שבוע טוב

אופק 3

New member
שבוע טוב ../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

איך עבר לכם החג/שבת.. האם עשיתם דברים מטורפים? האם נהנתם מספיק? האם עליתם במשקל? ספרו שתפו חוויות

3 שרונית

New member
שבוע טוב

חביב לא אף פעם לא נספיק לא אל תשכחו להעביר את השעון שעה אחורה...

שבוע טוב לכולם../images/Emo24.gif

אני חייבת תודה ע נ ק י ת לשני אנשים מופלאים שבלעדיהם לא הייתי מצליחה להעביר את השבת.
אהוב ליבי שעזר לי לעבור את היום הזה עם המון המון המון אהבה ועוד יותר המון סבלנות. תמך, בישל, סחב, ארז ולמרות העייפות נסע לירושלים כדי להביא מיטה לילדים
והלאה וכאן המופלאה - הגיעה כל הדרך מהצפון הרחוק רק כדי לפקח על האריזות (לפקח = אנחנו שעשענו אותה והיא ארזה
). קשה למצוא חברים כאלה טובים ואני התברכתי
גם אם הייתי מכונסת בתוך עצמי היום, אני מעריכה כל שניה שהייתם איתי ועזרתם לי ואוהבת אתכם המון
אתמול פגשתי סוף סוף את המקסימה מעיר הקודש - מחפשת דרך החוצה - היה שווה לחכות כל כך הרבה זמן לפגישה איתך
וחתלתולי - מיאו גדול בשבילך. תמיד תענוג לראות אותך
שיהיה לכולנו שבוע נפלא, רגוע ואל תשכחו לעשות מעשים טובים - יום כיפור בפתח

חברים זה מבחירה חופשית

וזה כייף שמתברר שהבחירה נכונה
שבוע טוב ואני לא מחכה לשבוע של כיפור... אני תמיד עושה מעשים טובים :) ואז בכיפור אני מתפנה לאכול

felka

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

../images/Emo24.gif

ולחתלתול והמחפשת - היה ממש נעים להכיר. לפחות עכשיו אתם יודעים שאני בחורה מאוד מנומסת ומאופקת
בדיוק כמו שאני מצטיירת בפורום
לחיי הכבשים שבדרך!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בגללכם לעולם אני לא אוכל לראות יותר את הכבש השישה עשר

../images/Emo25.gif

הרגשתי קצת לא טוב (ובשבת הקצת הזה די החמיר
), בדרך כלל אני פחות שקטה...אם כי לא בהרבה
. שמחתי להכיר סוף סוף את הפנים שמאחורי הניק
. ועוד כאלה פנים מתוקות... והאלה וכאן - הכי מנומסת והכי שקטה (צל"ש לגבר גבר ששרד שם בינכן
, ראוי להערצה
).

../images/Emo189.gif

והאיש הזה שישב ביננו.. הוא באמת צדיק
אם היית יודעת מה הוא היה צריך לסבול בהמשך הסופ"ש.. כואב הלב..

שבוע טוב ושנה טובה

היה לי חג נפלא נהינתי כל רגע עם הבן שלי, ואני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיו. מזל שסוכות הוא לא חג 3 ימים.. כי הפשוש יהיה עם אבא בחג. היה קצת ארוך, וגם משמין אבל נתגבר על זה איזה כיף שחוזרים לשיגרה

Bubble Girl 27

New member
ישנתי ישנתי וישנתי

האמת ביליתי בבית עם החדש... היינו במצב זולה ורגיעה... הייתי עם הילדוני עשינו קצת זמן איכות נטו. היה חביב ביותר אבל אני מחכה לכיפור!!!!! wellcom to hell

שבוע טוב חברים יקרים../images/Emo20.gif

אחרי 2 לילות הזויים של מחלה של הפיצית - חזרתי אף אני לשגירה. אתמול בערב סיימנו במוקד - אבל טוב שכך והנסיכה עכישו כבר מקבלת טיפול. באמת באמת העיקר הבריאות. מאחלת לעצמי ולכם הרבה כוח לשבוע חדש - סוף תקופה לא פשוטה - התקופה שלפני כיפור (גם למי שלא צם). זו תקופה של דין וחשבון ואנרגיות לא פשוטות באווויר. שיעבור עלינו לטובה. שבוע נפלא

Bubble Girl 27

New member
הלו הלו עד כלתי היפה ולערבב

אנקונדות! לא יפה!!!!!! אחרי הבהלה והצעקות באה רגיעה ואז חשבתי על אישתי היפה וכלתי העוד יותר יפה!

למעלה