שבוע טוב

Mr Slider

New member
שבוע טוב ../images/Emo199.gif

מה שלומכם
איך עברה השבת
ישנתי בשבת ( כל השבת ) 15 שעות
זה שיא !!! כל מי שמחפש אותי אני באיסיקיו .. שבוע טוב ומבורך - אני

לא הוגן!

עד שבאתי לכתוב סופסוף שבוע טוב... לא הוגן... שבוע מקסים!! וואי... הייתי אצל חבר שלי השבת והיו עוד שניים שהתארחו ואיך שהוא הם התחילו לדבר על המחלקה של אחד מהם בבית חולים ואז הוא זרק כזה שמעת שנגה נפטרה? וישר קפצתי איך אתה מכיר אותה? התברר שחבר שלו נפטר לפני שנתיים מסרטן ואז הוא הכיר אותה שם במחלקה... שבוע טוב לכולם!!

eliya59

New member
שבוע אחלה!

כמעט לא ישנתי השבת! לא היה לי זמן בגרוש! נראה לי שאני הולך לשלם על זה כל השבוע בישיבה

elivnat

New member
שבוע נפלא לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל השבת חרשתי למבחן בתקשורת.. וכל השבוע אני הולכת לחרוש לבגרות בספרות...בעעעע

שבוע מדהים! ../images/Emo218.gif

היינו השבת בשבת סמינריון בחיספין היה כ"כ כיף!!!! החדרים שמה פשוט אחלה שחבל על הזמן!! האוכל היה פחות טעים, אבל עקרונית נהנינו!! שבוע טוב לכולם!

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gifשבועטוף!!!

איזה מעאפן היה השבת בסניף.. אני הולכת להתמוטט מזה..

בנענית

New member
שבוע מקסים!!!

הייתי בסמירניון "הכשרה" למדריכים!!! היה שווה ביותר...רק שבמקום להכין פעולה שווה אני צריכה ללמוד היסטוריה....

Mrs ButterFly

New member
חנוששש

הסניף היה מזה ריק בלעדיכם.. ושני חניכים שלך עמדו במפקד! גררתי אותם.. והם עמדו ממש יפה ושרו תהמנון וזה.. אם בא לך לדעת מי הם היו-אייסי..

שבוע טוב ומבורך ../images/Emo13.gif

הייתי השבת בסניף שלי! חשתי כאילו לא הייתי שם שנים. אוף, זה מוזר, כי הצוות החדש נכנס ואנחנו (האלעדניקים) מרגישים כה לא שייכים לסניף
אבל ב"ה החניכים התנהגו ממש ממש יפה (וזה די נדיר אצלנו) ונהניתי:]] אווו וביום שישי וחמישי אני ואמא אפינו עוגות יחדיו...ועשינו עוגת גבינה עם שוקולד לבן, ומלאאא עוגות שמרים (ומילאנו שתיים מהן בממרח חלבה
) ועוגת מיץ ויצא כה טעיםםםםםםםםם ובערב שישי באו אליי חברים והיה נייסי :]] שבוע טוסט לכווווווווווווווווווולם

למעלה