שבוע טוב

שבוע טוב ../images/Emo179.gif

אחרי טיול של שעתיים בים וברחובות ת"א, חזרתי מותשת הביתה. העיר הזו מדהימה. כ"כ מלאת חיים. לפעמים אני חושבת שאני לא ארצה לעזוב אותה ולפעמים רוצה להתרחק כמה שיותר. ריקודי סלסה על החוף. מטקות. ים. אנשים בבגדי ים. כלבים. החיים נראים כ"כ חסרי דאגות מהצד הזה של החוף...זה תמיד מדהים אותי. ומחר חג. מה עושים בחג?

לקשמי

New member
תל אביב

גם אני תל אביבית (כבר שנתיים וחצי) וגרה ממש קרוב לטיילת. מה שמצחיק בזה הוא שלמרות זאת, לא יוצא לי לבקר שם לעיתים קרובות. מוזר, דווקא פעם היתה תקופה שאהבתי לטייל שם, כי אני אוהבת ים ובכלל כל מה שקשור לטבע. שזה בדיוק ההיפך מתל אביב, עיר כל כך עירונית... בכל זאת, מעניין מה יש במים שכל כך מרגיע. אפילו לראות רק תמונה של מקור מים (אגם, ים וכו') מרגיע אותי. אולי זה קשור לעובדה שאנחנו עצמנו עשויים מ-70% מים. לגבי החג, גם את החג הזה, כמו את כל החגים האחרים, אחגוג מחר במרכז ליוגה. הכנתי כבר עוגת גבינה, שעכשיו מתקשה במקרר (מדובר בעוגה שצריכה להיות במקרר כדי להיות עשויה, ולא באמצעות אפיה), זאת פעם ראשונה שאני מכינה אותה אז מקווה שהיא תצא טוב ומחר אביא אותה כמובן לסעודה. חג שמח!

../images/Emo181.gif

היא בטח אוהבת מים יותר מאיתנו
סתם
אני מסכימה איתך. יש משהו מדהים במים וביחס של כל המין האנושי אל המים. מקור לחיים, לפנטזיות, לשלווה, ל...מליון דברים. גם למוות (צונאמי, מערבולות). המים זה משהו נשגב מאיתנו, ומצד שני בהישג ידינו...וכמו כל נשגב- אני לא ממש יכולה למצוא את המילה המדויקת שתבטא את מה שאני רוצה להגיד. אז משאירה את זה כך.

למעלה