שבוע טוב!

konito

New member
אם יהיה צורך, נפנה להנהלת תפוז

הפורום הזה אינו דתי! לא נועד לשמר את הדת, לא נועד לשמר את הפרשנות האורתודוכסית או לדאוג לכך שהומואים דתיים לא יברחו מהדת! הפורום הזה אינו קהילה אלא מקום דיון בנושא הומואים ודת. חלק גדול מאוד מהכותבים כאן, אם לא הרוב, אינו דתי. כשאדם דתי כותב ב YNET או ב NRG גם במדור היהודי, לא סוגרים את הטוקבקים בשבת. ואף אחד לא נעלב. כל הסגירה הזאת היא כוחניות. פורום זה היה מיומו הראשון לפני חמש שנים מקום חשוב ביותר ואולי היחידי להומו דתי לשמוע פלורליזציה מוחלטת של דעות שאותן לא ישמע בשום מקום אחר בחברה בה הוא חי. הפורום נועד לתת את כל האינפורמציה וקשת הפתרונות שכל אחד ואחד מהכותבים כאן דוגל בה בהתאם למחקר או התנסות חייו. החל מהפתרון האורתודוכסי ביותר ועד הפתרון של להוריד את הכיפה לחלוטין. ואם יש אי הבנה בהנהלת תפוז, יש צורך לשבת ולדון עמם בנושא.

הבהרה- ברור שאני משתדל לא לכתוב פה בשבת,

כי זה נראה לי מאוד לא במקום. הייתה פעם אחת שכתיבת הודעה התארכה עד לאחר כניסת השבת, אז שלחתי אותה בכל זאת. אבל|, אני בכל זאת חושב שלמחוק הודעות זה לא במקום. וקצת הקצנתי פה את זה בכוונה- כי בכל זאת, למיטב ידיעתי מנהל הפורום לא יודע מאיפה כל אחד כותב. מאחר ואין אפילו דרך פרקטית לבדוק אילו הודעות נכתבו תוך חילול שבת, ולמחוק רק אותן, נראה לי אפילו פחות נכון למחוק הודעות של אנשים. והבהרה נוספת- המחאה שלי לא הייתה כנגד אי כתיבה בשבת בפורום- נראה לי לגיטימי לחלוטין לבקש מאנשים לא לכתוב פה בשבת. המחאה שלי הייתה קודם כל נגד האמירה, גם אם נאמרה בהיסח הדעת, שזה פורום דתי או "פורום של דתיים", ולא "גם של דתיים"; ושנית, כנגד העובדה שמנהל הפורום, כך מסתבר, בוחר למחוק הודעות שנכתבו בשבת- במקום להשאירן ופשוט לפנות לכותב בבקשה שישתדל שלא לכתוב בפורום בשבת ולהסביר שזה פוגע ברגשות של אנשים פה. אולי אני תמים, אבל נראה לי שבקשה מנומסת תעשה את העבודה הרבה יותר טוב ותפגע בהרבה פחות אנשים, מאשר בחירה במחיקת הודעות. (וסליחה אם סתם התעצבנתי וזה מה שאתה עושה, avitano..)

avitano

New member
מחיקת הודעות

ברגע שהודעה נמחקת מהסיבה הנ"ל שולח ההודעה מקבל מסר בנושא המסביר למה ההודעה נמחקה. בנוגע לפורום, הפורום הוא פורום דתי המיועד לכלל הגולשים וכמו שכבר אמרתי כשתתארח במשפחה דתית בשבת לא תדליק להם את האור בבית כי אתה לא שומר והם כן אני לא מבין את זה, מה הקטע של לעשות דווקא? (ואני לא מדבר עליך) יש פורום גאווה, בנים בלבד וכו' זה פורום הומואים דתיים, קשה לכבד? אני לא מוצא שום הסבר לגטימי הגיוני מאשר שזה לעשות דווקא

למעלה