שבוע טוב

haimwe

New member
שבוע טוב ומבורך...

זהו, שבוע אחרון של חודש ארגון!!! מתרגשים? לחוצים?... אל תהיו... בהצלחה לכולם!

רוני13

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo163.gifשבו"ת!!!!

וואי שבת כל כך שולתת! הפעולת ערב שבת הייתה מלאה ושיחקנו הרוצח אחרי זה הרבה אנשים והיה כיף ואז מאוחר כשרק האיכותיים נשארו המשכנו לתה ועוגיות אצל טל ונשארנו שם עד 20 ל-2
היום טל העביר לגרעין,קצת בנות מהרא"ה ליהודה ואור(
) פעולה מדהימה על מגילת אסתר ועל סוד שבזוהר והכל שם כל כך נכון ומסתדר כמו שצריך!(אם ממש תרצו אני אכתוב את זה פה...אבל זה טיפה ארוך
) אבל הוא גם הבהיר לנו שאין שום עניין להסתכל בזוהר כי האמונה שלך תבוא מפחד ולא מאהבת ה'-כי בזוהר הכל כתוב...כל סוד שקיים בעולם הזה! שנזכה לגאולה במהרה(היא ממש קרובה
),שבוע אירגון טוב

רוני13

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo163.gifהו!

מתקדם לאט...אם עם ישראל היה עוזר לי קצת יותר-הכל היה הולך יותר מהר

שבוע טוב:)../images/Emo205.gif

המחשב חזר לעצמו. שבוע אחרון לחודש ארגון
מקווה שניצלתם ת'חודש כראוי ונהנתם ממנו:) השבוע ישנים בסניף בע"ה:) שבוע נפלא

../images/Emo15.gif../images/Emo210.gifשבוע טוב!!

הרגשתם פעם שלא משנה מה תעשו למען אנשים אחרים הם תמיד יצעקו עליך? זה מה שאני מרגישה עכשיו...

isilme

New member
שבו"ת...../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif

וואיי.. שבת מוזרה... ["עקומת פעמון"] התחיל טוב, הפך לנוראי והסתיים הכי טוב שאפשר. באיזשהו שלב קלטנו את הסיטואציה ההזויה שהיינו בה- אני (לבושה כמו ילדה שנזרקה מהבית, מלאה צבע.) ליאור (בדיוק כמוני, בתוספת כיפה מנייר!!) אברהם (בערך על אותו עיקרון) גבי (לבושה יפה, אבל עם שפם וזקן צרפתי שציירנו לה בגואש שחור) וניר (הרב שלנו...) נוסעים באוטו של ניר לכיוון ערד השעה 12 בלילה ואנחנו מחפשים ביצים לאח של ניר שרוצה לטגן שניצלים! אה, ותוך כדי שומעים שירים שהוקלטו בMP3 ע"י חברים של ניר מתורתו של רבי נחמן (ואח"כ אני החלטתי שצריך להתקשר להגיד לו שהשיר יפה... אז התקשרנו- ניר דיבר ואנחנו מחאנו כפיים...) ללא ספק לילה הזוי אה, ובתחן הקומונרית ניסתה לחטוף אותנו!
נ.ב- חורי אני שונאת אותך.

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif

ההתחנפויות האלו לא יעזרו לך הפעם!!! אני הייתי אמורה ללכת לשאול המלך, זוכר? ואיזה בחור צעיר התבכיין לי בער"ש שאני צריכה לבוא לסניף בשביל העלון כי הוא לא יעשה את זה לבד ובלה.. בלה.. בלה... ואני באתי. ומי הבריז? יפה.

למעלה