שבוע טוב

האדמור

New member
שבוע טוב../images/Emo24.gif

מחר מישחק הגמר. פנטזיה אנחנו מוזמנים אלייך???????? מכין רשימות מי בדרך לנערה?

בשמחה בשמחה

למה לא? באמת עוד לא הכנתי עוגה מחר, אם הכל ילך כראוי יחגוג הבן שלי יומולדת 12 (התאריך הרשמי הוא בעצם למחרת היום) אלא שפתאום השתנו התוכניות וכל השכבה שלהם הוזמנה לבריכה אני מקווה שיגיעו בזמן לחגיגתו הפרטית כבר שנתיים הוא מתכנן על סיום המונדיאל

שקדי

New member
מזל טוב לקטן של פנטושקה../images/Emo65.gif

עוד 108 שנים למאה ועשרים ילדים זה שמחה..............לילדות

magy

New member
מזל טוב לקטן של פנטושקה../images/Emo77.gif

בנים, סימן לבנות........ לא קל לגדל בנים, אבל לפחות לא דואגים שלא יכנסו להיריון....... מזל טוב, מזל טוב מאד, מזל מצויין....................

"הקטן" של פנטושקה - גדול יהיה../images/Emo65.gif

מזלטוףףף לפנטושקה ול"קטן" שלה! השקדי הזה הצחיק אותי! איזה קטן איזה הוא ע - נ - ק !!! גאון של אמא!!! פנטוש מאחלת לך ולמשפחה המון נחת מהחמוד עפ העיניים הצוחקות !!!
מ-Aני

תודה תודה לכל המברכים ../images/Emo65.gif

והבאתי את ה"קטן" הגדול הזה שיראה את הברכות הקטן הזה הוא בגובה שלי ולובש לי את החולצות (טי שירט
) אז שוב תודה לכם לכולכם
אבל עכשיו הוא יודע איך קוראים לי
ואצטרך לכתוב מאד יפה בימים הבאים

מצטרף לברכות.../images/Emo86.gif../images/Emo106.gif../images/Emo180.gif../images/Emo65.gif

שיזכה למונדיאל למצוות (בשנה הבאה) ואת, למעשים טובים. באחוות סרטנים, נדירה, אני יכול לומר לך, פנטושה. כייף לך.

redredole

New member
מזל טוב פנטזיה

לאם ולבן מזל טוב שתזכו לעוד המון שנים של חגיגות.

zahavashanny

New member
לפנטושקה ולבן מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo180.gif../images/Emo86.gif

כמה כייף אולקם טו דא קלאב הסרטנים ילדים חמים ומשפחתיים מאד קחי אותי לדוגמא, חברותיים בקיצר מקסימים אבל מינוס אחד מאד גדול רגישים מאד מאד אז לתשומת ליבך , ופה הזמן למסור מכל הלב מזל טוב והרבה הרבה נחת מהבחור וכן ירבו השמחות בביתכם כי משפחה מקסימה הינכם , ממני פה בנירובי
מכל ה
והרבה הרבה
נשיקה|
מכל ה
והרבה הרבה
מכל ה
והרבה הרבה
מכל ה
והרבה הרבה
|
מכל ה
והרבה הרבה
לון|
מכל ה
והרבה הרבה
|נשיקהל|
מכל ה
והרבה הרבה
|נשיקה

חרגת אותי זהבוש

צחקתי בקול רם
איזו השקעה איזו השקעה הוא יבוא מחר מבית ספר אראה לו את המשך הברכות
תודה ונשיקות חמות

שילה1

New member
שבוע טוב..שבתי זה עתה...../images/Emo9.gif

וכמה שיעורים הפסדתי!!המורה-חביירה-מנהלת מגי..אפשר תקצירים??? אך אך..כף לחזור הביתה,אחרי כף גדול!!!! ואגב,מעל כל הבתים ביישוב בו שהיתי,מתנוססים בגאווה דגלי ברזיל!!!

שילה1

New member
שבוע טוב..שבתי זה עתה...../images/Emo9.gif

וכמה שיעורים הפסדתי!!המורה-חביירה-מנהלת מגי..אפשר תקצירים??? אך אך..כף לחזור הביתה,אחרי כף גדול!!!! ואגב,מעל כל הבתים ביישוב בו שהיתי,מתנוססים בגאווה דגלי ברזיל!!!

ותראו מה עושה לי

המתח לויכולה לישון ואחר כך הם אומרים שלא מתייחסים אליהם מספיק
קומו
מה זה השקט הזה?

למעלה