שבוע טוב שיהיה שבוע טוב ורק טוב
M Mr Slider New member 19/8/06 #1 שבוע טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif שיהיה שבוע טוב ורק טוב
N NaaMuna New member 20/8/06 #8 שבוע טוב אממ.. יש שמועות [ ] שהציונים יפורסמו ביום שלישי הקרוב.. בעעעע..
א אלנתן מנתניה New member 20/8/06 #6 שבוע טוב לכווווולם!!! " הנה אל ישועתי אבטח ולא אפחד... " שיהיה שבוע שקט!!!
ו ורודת שורש New member 20/8/06 #9 שבוע טוב! אנשיםםםם, הייתי בנהריה!!!!!!!!!!! בסניף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בשבת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאאאא אני מתרגשתתתת
שבוע טוב! אנשיםםםם, הייתי בנהריה!!!!!!!!!!! בסניף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בשבת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאאאא אני מתרגשתתתת
ד דוקטור קלינית New member 20/8/06 #13 שבוע מעולה אנשים! מחר אני בע"ה בחיפה, בשני-שלישי בסמינריון פה בנתניה (הזוי משהו), ברביעי חמישי בג'רוזלם...קיצר שבוע בכל הארץ,הכי כיף
שבוע מעולה אנשים! מחר אני בע"ה בחיפה, בשני-שלישי בסמינריון פה בנתניה (הזוי משהו), ברביעי חמישי בג'רוזלם...קיצר שבוע בכל הארץ,הכי כיף
ה הכלטובה New member 20/8/06 #14 שבוע טוב!! השבת ראיתי את הנפילה בעכו שהלכו לעולמם 5 אנשים שמותך סקרנות.. וראיתי את החורבן שהיה שם...פשוט נוראי! השבוע:הולכים לעשות כמה כיייף שרק אפשר לחבריא א'! מגיע להם!! אחרי המלחמה...=]...אז נעסוק בזה..ונראה מה עוד...
שבוע טוב!! השבת ראיתי את הנפילה בעכו שהלכו לעולמם 5 אנשים שמותך סקרנות.. וראיתי את החורבן שהיה שם...פשוט נוראי! השבוע:הולכים לעשות כמה כיייף שרק אפשר לחבריא א'! מגיע להם!! אחרי המלחמה...=]...אז נעסוק בזה..ונראה מה עוד...