שבוע טוב
ה הילי פילי New member 26/8/07 #3 שבוע טוב לכולם../images/Emo70.gif שיהיה שבוע של בשורות טובות ומרגשות
J Jahel New member 26/8/07 #4 שבוע מעולה../images/Emo70.gif והנה ציטוט מההורסוקופ שלי לשבוע שהיה: "אתם שוקלים נסיעה לסוף שבוע אולם באופן אופייני, עד שתחליטו זה עלול להיות מאוחר מידי" ומה שיש לי להגיד זה: פחחחחחחחח הייתי בים המלח, לילה אחד לא נרדמתי אז ראיתי את הזריחה ובלילה השני כבר עברתי לישון במרפסת אז עכשיו יש על שקיעה בים המלח מהצד של ירדן ו- על זריחה בים המלח מהצד של ישראל
שבוע מעולה../images/Emo70.gif והנה ציטוט מההורסוקופ שלי לשבוע שהיה: "אתם שוקלים נסיעה לסוף שבוע אולם באופן אופייני, עד שתחליטו זה עלול להיות מאוחר מידי" ומה שיש לי להגיד זה: פחחחחחחחח הייתי בים המלח, לילה אחד לא נרדמתי אז ראיתי את הזריחה ובלילה השני כבר עברתי לישון במרפסת אז עכשיו יש על שקיעה בים המלח מהצד של ירדן ו- על זריחה בים המלח מהצד של ישראל
E ebi83 New member 26/8/07 #14 שבוע מצויין אז אני קיבלתי חדשות מצויינות ביום שישי, שהתקבלתי למה שרציתי ללמוד בבן גוריון... אז שבוע טוב, ומוצלח לכולם
שבוע מצויין אז אני קיבלתי חדשות מצויינות ביום שישי, שהתקבלתי למה שרציתי ללמוד בבן גוריון... אז שבוע טוב, ומוצלח לכולם