שבוע טוב

בת ה י ם

New member
חחחח מצאתי...........שבוע אחרי

הילדים כבר שכחו מזה אבל את הסיפור על השוטר והדו"ח..... מחר אספר....(עסוקה קלות) מה שלומך יקרה אחת ?

מישהו פעם אמר

שביני לבין המציאות אין קשר וואלה צחקתי צחקתי אבל בכל צחוק יש טיפת אמת מצאת שבוע אחריייייייי עזבי עסוקה
מה קרה עם השוטר
נווווווווווווווווווווווווו בבקשההההההההההההההההההההההה אלללללללללללללללללללללללללללל תעשיייייייייייייייייייייייי לנוווווווווווווווווווווווווו אתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת זההההההההההההההההההההההההההה

ניקולי

New member
נופרושקה ../images/Emo124.gif

שלום גם לך איפה את בימים אלו?? למה את לא כותבת כבעבר?? את לא חושבת שהתגעגעתי אלייך??? ד"ש ל..... ותשמרי על עצמך אוהבת ניקול*

שמו אותנו בהסגר ממש גטו

סגרו שלושה את המשרד לכמה ימים כדי שלא יכנסו החייזרים כלומר הקהל עסוקים עד מעל הנשמה לסגור דוחות של סוף שנה עכשיו הבוסית שלי הלכה לאכול עם הבת שלה בקפיטריה אז אני מרשה לעצמי קצת להתפנק איתכם כי ככה אין הפסקה לא עישון לא אוכל לא פיפי לא כלום גם אני מתגעגעת

ניקולי

New member
נופרי

את יכולה לחבר לך .... את יודעת מה.. בשביל הפיפי ולעשן את לא מענשת אני שמחה שאת כאן ושמחה שהגבת אני אוהבת אותך

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ניקולי

מאיפה את יודעת שאני לא מעשנת מה
את רואה אותי דרך המחשב וזה שלא עשנתי אצלך אף פעםםםםםםםם זה בגלל הנימוס והוא בתוך בית עם ילדים אני לא מעשנת

ניקולי

New member
מההההההההההההההההההההה

את מעשנת????
לא לא ידעתי באמת שלא!! חשבתי את רק מזריקה
הפתעת אותי נשמה לא ידעתי... תגידי לי מה את מעשנת אילו סיגריות?? כמה ליום וממתי בכלל את מעשנת?? בבית את מעשנת או רק באויר הפתוח????

אז בואי הספר לך יקירתי

שאת חפיסת הסיגריות האחרונה שלי קניתי ביום הולדתי שהוא חל ב ביוני ועד היום עוד לא גמרתי רבע חפיסה וזה היה רק בשביל הדאווין ואלה היו סיגריות HIV שחפיסה אחת עולה/עלתה אז 18 ש"ח יאני סטייליסטית אז את רואה שאני מעשנת

ניקולי

New member
18 ש"ח

ממש גניבה את מתכוונת ל EIV לא?? אני חושבת זה כמו VOG סיגריות דקות כאלו נכון???? יש להן טעם של קש

למעלה