתה ב4 בבוקר.. קיצוררר הייתי עייפה בצורה לא נורמלית.. מזל שיש סוף שבוע שאפשר לנוח.. (מי ישמע, איזו מסכנה אני.. כל היום ישנה ולא עושה כלום.. חופש..!!!
)

למעלה