שבוע טוב!

YARDEN268

New member
שבוע טוב! ../images/Emo20.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של פארמור:
שיר השבוע לא של הלהקה:
השבוע היה כיף כי:
השבוע היה באסה כי:
תוכנית\\\\\\\\\\
סרט\\\\\\
ספר השבוע:
תמונת השבוע:
ציפיות לשבוע הבא:
משהו שאתם לא מצפים לו:
משהו שבא לכם להוסיף (
ציטוט\\\\\\\\\\
משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\
מוטו לחיים):

נסטי XD

New member
עונהנהנהנה

שיר השבוע של פארמור: feeling sorry
שיר השבוע לא של הלהקה: הרבה שירים עצובים השבוע היה כיף כי: עברתי תיאוריה ראשונה עם טעות אחת!! היום הכי שכונה שהיה לי בחיים, הספקתי לעשות 90% מהדברים שלי לחופש :) השבוע היה באסה כי: גיליתי כמה אנשים מגעילים יש בעולם הזה. תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע: "שקר לי" , ו"קאטרינה"" של אהרון אפלפלד, כי הייתי חייבת לקרוא אותו לבגרות בספרות תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: שיעבור מהר, כנראה אני אתחיל שיעורי נהיגה :):):) משהו שאתם לא מצפים לו: ביצפר, לראות אנשים שאני לא סובלת חחחח משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): כגודל הצפייה כגודל האכזבה.

2MayaN2

New member
../images/Emo201.gifמצטערת ../images/Emo221.gif

מקווה שזה יתסדר ותפגשי רק אנשים שעושים לך טוב

../images/Emo22.gif

שיר השבוע של פארמור: misgiuded ghosts שיר השבוע לא של הלהקה: chop suey- system of a down all the thing i hate- bullet for my valentine השבוע היה כיף כי: לילה לבן D: השבוע היה באסה כי: עבודה מגעילה בביולוגיה.
תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע: הכל בסדר סרט מרגש ביותר תמונת השבוע: נאא ציפיות לשבוע הבא: שיהיה מאגניב בבצפר משהו שאתם לא מצפים לו: מבחנים >< משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): א. קיבלתי 100 במתמטיקההההההההההההההה ב. ישלי אייפוד טאצ' DDDDD:

2MayaN2

New member
כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif

ותתחדשי, גם לי יש אחד חדשD:

yaaruka

New member
כולם בסדר ../images/Emo99.gif

חח זה לא הכל, זה כולם
והזכרת לי שזה סרט השבוע שלי גם, ראיתי אותו ביום שבת ולגמרי שכחתי מזה
סרט באמת מדהים

yaaruka

New member
ג'וש נראה סובל ../images/Emo6.gif

תמונה משעשעת... אני אוהבת אותה
שיר השבוע של פארמור: looking up, בהחלט!! שיר השבוע לא של הלהקה: kings of leon - radioactive (כמה מפתיע
) musica nuda - Guarda Che Luna ועוד אחד של מוזיקה נודה שאין לי מושג איך קוראים לו ונסיתי להעתיק אבל לא הולך לי
השבוע היה כיף כי: חופש D: צפון, פסטיבל תיאטרון בעכו, אכלתי את החומוס ה-כ-י טעים שאכלתי בחיים שלייייי!!!! ו... נראה לי שזהו בעיקרון
השבוע היה באסה כי: ראיתי שמפרידים עגל מאמא שלו כמה דק' אחרי שהוא נולד, זה היה די קשה לראות...
תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע: סאות' פארק
תמונת השבוע: אין לי כוח היום ציפיות לשבוע הבא: מחר -יום שני- נוסעים לירושלים למשהו בנושא מניעת אלכוהול עם הבצפר, ומכיוון שלא כולם נוסעים והיה ביקוש גדול מדי, הרכזת של השכבה תעשה הגרלה ואני עדיין לא יודעת מי ייצא, אבל יש לי הרגשהשאני כן יוצאית
משהו שאתם לא מצפים לו: מבחן באנגלית
ולשבוע בכלל משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): ראיתי פרה ממליטה

2MayaN2

New member
ומי שלא נוסע נשאר ללמוד? ../images/Emo221.gif

בהצלחה במבחן:) וואי זה נשמע ממש עצוב
אני לא הייתה רוצה לראות את זה...

yaaruka

New member
בהחלט עצוב ../images/Emo4.gif

תודה
נראה לך שאני נשארת!? יותר מחצי מהכיתה יוצאת!!!
ועדיין לא בדקתי אם אני יוצאת ... חחח

yaaruka

New member
בדקתי ולא יצאתי בסוף ../images/Emo69.gif

גם ככה ב"הגרלה" מזי (הרכזת שכבה והמחנכת שלי) הוציאה את אלה שבאמת צריכים לשמוע את ההרצאה ועוד כמה שלא הכי צריכים, אולי היו כמה שהיא אמרה שבטוח היא מוציאה, אם הם ירצו לבוא ואז בגלל שאמת היה בקוש רב
אז עם השאר היא עשתה הגרלה... עזבי, נראה לי שמה שאמרתי לא היגיוני בכלל
קיצר לא יצאתי ואמרו לי שלא פספסתי משהו מרתק מדי חח

shaharEB

New member
אין לי כוח לסכם ../images/Emo3.gif אבל הייתי חייבת להגיד

שהתמונה מגניבה בטירוף!

למעלה