שבוע טוב....

שבוע טוב.... ../images/Emo140.gif

איזה שבת... אני השמיכה..הספרים.. ושקט.... אז למה לא כל יום שבת???? [זוכרים את השיר מהגן... מי אוהב את השבת..אבא ואמא..מי אוהב את השבת סבא וסבתא.. כל העולם כמעט. אז למה לא כל יום שבת..כל יום שבת..]למה??? אז שבוע קסום לכולם...

פשושית37

New member
שבוע טוב ומבורך

מה שלומכם?הכל פסדר צ'לכם? אהובה באמת חבל שלא כל יום שבת... השקט ,המנוחה, ההתנתקות מהמרוץ המטורף של השבוע טוב שיש לפחות שבת אחת בשבוע שיהיה לכולכם חברות וחברים שבוע טוב ומוצלח ועוד משהו ששכחתי... אוהבת אותכם

split chick

New member
אחלה שבוע שיהיה לנו...

השבוע יומולדת? אני בא!!! יהיה שמייח

שבוע טוב לכולנו...

אין אין כמו השבת (תודה לך בורא עולם-אוהבת אותך
)

שבוע מצויין - שלא תגידו שלא אמרתי ../images/Emo26.gif

יום חמישי הקרוב - מומולדת למאושרת במקום מהסרטים
חוצמיזה היתה שבת כייפית. כרגיל במיטה
למלא מצברים

בלונדה 5

New member
כנ``ל...שבוע טוב ומבורך

גם לי היה יום הולדת. אפשר להצטרף למסיבה? מזל טוב!

touti

New member
מזל טוב בלונדה../images/Emo13.gif

וברוכה הבאה, מי את?

בלונדה 5

New member
תודה טוטי

אני בלונדה.נעים מאד.גרושה פלוס.הצצתי בפורום. נראה שנחמד פה.אפשר להשאר?

ציפי81

New member
שבוע טוב../images/Emo188.gif

כמה טוב להתחפר מתחת לשמיכה כשבחוץ יש בין שלוש לחמש מעלות... אחחחח מתה על שבתות חורפיות. הבנות שלי שרות בצאת השבת "אל נא תלכי שבת". וגם אני מצטרפת להנ"ל...

גמדים

New member
שבוע טוב

דווקא השבת הילדים שלי לא נותנו לי לנוח, אבל היה כיף שהיה גשם , חבל שאפסיק שבוע מבורך לכולם

בורבה

New member
שבוע טוב ומבורך בקשה למוצאי שבת

אלוקי אברהם אלוקי יצחק ואלוקי יעקב שמור והצל את עמך ישראל אהוביך מכל רע,בתהלתך כאשר שבת קדש האהוב עובר. השבוע, וחדש והשנה, יבוא לנו לאמונה שלמה, לאמונת חכמים, לאהבת חברים,לדבקת הבורא ברוך הוא להאמין בשלוש עשר עיקרים שלך. ובגאולה קרובה במהרה בימינו, ובתחית המתים, ובנבואת משה רבינו עליו השלום: רבונו של עולם, אתה הנך הנותן ליעף כח, תן גם לבני היהודים אהוביך כח להודות לך ורק לך לעבוד.ולא לאחר חלילה. אשר השבוע החדש והשנה, יבוא לנו לבריאות ולמזל טוב ולברכה ולהצלחה,ולחסד ולבני חיי ומזוני רויחי וסיעתא דשמיא לנו ולכל ישראל,ונאמר אמן: לוי יצחק מברטישוב יש לומר 3 פעמים

ח אלפשה

New member
לוי יצחק מברטישוב לוי יצחק מברטישוב לוי יצחק

מברטישוב שנאמר אם לא יועיל בטח לא יזיק (ואשרי המאמין כך) רק מה זה לכל הרוחות אמונת חכמים? כנראה שהברזתי באותו שיעור שבו הנושא נלמד
אבל מי יודע? אולי כאן אחכים

touti

New member
האמת היא שהברזת מכל השיעורים

כי למדת בבית ספר אחר בכלל

למעלה