שבוע טוב

la bella dama

New member
שבוע מעולה!!!!

שבוע בלי מבחנים!!!!! סוףסוף!!!!הרגע הזה הגיע!!!!!!! *דנה שרוטה*...אתם יודעים....עבדתי עד עכשיו...

../images/Emo59.gifסוגר שבוע!!!!../images/Emo59.gif

"שבוע בלי מבחנים!!!!! סוףסוף!!!!הרגע הזה הגיע!!!!!!!" זה כלום אני עומד לסגור שבוע בגדנע שכל כך חיכתי לה בסבבה בלי כלום אפילו לא לחשוב על לימודים. שבוע קל, מהנה ומלא רובי וויליאמס לכולם

netaK

New member
מזל טוב על הסופשבוע שלך...

אבל למה לרדת על הסופ"ש שלה? בשבילה שיא האושר זה אין מבחנים, בשבילך זה סופ"ש בגד"נע ובשבילי זה הסופ"ש הכי מהנה בעולם כי ישנתי 11 שעות, למה להתחיל עם "זה כלום, לי היה פי אלף יותר כיף!!!!!!!11"
סתם נקודה למחשבה

la bella dama

New member
קבלי ח"ח!!

כי....כאילו...אני לא מבינה מה הבעיה שלך? שיש לך כל שבוע 3 מבחנים ענקיים שבוע בלי מבחנים זה קצת חשוב...אז מה לעשות שזה לא קורה הרבה שיש לי שבוע שגם אין לי מבחנים וגם אני לא עובדת לא בעבודה הרגילה ולא לפוליןץ....ולך תבין חיים של קיבוצניקים...ומה לעשות..זה מה שעושה לי טוב!!...אז מה לעשות?!ככה החיים!! ואני בד"כ לא ביצ'...אבל דיי עיתבנת אותי!! :):):) וכן...אני באווירת הpeace and love!!

la bella dama

New member
ועוד משהו קטן...

אין לי מושג באיזה כיתה אתה...אבל אם אתה בי"א...אתה בטח יודע שהחיים לחוצים גם בלי כל התוספות שיש לי מהקיבוץ!כי אתה לא צריך לעשות תורניות בוקר ערב שישי ושבת...מה שאני כן...אז תהיה קצת בשקט!!ולאיזה גדנ"ע אתה הולך? וזהו בעיקר בנאדם...כי קודם שיהי לך לעשות חלק ממה שיש לי ואז תגיד שזה רק שבוע בלי מבחנים...כי אני לא חושבת שאתה עסוק כמוני...כי העובדה שמלפני חנוכה ועד השבוע לא היה לי יום אחד חופשי...ואני לא חושבת שזה אצל מישהו אחר היה פה...ואני מתכוונת יש מחר מבחן...אני מתכוונת חוץ מזה..אז בקיצור.....תשתוק!!!

../images/Emo7.gifמהההההה?

קראתי שכתבתם שאני יורד על הסוף שבוע שלה לדעתי אתם לא מבינים מילים פשוטות , אני בסך הכל אמרתי שסוף השבוע שלה הוא כלום לעומת השבוע שעומד להיות לי. סליחה אם נפגעת אבל לא הבנתם נכון!!!!!!!!!!!!

jenngirl

New member
גדנ"ע ערבית../images/Emo99.gif../images/Emo82.gif

רוצה לחזור!
*מתגעגעת* היה כזההההההה כיף!

escaping

New member
שבוע סבבי בבי:)

זייהו! אני השבוע גומרת עם המבחנים עד ל6 בפברואר
מייזל טוף דנה!:) ונשמע סבבי כפיר! (נכון? לא טעיתי אני מקווה...) רק בבקשה, לא להתעצבן אחד על השני:)

la bella dama

New member
אני?!עצבנית?!

חחח זה פשוט קצת הרבה מאוד מעצבן שאני עושה כ"כ הרבה דברים והוא בא ומזלזל בי!!!ואני לא בנאדם עצבני!!זה פשוט..שינסה להתמודד עם מה שיש לי ואז שידבר!!ושוב...אני לא עצבנית!..:):):):) קיבלתי 72 ב"מיני פקולטה למשפטים"....חחח...במילים אחרות...באזרחות...לכו תבינו ת'מורה שלי...

jenngirl

New member
שבוע טוב!אני סיימתי עם המבחנים../images/Emo82.gif

מלפני שבוע, עד עוד שבוע! וויץ' מינס
שבועיים חופש![טוב נו נשאר שבוע...
]

למעלה