נראה לך שאני הולך להסביר לך, גם בליווי ציורים צבעוניים ? זה לא נורא אם תמשיך לא להבין. ממילא, נראה שיש הרבה מאוד דברים, שאינך מצליח להבין. אז יהיה עוד אחד. אולי אם תישן על זה... אולי אם מישהו קרוב יינסה לעזור לך בהבנת הנקרא... ואם לא, אז באמת לא נורא.
תמשיך להחזיק 3 בתים ולפתוח מקרר מלא כל טוב תמשיך לעשן סיגרים באירועים עם נוחי דנקנר תמשיך לטוס במחלקה ראשונה ואולי טוב יותר באמת לרכוש את ה- ISRAEL AIRFORCE 1 שאתה כל כך רוצה תמשיך להקשיב לשרה'לה ולפעול כאימפוטנט חדל אישים לחיץ, סחיט ואכול רגשות אשם "רק לשמור על הכסא" אל תחליף את התקליט ואל תראה במו עייניך שההפגנות מכילות את כל!!!!! פלחי האוכלוסיה גם מצביעי ליכוד וש"ס תמשיך להחזיק ממשלה מנופחת במאות מיליוני שקלים למשרד רק כדי לשלם את האתנן (אתנן - מילה יפה לתשלום שמשלמים לפרוצה על שירותי מין) הפוליטי לכל המפלגות תמשיך לחיות במגדל השן שלך ולקוות שפגרתהקייץ "תעביר את רע הגזירה תמשיך לנסות "ולהרגיע" את הסרטן שכולנו סובלים ממנו באקמול שאתה מספק בתשדירי הבחירות ומסיבות העיתונאים תמשיך להחזיק בעמדה הכלכלית שלך שהכל יהיה מופרט ולמה להקשיב לעם ביבי - חזק ואמץ - תמשיך כך ואל תשנה כלום
אתה מגיב לגופו של אדם וךא לגופו של עיניין צר לי לאכזב אותך........אני מאוד מקווה שלעולם לא אהייה כמוהו הוא כבר ממזמן לא מורה הדרך שלי ובטח שלא עמוד האש לפני המחנה הוא עמוד האש ששורף לנו את המחנה
לקחתי תרופה הייתי בייעוץ פסיכולוגי פסיכיאטרי כל מה שבקשת עכשיו אתה יכול להגיב עינינית? חברים אני מאוד מקווה שאתם עוקבים איך YE פשוט חסר מילים כשמנסים להקשות עליו אנשים (כמוני) שקצת מבינים יותר ממנו